Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Pitävän joku aina, jotka siirretään tälle henkilölle yleensä hämmästyttävä ja kutsuva. Aika nukkumaan, riippumatta asema, on yleensä yksi suurimmista hetkistä läheisyyden välillä pari kysymystä. Erityisesti asema tunnetaan spooning, joka on sellainen, jossa yksi osapuoli pari seisoo peräkkäin tilalla hänen edistää läheinen ja lämmin kontakti pari.

Asento on aina viitata, kun se tulee nukkumaan yhdessä ja on pian muistetaan mukavuutta ja läheisyyttä, joka antaa pari. Yleensä joka seisoo takana on korkein henkilö, jotta liitäntä tapahtuu helpommin, mutta se voi vaihdella.

Kaikki riippuu siitä, miten pari parempi olo. Asento käsivarsi kuka on sen takana, ja voi myös vaihdella mielessä, että se pystyy estämään raajan puutuminen.

Spooning pyrkii edistämään suurta läheisyyttä pari, muiden etujen. Tutustu edut nukkumassa voi tietää, onko se voi olla haitallista ja myös tavata muita maukkaita nukkumisasennoista yhdessä.

Miksi nukkua spooning?

Sleep rakkaasi voi olla vielä hauskempaa, jos asemaa valitsemanne varten spooning. Tapaa viisi herkkuja että kanta voi tarjota pari:

Lue myös: 10 aistillinen makuja piristää yö

1. Saat lähelle rakkaasi

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Spooning on makuuasentoon joka varmistaa suurempi läheisyys rakkaansa. Tässä asennossa kuulet henkäys toisen henkilön, haju ja kaikki hänen liikkeensä. Unta, jotta varmistetaan, että pysyt lähellä rakkautesi jopa nukkuessa.

2. spooning jättää sinut lähemmäksi

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Tämä kanta osoittaa suurta kiintymystä ja lisää läheisyyttä välillä sinulle elinten sopii täydellisesti. Läheisyys Tämän makuuasentoon voi myös piristää enemmän kuin hyväilevä suukkoja niskaan ja jopa kehittyä jotain enemmän mausteinen.

3. asento pitää lämpöä jopa kylminä päivinä

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Jos päivä on kylmä spooning on parhaat mahdollisuudet pitää lämpimänä. Asemaa tarjoaa runsaasti välistä lähentymistä pari, joka johtaa suuri vaihto lämmittää kahden rungon, joka pitää sinut hyvin lämmitetty.

4. lievittää stressiä

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Nukkua rakkaasi on jo suuri apu stressiin, mutta tehtävästä riippuen, hyödyt voivat olla vieläkin suurempi. Spooning on kanta, joka edelleen auttaa rentoutumaan, sillä se tuo paljon lämpöä, suojaa ja huolehtiva, mikä epäilemättä ovat tekijöitä, jotka auttavat taistelussa stressiä. Jotkut tutkimukset osoittavat myös, että asema auttaa vapauttamaan oksitosiini, hormoni rakkauden, joka on myös julkaissut aikana suudella.

5. On rentouttava jälkeen fyysisen rasituksen

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Kun päivän liikuntaa tai jopa yhdynnän jälkeen, The spooning on asennossa, joka rentouttaa lihaksia ja varmistaa, että saat hyvät yöunet. Mukavuutta ja lämpöä tarjoamia asema ovat varmasti suuria lihasrelaksantit.

Sleeping spooning voi olla haitaksi terveydelle?

On totta, että kanta on yksi mukava nukkua kaksi, mutta se voi tarjota haittaa terveydelle? Tohtori Scaff Adriano Garcia, selkärangan asiantuntija sanoo, "yleensä ei ole mitään ongelmaa nukkuessa spooning. Pikemminkin se on asennossa rentouttava ja venyttely lihaksia selkärangan ja iskias hermo. " Ei yleensä aiheet, ja joissakin tapauksissa asema voi jopa auttaa. "Joillakin potilailla, joilla herniated levy hakemaan tätä kantaa, koska se on mukavampaa", sanoo tohtori Adriano.

Rolls ja tyynyt voi myös olla hyödyllistä auttaa nukkumaan paikallaan, jos yksi osapuolista on mitään ortopediset ongelmia. "Esimerkiksi tyynyjen alla polvet, taipumista jalat, lievittää kipua lonkkahermosta, koska rentoutua hermo", sanoo tohtori Adrian. On syytä muistaa, että kun hän tunsi kipua on tärkeää kuulla ammattimaisesti, koska vain silloin on mahdollista tietää syyn ongelmasta ja etsiä ratkaisua.

Muita maukkaita nukkumisasennoista pitkin

Se ei ole täydellinen tai parhaassa asemassa nukkua jonkun kanssa, mutta voimme seurata joitakin suosituksia, nukkumaanmenoaika on miellyttävämpää. "Pidä pää 90 astetta lapa, niska suorana ja rento auttaa rentoutumaan selkärangan", suosittelee tohtori Adriano. Tämän suosituksen voidaan luetella muita maukkaita nukkumatyyli yhteen, tutustu:

1. vastapäätä toisiaan

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Tässä asennossa makasi kyljellään ja niiden kasvot vastakkain. Asento sallii suudelmia, vaihto katseita ja hyväilevä. Se on hyvä niille, jotka liikkuvat paljon unen aikana, koska se on asennossa, joka mahdollistaa monia liikkeitä ja kummallakaan osapuolella ei ole kiinni toisessa.

2. omaksunut osapuoli rinnassa

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Tässä asennossa rinta joka alittaa toimii tyyny niille, jotka istuu päälle. Kuka saa alla pitää selkärangan suorana ja niska linjassa tyyny. Aivan kuten spooning, tämä asema takaa myös hyvin tarkasti, suojaa ja lämpöä.

3. nojaten takaisin toistensa

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Aluksi se voi tuntua, että kanta ei tarjoa paljon läheisyyttä kuin muut, mutta yhdistävät takaisin tarjoavat mukavuutta ja vaihtaa lämmittää entres teitä. Asento mahdollistaa kietoutuvat jaloissa tai käsissä ja että pylväs pysyy suorassa ja kiinnitetään yhdessä asennossa koko yön.

Nukkuminen yhdessä voi taata läheisyyttä, lämpöä ja myös terve. Ortopedisten suosituksia aikaa nukkua rakkaansa taipumus olla nautittavaa. Mikä on mieluisin asemassa nukkumaan rakkautesi?