Trend: emerald - Kvinner tips

Angelina Jolie brukte fargen 2013 og inspirerte moteverdenen. Foto: Reproduksjon

Hvert år Pantone Color Institute velger en farge som skiller seg ut på flere områder, som for eksempel mote og innredning. I 2013, den valgte fargetonen var smaragdgrønt, en munter farge, som gir velvære opplevelser, harmoni og balanse. Ved å være koblet til en edelsten, refererer tone til raffinement.

Den smaragdgrønne er en svært allsidig tone som trendy serverer både kvinner og for menn, av alle stiler, aldre og etnisiteter. Det ser ut som produseres med denne fargen kan brukes i løpet av dagen eller kvelden, i formelle eller uformelle antrekk. Denne grønne kombinerer også med andre farger som blå og oransje, pluss også utskrifter av leopard, floral og striper i svart og hvitt.

smaragd tilbehør

Trend: emerald - Kvinner tips

Ved hjelp av kjente smaragd tilbehør. Foto: Reproduksjon

Den smaragdgrønn farge til å bli inspirert av en av de mest spektakulære gems kunne ikke holde ut av motetilbehør også. Ikke bare på dette punktet, er at blant de tendenser til å være fargen på året, smaragder er blant favoritten av kjendiser.

Dette gemstone har alltid vært betraktet klassisk og derfor et godt valg å investere i deler verdi. Hvordan kjendiser har en tendens til å være stor inspirasjon, de er reflektert i navn som Bianca Balti, Angelina Jolie og Uma Thurman, noen av de kjente som har gjort opptredener med smykker stein.

Kjendiser som har sluttet seg til fargen på deres utseende

Den berømte vanligvis tjene som inspirasjon for de fleste kvinner, spesielt når det kommer til mote og skjønnhet. Som for trend vi tar opp, har mange kjendiser allerede er satt inn fargen i sitt utseende og blant dem er skuespilleren Sarah Jessica Parker.

Trend: emerald - Kvinner tips

Sarah Jessica Parker har sluttet seg til fargen. Foto: Reproduksjon

I tillegg til Parker, andre kjendiser som bruker smaragdgrønn i sitt utseende og tilbehør er Kim Kardashian, Nina Dobrev, Ginnifer Goodwin, Kate Middleton, Taylor Swift, Sienna Miller og Isla Fischer.

Emerald teppe: ser med smaragd på den røde løperen

For å være en glad og sofistikert farge, er den smaragdgrønne alltid et godt valg for den berømte som ønsker å rocke den røde løperen av de viktigste prisene i verden av film, TV og musikk.

Blant de troende er Mila Kunis, Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Dianna Agron, Jennifer Hudson, Katy Perry, Zoe Saldaña og Allison Williams. Tonen passer perfekt med nesten alle hudfarger, fra brun til blondiner.

flinke bloggere av smaragd utseende

Mote blogger har vært en stor inspirasjonskilde for de som søker ulike måter på hvordan du bruker de ulike delene av øyeblikket. Noen bloggere har en tendens til å opprettholde en rutine ser poster, blant dem Luisa Accorsi (Blogg crepe Dreams), Iza Yunes (Iny Log stil) og Naty Vozza (Log Glam4you).

Trend: emerald - Kvinner tips

Iza Yunes, Accorsi og Luisa Naty Vozza. Foto: Reproduksjon

Produksjoner i bloggerne plassert i tre forskjellige deler i smaragd tone, som er et skjørt, skjorte og sportsjakke. Iza investert i en grønn skjorte bundet med kinkle å gifte seg hvit shorts på en grunnleggende utseende. Luiza satse på en kombinasjon av hvit skjorte og oncinhas sandal. Naty har foretrukket en grønn sportsjakke kombinert med preças sort.

Trend: emerald - Kvinner tips

Thássia Naves. Foto: Reproduksjon

Bloggeren Thássia Naves er kjent for å opprettholde en variert og sofistikert stil. Stor fan av leopard-print, er det ganske vanlig å se det ser ut av dagen lagt ut på den personlige nettsiden som det pleier å kombinere tegning med andre farger og utskrifter.

På bildet produksjoner, Thássia valgt å komponere smaragdgrønt med leopard print, som, som vi ser, går bra både sommer og vinter. Tre forskjellige stykker ble valgt: blazer, skjørt og bukser i grønt. Blandet med grunnleggende farger gir opphav til prominence som har dyret print.

Emerald på catwalken

Trend: emerald - Kvinner tips

Fargen ble omtalt på rullebanene og moteblader. Foto: Reproduksjon

Etter tradisjonen, når en stor trend er lansert, de viktigste merkevarene innen moteverdenen ta til catwalken ditt synspunkt om den nye utfordringen. Det var så Gucci, Marc Jacobs, Carolina Herrera, Elie Saab, Ralph Laurent, Lanvin, Miu Miu, Alberta Ferreti, Jean Paul Gaultier, Chloe, Chanel, Jonathan Saunders og Francesco Scognamiglio innsats i smaragdgrønt å skape egnede ser på ulike tider .

Etter å ha sett den smaragdgrønne blir brukt i utseende for dag-til-dag og partier, konkluderer vi uten tvil at dette er en meget allsidig farge. Det er lett å kombinere det med utskrifter og med andre farger, og bruke det tilbehør. For kvinner i ulike stiler og aldre, smaragdgrønt, og fargen på 2013, kan være til stede på alle tider av dagen.

Jakker, skjorter og smaragdgrønne casaquetos gi et elegant preg på produksjonen.

Jakker, skjorter og smaragdgrønne casaquetos gi et elegant preg på produksjonen.

lange, flytende skjørt er til stede i nøkkelen, sammen med det dyr ut.

lange, flytende skjørt er til stede i nøkkelen, sammen med det dyr ut.

Chloé, Jean Paul Gaultier og Ralph Lauren

Chloé, Jean Paul Gaultier og Ralph Lauren

smaragdgrønne bukser kombineres for å nøytrale, nøkterne og jordfarger.

smaragdgrønne bukser kombineres for å nøytrale, nøkterne og jordfarger.

Dianna Agron, Emma Stone, Ginnifer Goodwin.

Dianna Agron, Emma Stone, Ginnifer Goodwin.

smaragdgrønt tilbehør forbedre og fremheve produksjonen.

smaragdgrønt tilbehør forbedre og fremheve produksjonen.