Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Hieronta on jo miellyttävä ja rauhoittava kun tehdään perinteisellä tavalla, mutta kun se on intiimimpi luonnetta ja seksuaalista tarkoitusta varten se voi olla ennen kaikkea bonus piristää suhdetta ja vahvistaa siteitä pari.

On olemassa useita erilaisia ​​eroottinen hieronta, tantran hieronta kuten esimerkiksi, mutta kaikki pyritään urheilu- ja vapaa edeltävät seksi aistillinen liikkeitä tarkasti, sopii tähän tarkoitukseen.

Seuraavassa on vinkkejä kaiken mitä tarvitsee tietää oppia tekemään eroottinen hieronta ja mausteen asioita

Miten tehdä eroottinen hieronta?

Ennen eroottinen hieronta on tarpeen suunnitella kaikki tiedot ovat täydellisiä, kun kaikki pitää harjoittaa ja viettelevä tunnelma alusta loppuun on ensiarvoisen unohtumattomia hetkiä.

Fátima Moura pe valmentaja, luoja alusvaatteita ja uraauurtava teetä Brasiliassa kursseja ja luentoja sukupuoleen ja aistillisuus alue, muista, että on tärkeää pitää mielessä, että tarkoituksena tyyppinen hieronta on kiihottaa eikä rentoutua, ja hän on intensiivisen energian vaihtoa, on tärkeää huomata, että sinun pitäisi vain tehdä se kun on tunne hyvin.

Lue myös: 20 asioita seksistä, että sinun täytyy tietää kunnes 20s

Jos olet yksi päivä "enemmän tai vähemmän", jätä toiste.

Toinen tärkeä kärki Fatima ei keskeyttää kontakti heti koskettaa kumppani, ei leikata energian vaihtoa.

Eroottinen hieronta askel askeleelta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

 1. Lay henkilö hierotaan hänen selkänsä lohduttajaa;
 2. polvistua jalkojen väliin, laittaa vähän öljyä käsissä ja liu'uta ne toisiaan hellästi lämmin niitä. Sen jälkeen sulje kumppanisi kehon käsissä (a);
 3. Edetessä ulkopuolelta jalat liikkein polvilleen ja takaisin käsiäsi, unohtamatta jalat;
 4. Jopa kädet reiteen nivusiin (koskematta peniksen / emättimessä), aina ajan ulkopuolella ja takaisin sisälle;
 5. Seuraa hieronta samalla liikkein, rinta ja käsivarret;
 6. Harhauttaa hieman juomaa ruumiissaan (a) ja nuolla varovasti. Tee koettu hänen kasvoillaan, hiukset ... vie aikaa antaa hedelmiä, jotka ovat erillisiä. Käytä mielikuvitustasi;
 7. Kaada hieman öljyä rintojen (tai rintakehän) ja hieronta toisen kehon.
 8. Vaikka liukuva kätensä hänen vartaloonsa (a), mene suudella rinnat (tai rintakehän), vatsa ja jatkaa alas huulet, kunnes se saavuttaa lantion alueella.
 9. Vaihdosta hieronta aloittamista suuseksiä rauhallinen ja lempeys ja väärinkäyttää aistillinen liikkeitä hänen kieltään.
 10. Tuntea kumppanin kiihottumisen (a) kasvaa, on aika nauttia hieronnasta kääntämällä kuuma esileikki miellyttävä ja pitkäaikainen seksi energiaa värisevä yläkerrassa.

Huolimatta eroottinen hieronta on sama rakenne miehelle ja naiselle, miehillä ja naisilla on erilaiset erogeeninen alueilla ja jännitystä voidaan parantaa kun nämä erot otetaan huomioon. Tässä muutamia erityisiä vinkkejä nostaa hieronta ja parantaa nauttia sinulle ja kumppani.

