Mote for barn - gutter - Kvinner tips

Barnas mote presenterer moderne og morsom, og midt i et voksende marked, det begynner å trekke oppmerksomheten til designere og kjente merkevarer. Men barneklær for gutter De må først være komfortabel og la deres bevegelse, samt sko. Dermed for sesongen, motetrender favorisere urban stil og fleksibilitet.

Trenden bringer stoffer som vasket og farget jeans i varme farger, tykke og slitt sengetøy, poplin, økologisk bomull, resirkulert bomull og twill. Tilbehøret, derimot, kommer med grafikk og utskrifter stripete mønstre.

Guttene dykke i universet marinen stil stykker, stemplet med kompass, tau, anker, sjøkart og løvverk ligner på kamuflasje tees, tank topper og shorts med modellering henviser til sjøfolk, i nyanser av marinen, rødt og hvitt. Men for gutter, mandarin og blå farger er opp kombinert med myke nyanser, mange ganger nesten slettet.

Men innsatsen omfatter stripete klær og motiver i sjakk, at trykkene tradisjonelle langermede skjorter og pologensere. Jeans i sin tur har variert farger og vasker og modellering av harem shorts, bukser med turn bar, pluss shorts og modellen "fiske krabbe."

Klærne av guttene får også funksjonelle lommer, samt kutt og detaljer, etter samme mønster av mannlige deler for voksne; samt dristige og morsomme klær med moderninhas utskrifter, rutete skjorter eller jakker og cardigans ledsaget av, ski jakker og flyger, skinnjakker med militær-stil jakker og stykker mesh med farger i nyanser av grått.

ny barnas motetrender De er utstyrt med stil og holdning. Den rock 'og militær er problemer som er innført i en avslappet måte ved å blande stoffer, utskrifter og varierte farger som fremheves den rødbrun og kaki, blant andre. dobbeltsidige deler med foringer og teksturer i pledd og skinn blandt er også opp.

For gutter, men bomull shorts er lette og løse bevis for barn å løpe og leke fritt. På sosiale anledninger, slik at de kan bære mørke jeans alliert med pologensere med knapper åpne. Sandaler, men bare slappe av utseendet, men støvler og støvler er også trender.

Ved å erobre sin identitet og stil, barna noen gang tidligere ringe for gjeldende deler og koordinere den visuelle selv. Sesongen er imidlertid etterspørselen elegante komposisjoner, men må tillate bevegelser med komfort, letthet og glede.

Bli inspirert av utseende for gutter

pinkness invadere den mannlige universet.

pinkness invadere den mannlige universet.

Skjorter i rutete jakker og fortsatt høy.

Skjorter i rutete jakker og fortsatt høy.

Marker rødlige strøk og flyger modell.

Marker rødlige strøk og flyger modell.

For sesongen, gutter kle med holdning og stil.

For sesongen, gutter kle med holdning og stil.

Navy stil, nyanser og blå striper er oppe.

Navy stil, nyanser og blå striper er oppe.