Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Heittäköön ensimmäisen kiven, joka ei koskaan ylittänyt tiukka hame saamasta täysin asiaa yllättäviä hetkellä. Onko hississä, ensimmäinen päivä tai jopa ihmisten kanssa tiedät jo, kuuluisa hiljaisuus voi saapua ennalta ilmoittamatta. Miten päästä pois tästä? Mitä sanoa?

Itse asiassa, sinun ei tarvitse olla asiantuntija puhuu lakko jopa keskustelun jonkun kanssa. Yksi ainoa tekijät olisi otettava huomioon, onko toinen henkilö näyttää alttiita puhumaan, mikä voidaan tarkistaa jopa ryhti. Käsivarret ja ristissä jalat tarkoita, että henkilö ei ole kotonaan. Hymy ja rennompi asenne voi osoittaa, että lähestymistapa on tervetullut.

Tietenkin, etteivät kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, ja tietystä aiheesta voi tuottaa enemmän yksilön ja vähemmän toiselle. Tämä opit näin: ja erehdyksen kautta. Viileä asia on tarjottava hyvä aiheita tehdä keskustelun ja alkaa virrata. Etkö tiedä miten? Varaudu! Tarkista nämä vinkkejä valmistella ja miten vetää aihe kuin mestari.

12 aiheita, jotka voivat tehdä hyvän keskustelun

Murtaa jäätä, lähestyä joku jatkaa keskustelua. Jotkut lähestymistavat näyttävät toimivan useimmissa tilanteissa.

Vieraalle päivittäin

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Joskus elämä tuo tilanteissa, joissa se on välttämätöntä, että vietät aikaa vieraita: bussipysäkillä pitkässä jonossa leipomon odottamassa tahansa palvelua lainkaan. Tässä muutamia aiheita voi vetää jonkun et tiedä - vaan on pakko elää (edes lyhyeksi aikaa):

Lue myös: 10 toimia, jotka osoittavat, että se on sen

1. Talking aika: Se voi tuntua kaikkein klisee aihe, joka on olemassa, mutta toimii aina. Kommentoida miten sää on kuuma / kylmä / tukkoinen, ja hän näki sääennuste sadetta, että / on aika vaihtaa / näyttää siltä, ​​että viikonloppuna on parempi.

2. puhua jotain ympäristön: puhua mitä tapahtuu tällä hetkellä voi toimia. Jos olet odottaa vastaamista jonnekin, esimerkiksi, on syytä kommentoida "kestää, vai? On aina tuollainen täällä?". Se ei voi tuottaa suurimman keskustelun maailmassa, mutta ainakin antaa rikki jäätä. Jos olet supermarketissa, voit kommentoida tuotteen hintaa, tai kysyä, missä henkilö löysi deodorantti X on hänen ostoskoriin.

3. Praise: rauhallisesti aikaa kehua joku, ei aina henkilö Viihdyn lähestymistapaa. Viileä asia on olla rehellinen ja puhua jotain yksinkertaista, kuten paita, kenkä, hattu. "Kuinka kaunis tämä paita, ostit?". Exit kommentoi kehon toisen henkilön ei ole laillista.

Ihmisten kanssa olet nähnyt

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Voit olla ystävä, työkaveri, tyttö näet aina salilla tai edes joku, joka on opiskellut teille: halusimmepa henkilö, joskus tuntuu, että valuu pois taakseni katsomatta. Tällaisissa tapauksissa kokeilla:

4. puhua jostain näit sosiaalisten verkostojen: Nykyään kaikki on kytketty, eikö? Sitten esiin jotain muista nähneeni henkilö olet chattailuun Facebook! Esimerkkejä: "Näin Facebook että olet antanut pentu! Kuinka olet? "" Näin sinut oli juhlissa X. Miten on siellä?".

Lue myös: 5 tapoja käyttää teidän puolellanne ekstrovertti

5. Kerro jotain teidän päivä: kun taas toiset haluavat puhua paljon itsestään, sinun ja elämä voi olla hyvä aihe aloittaa keskustelun. Kommentoida jotain kivaa tai kiinnostavaa, että on tapahtunut päivä, on mukava ravintola olit lounaalla tai jopa kuntosali, jossa hän kirjoittautui.

6. pyytää ystäviä yhteistä: lisätä kolmas henkilö keskustelussa on hyvä strategia. "Oletko nähnyt niin ja niin?" "En koskaan puhunut Siclano, ja sinä?" "Näin, että työskennellään Beltrana. Sinä puhut liikaa?" ...

