Sneaker med innebygd hopp - Kvinner tips

Sneakers (tennis, på portugisisk) er til stede i kvinners klær, er å gjøre paret ser ut fra dag til dag eller for sport. Men denne sesongen, får sneaker et nytt format og redesignet, tittelen feber trend i moteverdenen, sammen med mange kjendiser og fashionistas.

Jo mer innstilt begynte å vedta det. Beyoncé brukte modellen i sin video "Kjærlighet On Top". Kjendiser som Anne Hathaway og en god del av de Angels av Victorias Secret, som Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio og Doutzen Kroes, kombinert med skinny bukser tennis.

Mer nylig har imidlertid Kate Bosworth, en referanse i personlig stil, kombinert sin kile sneaker med en modell av lange, plissert skjørt.

Men joggesko invadert mote markedet som en må ha element av Isabel Marant, fransk designer som, for deres vår / sommer 2012 kolleksjon, satt inn i hans show på snekaer kile.

En tennis modell strippet og fløyelsaktig, overdrevet tunger, pulserende farge eller monokrom og mellomrøret i Bekket versjoner med borrelås, Bobby og Betty, begge med skolisser. Forskjellen er imidlertid et trumfkort for lavere kvinner som ønsker å "vokse" noen få centimeter. Modellen har en innebygget i plattformen om syv centimeter.

Sneaker med innebygd hopp - Kvinner tips

Miranda Kerr, Kate Bosworth, Alessandra Ambrósio, Sabrina Sato og Beyonce

Utgangspunktet redd for å utforme øyne, begynte kile joggesko Isabel Marant å inspirere andre merker. Skinn eller semsket skinn, med mange farger eller edru, er til stede i samlinger av sesongen av store merker, som for eksempel unge Marc by Marc Jacobs vår / sommer 2012.

I Brasil, Juliana Jabour introduserte modellen i sin vinter-show 2012 og den brasilianske merkevare av fottøy Schutz, også investert i denne ideen, med innsamling Sneaker by, stengt flere farger, myke modeller og pyntet med små pigger. Samt Arezzo og hans borrelås joggesko, fløyelsmyk og klare plattformer.

Men designeren Jeremy Scott, elskling Lady Gaga, Karl Lagerfeld, Katy Perry og Rihanna, opprettet for linjen vår / sommer 2012 Adidas merkevare, uvanlige og eksentriske joggesko, kategorier besatt med Swarovski krystaller, med vinger og lignende modeller utstoppede dyr.

Ved hjelp av kile joggesko

Kilen sneaker-modellen er et godt alternativ for kvinner som velger mer ryddig produksjon og krever bruk av hæler og joggesko. Å følge modellen, vet at regelen til å bruke det ligner på støvlene og støvler: å gi inntrykk av lengre bein, bruke mørk eller lignende nyanse til tennis bukser. Logo, skinnbukser eller vokset se legge raffinement.

Sneaker med innebygd hopp - Kvinner tipsSneaker med innebygd hopp - Kvinner tips

Innebygd i hælen, selve modellen forårsaker silhuett strekker inntrykk. Det ideelle er å bruke dem med tights, å motvirke den store størrelsen og fluffes tennis. Men mange jenter velger mikro shorts, skjørt og kjoler. Velg uformelle og urbane deler, og for å lette look-up, først velge de skoene du vil ha på, og så se etter den ideelle deler og tilbehør.

Wedge sneaker fløyelsaktig Arezzo.

Wedge sneaker fløyelsaktig Arezzo.

Wedge sneaker fløyelsaktig og med pigger Schutz merkevare.

Wedge sneaker fløyelsaktig og med pigger Schutz merkevare.

Modell med Swarovski krystaller designer Jeremy Scott for Adidas merkevare.

Modell med Swarovski krystaller designer Jeremy Scott for Adidas merkevare.

Leather Modell Marc by Marc Jacobs merkevare.

Leather Modell Marc by Marc Jacobs merkevare.

Kile fargerik sneaker, Isabel Marant.

Kile fargerik sneaker, Isabel Marant.

Wedge sneaker monokrom, Isabel Marant.

Wedge sneaker monokrom, Isabel Marant.