4 måter å endre babyens bleie - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Gjør diapering en nyfødt baby er enklere enn en crescidinho, da dette krever mor å ha tålmodighet, siden har vanligvis intens bevegelse og noen ganger også gråte.

Den beste måten å utveksle skitten bleie rolig er å synkronisere den med tiden når barnet er rolig. I tillegg bør foreldre observere om barnet ikke er villig til å bli plaget av noe.

Uansett, er det viktig at bleien ikke er utelatt fordi barnet vil gråte eller gjøre raserianfall fordi mangelen på hyppige bleie endringer kan føre til ubehagelig utslett.

"Det ideelle er å endre bleie ca åtte ganger om dagen, spesielt når du merker at barnet gjorde tisse eller akterdekk," anbefaler barneleger Antonio Carlos Madeira, Scientific Hudavdelingen, brasiliansk Society of Pediatrics, i Rio de Janeiro.

Her er noen måter å endre babyens bleie og gjøre dette øyeblikket til å være stille:

1 - Kontakt Tid og kjærlighet

Slik at barnet føler seg bra når du skifter bleier, bør foreldrene gjøre denne situasjonen et øyeblikk av kontakt og kjærlighet, gjør korte massasje, snakker med barnet, kysset henne og forsiktig strekke den lille kroppen. Når du oppretter et behagelig klima og er laget bevegelser som forårsaker gode følelser, men slapp av, vil barnet knytte leren til behagelige samspill med moren.

Et godt tips at foreldre bør se opp er å sjekke om barnet ikke kan slappe knytte veks følelser av frykt, etter å ha blitt plassert i det rommet når han fikk en dårlig medisin eller gikk gjennom en kjedelig og smertefull prosedyre.

2 - leken Anledning

svært aktive babyer kan ikke liker å endre sine bleier fordi de må slutte å utforske eller gjøre hyggelige aktiviteter de gjorde. Hvis dette er tilfelle, må tidspunktet for bleie endring tilpasse til å bli en leken anledning. For å oppnå dette, bør foreldrene nynne, ta leker og gjøre trekk gjort i barnets kropp under utveksling del av spillet, som en dans.

3 - Distraksjon i fokus

Dersom barnet får konsentrert med ting som tiltrekker øyet, vil det trolig bli irritert å se på taket mens foreldrene bytte bleie. Løsningen på saken kan være, å sette en mobil på stedet, en av foreldrene til å leke med dukker, mens den andre endrer bleie, eller selv sette en film eller TV-show som små som på tidspunktet for bleie endring.

4 - seksjon med pit

Bleie endring trenger ikke være en prosedyre som foreldre prøver å gjøre så raskt som mulig, slik at barnet ikke bli sint for å ville stå opp og la leren.

Foreldre kan la barnet opp under prosedyren gjøre små "pit" å spille med barnet og gjenoppta prosedyren mellom stopper.

For å lykkes med bleie, samt spesiell oppmerksomhet av teknikkene som er nevnt ovenfor, bør foreldrene være på vakt til prosedyren i gunstige situasjoner som etter feedings, når barnet er roligere, og med den aktive og uten døsighet barn.