Kokouksessa tai diskossa

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Vastaamaan Tinder ja merkitse ensimmäinen päivä on helppoa. Vaikeaa on tietää, mitä sanoa henkilölle. Sama voi tapahtua seuran tai baarissa: puhua mielenkiintoisen kohteen? Joitakin ideoita:

7. Puhutaan musiikista: jokaisella on bändi tai lempimusiikkia. Voit puhua kappaleen, joka toistetaan, osoittavat, että tapahtuu lähikuukausina tai jopa viileä bändi kuullut äskettäin.

8. Keskustele sivustosta: Käytä juuri sinne mistä olet oppiaineena voi tehdä. Jos se on liian täynnä tai tyhjä, jos se on liian kovaa ... Kysy jos tämä on ensimmäinen kerta, kun henkilö on on myös viileä. Eivät vain käytä manjada "Sinä täällä usein?", Mikä voi tuntua hieman tahmea.

9. Keskustele henkilö: kyllä, ihmiset rakastavat puhua itsestään. Siksi kysyt useita asioita: mikä on harrastus henkilön, merkki, suosikki maku pizza, elokuvia, missä vietät Carnival, jne jne jne

Vuonna päivittäin suhteeseen

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Ihmissuhteet ovat nämä asiat: pari on niin tottunut läsnäolo toistensa näyttää siltä, ​​että vaikka vuoropuhelu on aina toistetaan. Sinulla ei ole ongelma rakkautesi? Muuta tätä asetusta! Heidän keskusteluja voi mennä paljon pidemmälle kuin päivä on kuuma tai kylmä.

10. Kysy päivänä henkilö: haluavat helpompaa asia kuin "miten päiväsi meni?".

11. Puhua seuraavana päivänä / tulevaisuus: tehdä suunnitelmia, joiden kanssa haluat on ilo. Puhua niistä voi olla suuri. Yksinkertainen pizzeria koolle viikonloppuna matkalle ensi loma viikonloppu, puhua suunnitelmia teillä ja kumppanin mielipide niistä.

12. puhua jostain että tiedät henkilö haluaa: useita kuukausia (tai vuosia) elämisen tekevät tiedät paljon siitä, kuka haluat. Tuotava esille joitakin suosikki aiheita hänen rakkautensa. Se voi jopa olla yksinkertainen kuva WhatsApp kanssa viesti "Näin sen ja muistaa teitä ♥".

Riippumatta lähestymistapaa, muista, että se ei ole aina, että ihmiset ovat halukkaita puhumaan. Joten, älä ole tylsä ​​tai päällekäyvä. Kunnioittaa tahtoa ja tilaa muiden.

Kysymykset jatkaa puhelua, joka lopettaa asian

Keskustelu oli menossa hyvin kunnes juuri ... kuoli? Hyvä vinkki on kysyä kysymyksiä, edistää keskustelua jatketaan. Viileä asia on välttää kysymyksiä, joihin voi vastata vain "kyllä" tai "ei". Inspiroidu:

hauskaa kysymyksiä:

 • Mitä tekisit, jos olet voittanut lotossa?
 • Mikä julkkis haluaisit mennä klubille?
 • Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Kysymyksiä päivittäin:

 • Missä yleensä on lounas?
 • Mihin aikaan menet nukkumaan viikolla?
 • Kuten mennä töihin?

Kysymyksiä tykkää / mieltymykset:

 • Pidätkö enemmän kissoista tai koirista?
 • Mitä mieltä olit elokuva X?
 • Mikä on suosikkisi sarja?

Kysymyksiä ruokaa ja juomaa:

 • Mikä on sinun suosikki jäätelö maku?
 • Voitko kokki? Mikä on sinun erikoisuus?
 • Mitä juoda Pidät?

Toinen tapa käsitellä hankalia hiljaisuuksia ei huolta siitä. Muista olla hiljaisia ​​hetkiä keskustelu on jotain yliluonnollinen - kun kaikki ihmiset tarvitsevat aikaa miettiä, mitä vastata. Joten älä masennu täyttää jokainen hiljaisuuden pulista loputtomasti.

Katso? Ei ole pulaa tässä maailmassa edellyttää puhua. Ja varmistaa, että olet aina valmiina hyvä keskustella, on tärkeää ruokkia päivittäin kulttuurin ja tiedon. Lue kirjoja, lehtiä, blogeja ja sivustoja kiinnostuksen - ja jopa aiheita, jotka tekevät paljon jokapäiväisessä. Mennä elokuviin, vakooja puhelut lehdistä, jotka ovat kioskeissa, tarkista, mitkä ovat kaikkein kuullut kappaleet hetkellä! Näin sinulla on aina jotain mukavaa kommentoida - puhumattakaan siitä tulee paljon mielenkiintoisempaa.