10 verkkokaupat viileällä ja halpoja vaatteita - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Jos olet sitä mieltä, että vain arvokkaiden vaatteita on laatu, tämä on käsite, jota on tarkistettava. Tällä hetkellä monet online-ja vähittäismyyntiliikkeiden laadukkaita tuotteita ja hintoja, jotka ovat edullisia. Alkaen puserot ja $ 15 farkut $ 50.

Joten on tärkeää tehdä laajaa tutkimusta, jos haluat säästää rahaa ostoksia varten vaatteita. On monia kauppoja, tuotemerkkejä ja vaihtoehtoja, sitten suodattaa ne, jotka ovat todella hyvä se on kovaa työtä, mutta sen arvoista, ja tekee eron omassa menoja.

Saving online Vaateshoppailun

Vihje säästää, kun ostokset Internetissä on aina tarkistaa vaihto ja palautusoikeus, jos osa ei palvele tai ei mitään vikoja. Jos kauppa tarjoaa ilmaisella palautus- ja vaihto, se on jo yksi muihin nähden veloittaa palvelusta.

10 verkkokaupat viileällä ja halpoja vaatteita - Naiset vinkkejä

Toinen seikka tarkistettava merenkulun. Joissakin on maksuton toimitus tietyksi ostoksiin, kun taas toiset ovat kiinteä hinta toimitusta. Etsi, tehdä matematiikka ja katso mitä se maksaa enemmän teidän tapauksessa ja sijaintisi.

Jos sinun on tallennettava tiettyyn perus pala, kärki on: mennä verkkokauppaan, valitse Varaosan osasto (esim mekkoja) ja vaihtoehto "Järjestys" valitse vaihtoehto "alhaisin hinta" tai "hinta alempi -> suurempi. " Joten sinulla on listan halvimmista osien tallentaa ja halutessasi ostaa joka sopii sinulle. Sama kärki on etsiä halpoja tuotteita mistä tahansa verkkokaupasta, koska useimmat niistä tarjoavat tätä ominaisuutta tilata alin hinta.

Mistä ostaa halpoja vaatteita verkossa?

Alla näet listan verkkokauppoja, jotka myyvät edullisia tuotteita ja tarjoaa laadukkaita osia ja seuraa trendejä hetken ja tuoda perus- ja ajaton kappaleita, kuten sujuvaa regatinhas ja farkut päivittäin. Osa heistä on myös kenkiä, asusteita ja miesten vaatteet. Lähtö:

1. Dafiti C / 30% alennus

10 verkkokaupat viileällä ja halpoja vaatteita - Naiset vinkkejä

Kuva: Lisääntyminen

Dafiti - tarjoaa kaikenlaisia ​​tuotteita, jotka kattavat vaatteita, kenkiä, käsilaukkuja, kosmetiikkatuotteet, kodin esineitä ja urheilu käytännöt, jotka täyttävät naisten yleisölle, miehille ja lapsille. Toimitus: Maksuton yli R $ +99,99.

Kuponkikoodilla "DICAS30" ja saada 30% alennuksen Dafiti

2. Vedenalainen Muoti

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Vedenalainen muoti - vaatteita, kenkiä ja asusteita miehille ja naisille. Merenkulku lasketaan kassalla.

3. OloOk

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

OloOk - naisten vaatteet, kengät, käsilaukut ja tarvikkeet. Toimitus: Tilaukset ilmaiseksi R $ 99 (Etelä- ja Kaakkois).

4. Catwalk

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Catwalk - vaatteita, kenkiä ja asusteita miehille ja naisille. Toimitus: Maksuton yli R $ +99,99.

5. Aremo

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Aremo - naisten vaatteet, asusteet ja Bijoux suurissa muotivirtaukset. Toimitus: Maksuton yli $ 150 um.

6. Renner

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Renner - verkkotavaratalo uros, naaras ja lasten segmentti. Merenkulku lasketaan kassalla.

7. Fiveblu

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Fiveblu - verkossa nopeasti muodin vaatteita, kenkiä ja asusteita miehille ja naisille. Toimitus: Vapaa R $ +149,90.

8. Viablu

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Viablu - naisten vaatteet ja perinteiset hihnat, joiden koot jopa plus koko. Toimitus: Maksuton yli R $ +99,99.

9. Posthaus

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Posthaus - muoti portaali, joka koostaa eri naisten ja miesten tuotemerkkejä. Toimitus: Tilaukset ilmaiseksi R $ +199,99 (Etelä- ja Kaakkois).

10. Marisa

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Marisa - naisten vaatekauppa, miesten ja lasten. Merenkulku lasketaan kassalla.

Miksi ostaa kaupoista internetissä?

Ylläpitokustannukset fyysisen myymälän yleensä ovat korkeammat kuin ylläpito verkkokaupan myymälä. Se yleensä vaikuttaa hintoihin, mikä aiheuttaa normaalisti arvoja tuotteen Internetissä ovat halvempia kuin sama fyysisen myymälän. Mikään ei kuitenkaan takaa, että tuote verkkokaupassa on halvempaa, mutta se tapahtuu usein.

Opiskelija Debora Cristina (21) yleensä ostaa internetissä ja altistaa lausunnon aiheesta: "Tärkein etuja, uskon, ovat hinnat ja lajike. Joskus on vaikea löytää fyysisen myymälän mitä haluat, Internetissä on kaikki. Ja hinta on joskus paljon vähemmän Internet, joka auttaa paljon. Huonona puolena on, ylivoimaisesti, että epäilen, että sinulla on aina ostaa mekko yrittämättä: se on kaikki hyvin? Kuvassa se näyttää hyvältä, mutta se palvelee minua? Antaa aina että medinho ... vaatteita on monimutkainen, malli ei ole hyvin maailmassa. Ostaa Internetissä, sinun täytyy saada onnekas. "

Siten päätös ostaa Internetissä on hyvin henkilökohtainen ja riippuu pitkälti tuotetyypin haluat ostaa, koska jotkut ovat helpompi ostaa kokematta, muistaen taas on tärkeää tarkistaa vaihto ja palautusoikeus yrityksen.

Hyvä uutinen on, että monet verkkokaupoista investoivat parantaa asiakaskokemusta, joten se on paremman käsityksen siitä, mikä tuote on, lisäämällä videoita sekä tarjoamalla erityistietoja kohteita, ja antaa ihmisten jotka ovat jo ostanut tuotteen kirjoittaa uudelleen siitä ja ostamisesta yleensä.

Lisäksi nykyään verkkokaupoista on erilaisia ​​tapoja maksun ja suojan antaa enemmän turvallisuutta kuluttajille ostavat verkossa pankki- tai luottokortin käytöstä.

Koska tämä skenaario, Internet-ostoksia on tullut edullisempaa päivä, varsinkin niille, jotka haluavat säästää, niin älä pelkää ostaa verkossa.