ringer mix - Kvinner tips

den ringer ikke lenger detalj i produksjoner og fått fremtredende blant tilbehøret. Den nåværende trenden er å lage en mix ringer, med størrelser, farger og ulike modeller. Jo større og mer forskjellig jo bedre.

Bruk ringer på nesten hver finger er super strøm. Modeller med fargede steiner, krystaller, rhinestones, perler, kan gjennomskinnelig blandes danne morsomme og kreative utseende.

De er også opp modeller som gjør vintange stil, buer og blomster eller ringene med insekter eller hodeskaller formater.

Fashionistas satse på doble ringer, som har to ringer forent og varierte detaljer. Tilbehøret kan også tilpasses med ditt navn, en trend som også vises i krage. God mote mix ringer Det er at alternativene er mange, og du trenger ikke å velge bare det ene eller det andre. Når du er i tvil, kan jeg bruke alt på en gang.

den blandede ringer De kan være en forskjell i sammensetning, men husk: ikke bli forurenset visuelle, må vi være forsiktig ved å kombinere ringene med annet tilbehør.

Tidligere bruker flere ringer på samme side kan det virke merkelig og ubehagelig, men det er bare et spørsmål om skikk.

mote mix ringer allerede plukket opp og måten kjendiser godkjenne. Dra nytte av denne trenden er å treffe i gatene og også bruke multiple ringer mens.

Bland modeller med ringer

Sjekk ut galleriet nedenfor for noen combinaçãos og modeller mix ringer. Og det kommer til å satse på trenden?

[Ngg_images display_type = Photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip gallery_ids = 159]