Suuseksi: 10 Vinkkejä unohtumattomia hetkiä yhdessä

Kuva: Thinkstock

Sukupuoli on hyvä, ja miten! Mutta sukupuoli ei tarvitse eikä sen pitäisi aina olla sama, eikö? Täällä on toimintaa, joka on hyväksi keholle ja sielulle, ja on vain nautintoa. Erilaisia ​​tiloja ja leikki voi tehdä asiat vieläkin mielenkiintoisempaa. Mitä enemmän sen parempi läheisyyttä ja kokemus on myös tervetullut, mutta tärkeintä on jättää sivuun ujous ja nauttia kaikesta, herkullinen kohtaavat elimissä.

Monille ihmisille suuseksiä on keskeinen ja välttämätön. Kuten monet luulevat on kuumin kaikkien orgasmin. Naisten vastaanottaa suuseksiä on yksi parhaista taktiikka lisätä jännitystä ja mielihyvää. Miehet myös rakastavat vielä enemmän, jos se tapahtuu niille, jotka haluavat ja voivat tehdä. Yksi suosituimmista ja jännittävä käytäntöjä miesten ja naisten, suuseksiä voi johtaa ekstaasin ystäville kärkeen. Miten olisi piristää seksielämääsi ja anna rakkautesi haluavat enemmän?

Paras kärki on aloite. Jokainen on kyky aistia kun suuseksiä tehdään ilman tahtoa tai nojinho. Se on enemmän jännittävää mies kun nainen tekee aloitteen kuin silloin, kun hän tarvitsee kysyä tai ehdottaa.

Tarjoaa tai yllätys, laittoi pallon mukavassa asennossa ja liu'uttamalla suukkoja ja kielen aina, kaulan, rinnan, vatsan ... Tämä antaa heille varmuuden, että haluat ja haluat miellyttää häntä sekä lisätä itsetuntoa mies. Ja mitä enemmän itsetuntoa, sitä paremmin he ovat mielihyvän hetkiä.

Ensinnäkin: suoja

Oleellista on heidän oman turvallisuutensa takaamiseksi. Suuseksissä voi myös lähettää tauteja. Kiinteään kumppanit, on tärkeää hiljattain lääkärintarkastus sulkea pois mitään epäilystä. Mutta älä huoli, se on täysin mahdollista ja nautittavaa harjoitella suuseksiä kondomeja ja tuotteiden monipuolisuutta, kuten maustettu kondomit ja voiteluaineet on valtava.

Anna vinkkejä ...

1. Tutustu kaikille aisteille: Kuvitella se olet sinä kuka saa suuseksiä. Mitä haluaisit tehdä? Asettua toisen luona ja tutkia kaikkea mitä haluaa. Sillä ei ole paikka ujous suuseksiä. Tämä on paras aika pelata ja vapauttamaan kaikki jännitys. Ja jos et voi auttaa, mutta saada hieman hämmentynyt, ei satu kommunikoida. Luonnollisemmalta, enemmän läheisyyttä ja nautintoa.

2. Imu: tehdä vuorotteleva imu tulla peniksen suuhunsa imien kuten tikkari, nousevan tai laskevan kuin tunkeutumista. Tämä ei estä sinua nuolee, leikkiä ja masturboida, mutta varmasti imu miellyttävät enemmän kuin pehmeä suussa suurella nopeudella. Make nice liikkuu ja eivät vaivaudu tulla koko penis suussa, se on kaukana mieltymyksensä.

3. variaatiot: vaihtelevat liikkeet, nopeus, nuolee, imee. Taidetta suuseksistä vaatii todellista halukkuutta miellyttää kumppaninsa. Nopeus- imun, pysähtyä kärjessä penis, käyttää kieltä mennä koko jäsen, hyväillä kehoa. Kaikki käy tekemään hauskin vitsi.

4. silmin: säilyttää katsekontaktin. Miehet rakastavat katsoa, ​​mitä olet tekemässä ja katsoa heitä silmiin jättää mielenkiintoisimmista tunnelmaa ja toimii barometri teitä ymmärtämään mikä on miellyttävämpi.

5. voima käsissä: Käytä käsiäsi. Hänen kätensä ovat suuria liittolaisia ​​suuseksiä. Käytä masturboida häntä imu välein liikkua penis, kun olet hänen kanssaan suuhun tai tuntea kiveksiä ja välilihan. Useiden ärsykkeet usein hullu maailma.

6. Kieli: käyttää sitä tallentamatta. Se auttaa voitelu, mikä on erittäin tärkeää suunsa dia paremmin ja lisätä pelata. Lick koko penis, kivekset ja glans, viipyvä kanava, sekä nivusten ja välilihan.

7. Tuoreus: virkistävä rahapajat, jäävettä ja tiettyihin tuotteisiin voi antaa hieno tunne tuoreuden mikä vielä jännittävämpää.

8. Semen: Voit niellä siemennesteen? Kyllä voit. He rakastavat kun nainen ei pelkää mennä loppuun. Mutta koska rakenne ja maku, voi olla epämiellyttävä joillekin ihmisille. On perussääntö, joten älä huolestu, jos et halua. Mutta jos haluat, varmasti hän rakastaa.

9. Valaistus: jättää valon päälle tai puoli valoa. He haluavat nähdä kaiken, mitä tapahtuu. Parantaa ulkonäköä kanssa seksikkäitä alusvaatteita. Ja älä anna hiukset piilottaa parasta.

10. Kuuluisa "69": Se on asento, jossa nämä kaksi voivat olla suuseksiä samanaikaisesti. Pysy alaspäin kumppanisi jotta voit saavuttaa penis suunsa ja hän, emättimeen. Ilo on vastavuoroinen ja kaksinkertainen.

suuseksiä vihjeitä Tatiana Presser

Videolla vlogueira antaa joitakin ehdotuksia, joiden avulla voit olla estoton ja suuseksiä. Lähtö:

Älä unohda suuseksiä on myös yksi tehokkaimmista tavoista naiset kokevat mielihyvää, joten muista sinun kannattaa tehdä sinulle. Ensimmäinen askel ottaa ilo on tietää ja siten näyttää toiselle, mitä haluat ja mitä antaa sinulle nautintoa. Älä pelkää kokeilla, tietää kehon ja opettaa kumppani mitä muistuttaa enemmän tehdä sinut onnelliseksi. Hauskaa!