Melasma: graviditet flekker - Kvinner tips

Under graviditet, kan hormonelle endringer i en kvinnes kropp forårsake hyperpigmentering. Den mye høyere forekomst av østrogen, som er ansvarlig for graviditetshormonet, øker følsomheten for sollys. Deri kommer samtaler flekker melasma eller kloasme.

De er brunlige og vanligvis vises på ansiktet (kinnene, pannen, nesen og overleppe), hals og armer. Magen kan også tjene flekker under graviditet, danner en godt markert linje som strekker seg fra navlen mot skam området.

Hva som forårsaker flekker av hud i svangerskapet?

Den viktigste faktoren er ansvarlig for utseendet flekker i svangerskapet Det er soleksponering, men genetisk predisposisjon og hormonelle endringer innenfor graviditet karakteristika bidrar også.

Så det er ingen måte å forutsi om en kvinne vil ha spotting eller ikke i løpet av svangerskapet. Det er best å styrke forebygging og fordoble hudpleie, med særlig vekt på den daglige bruk av solkrem. Du trenger for å beskytte huden din hele året, selv på overskyete dager.

Du kan fjerne graviditet flekker?

Når pigmentering er begrenset til epidermis, som er den mest overfladiske laget av huden, er det mye enklere å fjerne svangerskapsflekker. Men hvis pigmentering har nådd dermis, er altså dypere, det blir vanskeligere å løse problemet.

den behandling for å fjerne melasma Du kan begynne selv under svangerskapet og bør gjøres basert på glykolsyre, ceramid 3B og solkrem stoffer som er svakere. Først etter avvenning er at mor kan initiere en sterkere og mer effektiv behandling. De myke skreller basert retinsyre, Kojic, fídico, lakris, arbutin og hydrokinon er mest egnet.

I tillegg til prosedyrene i hudlege kontor, hjemme, fortsetter behandling med påføring av en vedlikeholds formel. Avhengig av intensiteten av stedene, to eller tre økter, laget hver 15 eller 20 dager er ofte tilstrekkelig til å gi optimale resultater.

Den melasma kan dukke opp?

Hvis behandlingen er gjort riktig, melasma forsvinne helt. Men husk at når farget hud, er stor forsiktighet best og er alltid forhindre.

Eksponering for solen uten beskyttelse kan være dødelig for graviditet flekker gjenoppstå. Bruken av prevensjonsmidler, kan hormonerstatningsterapi eller en annen graviditet også la huden alle flekker på nytt.

Så det er ideelt å bruke en flytende såpe litt sur pH for å rense ansiktet og fukte huden med en fet krem ​​solkrem SPF mellom 25 og 30. Ikke glem å bruke beskytteren også halsen og brystet.