Miten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

Kuinka usein kuulemme tai ajattelemme kuuluisan lauseen "He vain kuvitella, mitä?" Emme voi olla niin yksinkertaista. Ne eivät vain ajattele sitä, mutta olemme samaa mieltä, että ajattele liikaa!

Seksi on tärkeä kaikille ja kaikille rakastavia suhteita. Ja hyvä ja hyvin tehty sukupuoli on aina suuri etu. On vakituinen suhde tai sinkauttaa, suorituskykyä sängyssä voi tehdä kaikki ero, kun se tulee hänen kiinnostusta sinua.

Pitkissä suhteissa on tärkeää annamme aina tyytyväinen kumppani. Kun sukupuoli kotona ei ole hyvä, olemme vaarassa se on etsittävä muualta tai jopa useammin liiketoiminnan ongelmien suhteen.

Jo rento kohtaamiset tai alussa suhde, laatu sukupuoli voi olla selvä piste joten haluat enemmän ja enemmän. Emme väitä, että sukupuoli on tehty yksinomaan niiden ilo. Ei tietenkään. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, kuinka paljon mies tyydytystä tähän suuntaan voi vaikuttaa hyvinvoinnin suhteen.

7 vuorenvarma salaisuuksia tehdä joku hullu

Tutustu seuraavat vinkit tehdä suuren vaikutuksen sukupuoleen. Joko miehensä tai rakastaja, laittaa nämä suositukset käytännössä varmasti tekee sinulle erittäin kiinnostuneita sinusta ja aina maku "Haluan enemmän!"

1. vetoa esileikki uskomatonta seksiä

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

Täydellinen sukupuoli täytyy olla paljon esileikki. Ne auttavat lämmittää ilmastoa, tunnistavat ruumiin kumppani ja lisätä kiihottumisen. Sillä sitä käytetään koko kehoon. Suu, kädet, rinnat, iho. Miksi olla kiire kerrallaan niin hyvä? Anna hänelle paljon suukkoja suussa, kaulan, korva ja nännit. Käytä käsiäsi hyväillä kaikki hänen kehon, jalat, rinta ja selkä.

Paras Ensisijainen on yksi tehty tahtoa ja kiinnostusta. Osoittavat, että haluat tietää ruumiin kumppanin ja löytää hänet houkuttelevia, he rakastavat on kehuttava.

2. Valitse super seksikkäitä alusvaatteita yllättää hänet

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

Kaunis ja houkutteleva alusvaatteita tekee kaikki ero. Miehet rakastavat ulkoasua ja mahdollisuuden nauttia kehosta. Mutta niitä ei analysoida lykätä, jos sinulla on selluliittia tai ylimääräistä rasvaa eniten. Tämä ei todellakaan ole, mitä he ajattelevat tällä hetkellä. Aistillinen alusvaatteita parantaa itsetuntoa ja saa sinut tuntemaan tehokkaampia, mutta se voi olla ilahtunut spektaakkeli.

3. eroottinen hieronta aktivoi kissan erogeeninen alueilla

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

Mukava sänky hieronta lämpenevät pelin ja anna hänen hulluna sinuun. Stimuloivat aistisi kevyellä puoli suitsukkeita tai mukava hajuvettä. Pehmeä musiikki on myös tervetullut. Pyydä häntä makuulle ja selata koko kehon mielenkiinnolla ja ilkeys.

Aloita jalat, jalkojen, olkapäät ja takaisin löysää ja sitten lämmittää vitsi hierovat kaulan ja nivusten, kunnes hyvin hitaasti penikseen. Hetken kuluttua käyttävät omia alastoman ruumiin hieronta hänen rinnat ja pusku. Hän menee ylös seinälle ja on hyvä pohja suuseksiä.

4. Älä pelkää "Fall of mouth" - se rakastaa!

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

Hän saattaa jopa haluaisi olla masturboi teitä, mutta suuseksiä on yleisesti parhaana. Nainen suorittaa suuseksiä helposti luonnollisuus ja tuskin unohtuu nopeasti. Mutta ole varovainen, jokainen voi kertoa, kun suuseksiä tehdään pois velvoitteen.