Hieronta mies: Special vinkkejä

 • Aloita hieronta jaloista, istuvan jalkojen välistä kumppanisi on valehtelee etsii sinua. Laita yksi hänen jalkansa rintaansa ja hieronta sormenpäillä liukua kädet varovasti sisäosassa jalkansa nivusiin koskematta penis.
 • Sitten istua hänen syliinsä ja älä istu myös niin, että molemmat ovat vastakkain. Kääri jalat hänen lonkat ja avulla kosteusvoidetta kynttilän tai ruokaöljyä hieronta rintaansa pyörivin liikkein ja intensiivistä.
 • Lisätä jännitystä, täällä viitta tai muu vaate, että voit pitää raollaan, aiheuttaen lisää kumppani. Istu Intian kannan, jalat ristissä, ja makasi hänen päänsä kumppani niistä niin, että voit katsekontaktin ja että hänen mielestään on osittain paljasti rintoihinsa ja kasvosi. Tämä on hyvä aika tarjota hedelmiä tai muita tekijöitä teroittaa kitalaessa. Sitten laskeutua kädet rinnan tai jalkojen edes koskematta penis, niin että hänen rintansa vasten hänen kasvojaan.
 • Käytä ruokaöljyä on yksinkertainen tapa lisätä nautintoa. Sovelleta puolisoiden vatsan tai minkä tahansa muun, ja poista kielen.
 • Älä pelkää hauskaa varusteineen. Plumas erityistä kynttilöitä ja geelit voidaan ottaa puoliso villi pieniä yksityiskohtia ja liikkeitä.
 • Kumppanin kanssa valehtelee alaspäin, soveltaa geeliä tai voidetta hieronta rinnat ja selällään ja mennä vuorotellen hieronta kädet ja kehon.
 • Hyödynnä erityistä öljyjä intiimi alue ja lopuksi hierovat peniksen irti kumppani rauhallisia liikkeitä, mutta intensiivinen.

Hieronta naisilla: Vinkkejä osuma yhteyttä

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

 • Aloita takaisin hänen kumppani, istuu hänen lonkan öljyä koko selkärangan ja hieronta pyörivin liikkein kautta aseiden ja menee pohjaan selkärangan.
 • Istu alas alempi vasikoiden tai reiteen kumppani, ja aikaa hieroa pakarat ja alas hänen liikkeensä sisälle jalkansa.
 • Kytke sitten kumppani niin, että se on selällään, hierovat pyörivin liikkein vatsa rinnat, suudella ja hyväillen hänen Nänni lopussa.
 • Kumppanin kanssa makaa aikaisemmassa kannassaan, ota yksi jalka ja hieronta jalat reidet ja sitten toista prosessi kielen, ja se voi jopa päättyä suuseksiä lähtien.
 • Asetu välillä hänen reidet ja alkaa hierovat sisällä jalat ulottuvat lantion. Sormilla pelata iso huulet kumppani päästä klitoris, kun taas toisaalta hierontaa rinnat.

Hieronta kylvyssä askel askeleelta

 1. Aloittaa valmistelemalla ympäristöä. Ruusun terälehtiä, suitsukkeita ja tuoksukynttilät antavat romanttisen tunnelman ja viettelevä kylpyhuoneeseen.
 2. Jos sinulla on kylpyamme, valmistella kylpy öljyt ja suolat, jotka auttavat jännitystä hajun. Jos näin ei ole, ei ole ongelma. Invest in pehmeä sienet ja kermaista vaahdot vaahdossa kumppani (a).
 3. strategisesti sijoittaa joitakin hedelmiä ja juoda lähellä ruutuun käyttää hieronnan aikana. Laita vesi lämpöistä, laita aistillinen musiikki ja alkaa riisua hänen kumppaninsa (a).
 4. Unbutton hänen vaatteensa (a) rauhallinen ja vie aikaa hyväillä ruumiinosat paljastetaan noudattaen samalla musiikin tahdissa.
 5. Levitä vaahto kehoaan (a) päästä jalka avustuksella sienellä. Ota mahdollisuus käyttää hedelmiä tai juoda tuolloin.
 6. Ajaa kätesi hänen vartaloonsa ja sitten käytä sientä vaahdota koko ruumiin. Kun saat intiimejä alueita, saada hieman enemmän aikaa antaa enemmän nautintoa.
 7. Kätensä vaahto pois kehostaan ​​(a) ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä. Uistin ilmaston ilmassa, ottaa aikaa anna mielikuvituksen lentää jostain tulee.

Tarvikkeet ja tuotteita käytettäväksi mielikuvitus

Inspiroidu meidän tuotevalikoiman tehdä hetkiä läheisyyttä ja nautintoa entistä jännittävämmäksi.

Tuoksukynttilä INTT R $ 49 90 Pleasure Shop

Lue myös: 11 videota seksistä että jokaisen miehen pitäisi nähdä

Tuoksukynttilä INTT R $ 49 90 Pleasure Shop

Kit Sensual Syötävä $ 32,90 Hot Pepper pe Shop

Kit Sensual Syötävä $ 32,90 Hot Pepper pe Shop

Vibraattorin Net Tok Shock Rypäle R $ +15,20 vuonna Erosmania

Vibraattorin Net Tok Shock Rypäle R $ +15,20 vuonna Erosmania

Scented terälehdet Aphrodisiac R $ 14,16 Milli

Scented terälehdet Aphrodisiac R $ 14,16 Milli

Maku Iced Acai kanssa Guarana R $ 12,90 Hidden Desire

Maku Iced Acai kanssa Guarana R $ 12,90 Hidden Desire

Pluma Viettelevä R $ +119,90 Hot Pepper pe Shop

Pluma Viettelevä R $ +119,90 Hot Pepper pe Shop

Siirappi prikaatikenraali Syötävä $ 14.90 Pleasure Shop

Siirappi prikaatikenraali Syötävä $ 14.90 Pleasure Shop

Ei eroottinen hieronta on valmis, jos et investoida tuotteisiin ja erikoisvarusteita tilaisuudessa. Löydät sen markkinoilla tänään, niin teroittaa mielikuvitus kiertelevä kaupoissa Pe. Löydät aina joitakin yllätys.

