Ved hjelp av print skjerf - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Style av Duda

Fever for sesongen sommeren 2013, skriver karakteristikker av silke skjerf kjente - foulards - bli trend. Nakken til klærne, skjerf utskrifter er til stede i silke skjorter, vide bukser, shorts, skjørt, jakker og kjoler.

den foulards (Fulars) - i fransk - kjent silke skjerf firkantet, vil elementer brukes spesielt i Europa. Vanligvis opptakene på 70 cm x 70 cm eller 90 cm x 90 cm, nå er til stede i totale deler for neste sesong.

I Versace samlinger, Dior, Balmain, blant andre, skjerf grunner har en tendens til å redde maxi former, overskygget av minimalisme de siste sesongene. Inspirert av 1990-tallet, legger print skjerf i utseendet kunstneriske airs Amid unpretentiousness og eleganse.

D&G, i sin tur, utforsket universet av skjerf utskrifter etterlatte og kreativ måte: skjørt og shorts ble gjort langs topper og skjorter i totale utseende, kombinere trykte motiver. Men det er muligheten til å velge stykker med strøm print foulard, som topper og bunner, eller nyte et lommetørkle allerede anskaffet til fortøyninger.

Blant de viktigste trykte design er tropisk landskap, rustikk rammer, kavaleri grunner arabesker og strømmer i referanse til tradisjonelle skjerf fra merker som Chanel, Versace, Hermes og Fendi. Uansett valgt mønster slike grunner satt uthevet de grunnleggende produksjoner.

Bruke print skjerf

Pastellfarger eller supercoloridas, spør monokrome stykker for å utfylle eller tone på tone format. Så når du bruker en frankert del annen visning glatt i en nøytral farge, med en eller to farger av påtrykk holde uthevet den dominerende fargen design eller sekundær. Det er foreslått oransje, gul, som grønn, rosa og blå farger på moten for sommeren 2013.

Dermed sterke farger har en tendens til å skape inntrykk øke arealet kledd, så prøv å bruke preg av valget skjerf i en smalere kropp. Store utskrifter gi volum til kroppen, og hvis du er over din idealvekt, har muligheten mindre grunner. Plus, bruker tynne belter som en rekvisitt for å markere midjen og forlenge silhuetten.

Slike produksjoner kan inneholde sydde stykker for å sette den sammen, eller bli hi-lo versjoner, brede jeans og tunge sko, jordfarger. Å bryte den karakteristiske stilen av vintage print, lær perfecto jakker er elementer som skal brukes. Men for å gå ombord i retro-stil, investere i jakker og gensere i nøytrale nyanser.

[Ngg_images display_type = Photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip gallery_ids = 303]