Hvordan olabukser på jobb - Kvinner tips

den jeans Det er et allsidig stykke som passer enhver stil og ser bra ut på enhver kropp, og kan ikke gå glipp av i skapet. Med unntak for mer formelle arrangementer og fester svart slips, kan jeans brukes på enhver anledning.
Det finnes mange typer og jeans modeller, som i kombinasjon med de riktige delene, kan brukes selv på arbeidsplassen.

perfekte modeller jeans til slitasje på jobb De er komfortable med en mer grunnleggende vask og mørke farger. La de mer avslappet modeller med detaljer som nagler, rips og flekker for mer uformelle arrangementer.

Rettferdig kroppen jeans, tynn type bør benyttes flere larguinhas og langstrakt gensere dekker hoften. jeans modeller med et bredere munn bør velges uten mye overdrivelse.

For å matche jeans på jobb, satse på silke skjorter, som forlater formell og elegant utseende akkurat, dipensando bruk av tilbehør. Skjorten inn buksene gjør også utseendet med en mer alvorlig luft, men uten å miste det uformelle jeans.

Et annet tips hvordan å bære jeans på jobb Det er samsvar beskjæres jakke og cardigan, som er gode alternativer for de dagene ikke så kaldt. På kaldere dager, jeans sitter godt med skinnjakker, tyngre og frakker.

Å bære jeans for å jobbe, bruke mer lukkede sko på vristen, med middels hæler eller joggesko. Foruten å være det beste valget for bruk på jobb, de kombinerer godt med alle jeans modell.