Mieti, mitä haluaisit tehdä, jos olisit hänen paikallaan. Harjoitellaan suuseksiä hänen tuulella jättää haluatte hullu ja erittäin tyytyväisiä. Jos et tiedä mitä tehdä tuolloin, katso vihjeitä suuseksiä hänelle. Caprice tässä tilassa ja näet miten se saa hulluna sinuun.

5. Keskustelu sacanagens - ennen, sen aikana ja sen jälkeen sukupuoli

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

Ponnahtaa ja puhua kaikki asiat mausteinen joudut. Tiedät, että aika ajattelet "Hmm, että maukas" tai "Hän saattoi pyytää minua noin?" Laittaa ne ulos, puhua ja sensuously korvaan rakastaja ja näet, että vaikutus on suuri. Pukuja, sanoja, lauseita eroottinen, voit sanoa, että he rakastavat kuulla. Joitakin ideoita voit käyttää:

  • "Saan kaikki molhadinha!"
  • "Mikä ilo!" (Kun hän ottaa alusvaatteet)
  • "En voi odottaa tuntea sinut sisälle minua!"
  • "Tänään olen sinun! Voit tehdä mitä haluat! "

Älä unohda valmistaa sitä mausteinen yön tulla. Lähettää tekstiviestejä aistillinen lauseita houkutella sinut ja jättää vielä enemmän hulluna sinuun. Osa ideoista puhumme mitä olet pukeutunut ( "Olen että punainen pikkuhousut rakastat!"), Antaa käsityksen siitä, mitä odottaa ( "Olen valmis pelata vie sinut korkeuksiin tänään!") Ja sano mitä tunnet kun ajattelee sitä ( "ajatus meidät yhteen tänä iltana, olen kaikki kuivat Humping").

6. Anna itsesi kehoa ja mieltä miehen viime hetkellä

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

Viime hetkellä sukupuolen kiihottumisen on kuningas. On parasta yrittää tehdä mahdollisimman harmonisen mahdollisimman vitsi. Yritä rentoutua ilman suurta intoa, mitään ei tarvitse kiirehtiä ja pitempi että kosketus, sen parempi. Miehet haluavat komento, mutta älä anna sen ratkaise kaikkea, voit myös olla valintasi ja antaa vinkkejä siitä, mitä haluat. Turvallisuus ja itsetunto ovat suuria vahvistimet ilo.

Selaa alaspäin (ei seisoa paikallaan odottamassa häntä tekemään sen) ja anna hänen nähdä, että nautit siitä. Pidä hänen kehonsa jaloissa ja käyttää käsiäsi, jotta se pysyy hyvin liimattu kehoa.

Vaihtelevat kantoja tekee elämyksestä vieläkin täydellinen ja että kumpikaan väsyy. On olemassa erilaisia ​​herkullisia kantoja, jotka ovat miellyttävä molemmille. Sukupuoli ei tarvitse olla aina sama, eikö?

Tapahtumapaikka ajaksi näkemään myös vaihdella. Mikään ei koskaan olla nukkumassa, säännöllisesti, jotta voit jättää tylsiä suhdetta. Seisoo eteisessä kotona, autossa, kylpyhuoneessa. Jokainen paikka tarjoaa hyvää seksiä. Tietenkin jokainen paikka on sen erityispiirteitä tai asema, valitse viileässä ja yritä rikkoa ilmapiiriä, joka on juuri alkanut muuttua paikkaan.

7. pikainen aamulla on ihanteellinen pitää seksuaalista energiaa pariskunta

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Kuva: Thinkstock

He rakastavat aamulla yllättynyt herätä. Aamulla sukupuoli on iloa ja jättää päivä kaksi paljon kevyempi ja stimuloivaa. Jos suullinen niin hän viettää päivän täysin rakastunut ja kiimainen sinulle!

Miten antaa hullu mies sängyssä hyväilyjä

Katso mitkä osat miehen ruumis, jossa voit pelata ja tehdä touch (kielellä, huulet, sormet ...) ajaa sinut hulluksi ilo.

Miten antaa hullu mies sängyssäMiten antaa hullu mies sängyssä

Äläkä unohda: paras tapa tehdä hyvää seksiä on oltava kunnossa. Kun luovuttamiseen ja aiheuttaa tahdosta ilman nojos tai vaatimattomuus, sukupuoli tulee ikimuistoinen ja nautittavaa.

Klikkaa nähdäksesi hakutulokset