Hvordan å krydre sexlivet under svangerskapet - Kvinner tips

Alt forandrer seg i livet til paret under svangerskapet, inkludert sex. Sjelden både kan holde seg der de er vant til, så vi trenger å bli vant til å leve med de fysiske og følelsesmessige endringer av kvinnen og angst av mannen i forhold til ansvar om å bli en far.

En annen vanskelighet møtt av gravid er å ta rollen som mor uten å glemme din side kvinnen. De nye formene for kroppen og magen bør ikke være grunn til å føle seg mindre attraktive. Bare forbli klar over at det er en annen fase, men forbigående og kan være veldig hyggelig hvis paret vet gripe den.

Tvil om sex i svangerskapet kan også være demotiverende. En felles frykt for gravide er at penetrasjon kan skade fosteret, som ikke skjer. Obstetriker kan forby samleie under svangerskapet i tilfeller av placenta previa, utvidelse før planen eller risiko for prematur fødsel.

Bortsett fra disse restriksjonene, stiller loven ingen trussel mot barnet og det er viktig at paret bekymre holde henne aktivt sexliv i denne perioden. Tross alt, så etter fødselen, går livet videre.

I de første månedene av svangerskapet ønske om å ha sex kan være mindre på grunn av svimmelhet og kvalme. Men ikke bekymre deg, fordi ubehag snart passerer, avkastningen vil, og det er på tide å dra nytte.

Og for å holde temperaturen på høy forhold i de ni måneders ventetid for arving dalen å ty til noen "insentiver" for å krydre sexlivet under graviditet, for eksempel undertøy og mer sexy gensere og massasjeoljer flavored eller stimulere følelsene kulde og varme og mer fantasi send.

Benytt anledningen til å innovere stillinger. Prøv flere til du finner den mest komfortable, men uten å misbruke. I den siste strekningen av svangerskapet når magen er allerede stor, og kan hindre bevegelse, er spissen til å søke glede i nye punkter på kroppen din og partneren.

Den oral sex og gjensidig onani kan være alternativer til å være mer rolig. Kreativitet kan også komme inn i bildet for å øke sex. Selv om det er ingen penetrasjon, kyss, klemmer og klining allerede gjøre loven verdt det.