Salaisuuksia piristää eroottinen hieronta

Pe valmentaja Fátima Moura kertoo, että erilaisia ​​renkaita voidaan käyttää hieronnan aikana. Voidaan käyttää käsiään, kehon ja monia lisävarusteita. Fatima myös muistaa myös se, että ennen hierontaa, on valmisteluprosessin pidetään. Siitä hetkestä, kun valita, missä voit saavuttaa sen, sinun täytyy valmistautua ympäristö herättää aistit. Tutustu muihin salaisuuksia sinun täytyy tietää piristää hieronta.

 • Laita peitto lattialle ja joitakin ruusun terälehtiä (muista käyttää keinotekoisia terälehtiä kun vaarassa värjäytyminen);
 • Ympäröivät paikkaa, jossa henkilö on hierotaan on niillä tyynyt pitää tunnelmaa kodikkuus. myös laittaa tyynyn tukemiseksi päähän niin, että henkilö voi nähdä se, kun hierovat;
 • Laita paikalleen tuoksukynttilät (onko makuuhuone, olohuone, jne.);
 • On käden ulottuvilla aikana hieronta, tarjottimella joitakin punaisia ​​hedelmiä ja lasit jalo juoma (valkoviini, samppanja, viina, jne) hoitoon makuhermoja;
 • Aistillinen hieronta tai eroottista, ei yhden pisteen tai vain muutamia, jotka tulisi saada huomiota; koko ruumis olisi hierotaan.
 • Valitse kevyt musiikki, new age tyyli. Se luo kaikki sää ottamaan pari.
 • Älä unohda käyttää luovasti tarvikkeet ja tuotteet olemassa tekemään hauskin vitsi. Öljyjä, kynttilöitä, jotka sulavat, mutta eivät pala, syötävä voiteet, alas, eroottinen tietoja ja muita kohteita voi tehdä kaikkea muuta mielenkiintoista.
 • Laittaa enemmän öljyä käsissä tarvittaessa, mutta aina pitää toinen käsi ruumiilla. Laittaa öljyä, käännä kämmenet ylöspäin, pitäen takana käsi kosketuksiin ihon kanssa toisen.

4 videota oppia ja tulla asiantuntija tästä aiheesta

Muista nauttia hetkestä ja nauti. Fátima Moura ehdottaa seurata vaistojaan ja älä huolestu, jos unohdat jotain, antautua. Hieronta on aika aloittaa, mutta ei loppuun. Katso lisää ideoita voit hyödyntää kaksi:

Hierontakynttilä että ei polta, Boca Boca

Pe ostoksia Boca Raton tuo hyvin viileä vihje niille, jotka haluavat piristää hämmästyttävä vitsi tuolloin. Kynttilä, joka ei polta sula muuttuu kerma, jota voidaan käyttää hieromaan kumppani.

Äärimmäinen ilo mies, professori Regina Racco

Vaikka vielä nähdään tabuna yhteiskunnassamme, eturauhanen on vahva mies erogeeninen alue. Tässä videossa opettaja Regina Racco puhuu hieronta sijaitsevat tällä alueella ja miten parin tulisi edetä.

Tantric hieronta Hayato Tatsuo

Katso, miten tehdä tantrinen hieronta, jossa yhdistyvät rauhallisia liikkeitä entistä voimakkaampi painetta aiheuttaen uskomaton tuntemuksia.

aistien Intialainen hieronta Rosí Garcias

Opi muita tekniikoita yllättää kumppani aika tehdä eroottinen hieronta. Tässä videossa näet rentouttava ja tehokas hierova piristää yhteydessä

Käytä kaikki tekniikat yhdistettynä mielikuvitus vahvistaa joukkovelkakirjoja sinun ja rakkaan ihmisen. Eroottinen hieronta on enemmän kuin tapa rentoutua kumppanisi, se on myös tapa osoittaa hellyyttä, rakkautta ja huolenpitoa, pitää elossa pidempään liekki intohimo teidän suhteeseen.