Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Mitä jokainen sosiaalinen yksittäisiä haluavat vain hyväksyä ja arvostettu ryhmissä ja suhteita. Ja tässä prosessissa on aina läsnä mahdollisuus hylkäämistä. Jokainen ihminen tekee tätä työtä jatkuvasti: hyväksyä, hyväksyä, imevät tai hylätä, pois, sivuuttaa. Tämä liike on yhtä luonnollista kuin ihmissuhteita ja näin yksilön luo henkilöllisyytensä, aina alkaen valintoja.

"Ei ole yksimielisyyttä. Ihmisluontoon on aina värejä, makuja, kokemuksia ja ihmisiä miellyttää toiselle henkilölle kuin toinen. Ongelmana on se, että meillä on fantasia joka halumme muiden pitäisi luoda vastaava ja vastustamaton vetovoima ", kertoo Frederico Mattos psykologi ja kirjailija blogin elämästä.

Hylätään usein suoraan heikentää itsetuntoa. Negatiivinen henkilö, jolle annoitte parhaiten tekee turvallisuutta sen ominaisuuksia on heikentynyt. Lähtökohtana on, että tämä ei ole aina rationaalinen tai jopa henkilökohtainen prosessi, kuten edellä Frederick:

"Hylkääminen voi tapahtua tietoisesti näkökohtia tai muiden tajuton, henkilönä, joka viittaa vastenmielinen ja inhottava tunne kauan sitten, tai miten ulkonäköä voi herättää mitään selkeitä muistoja toisaalta aiheuttaa tämän irrota. Pakottaa kysymys olisi aggression molemmille osapuolille. "

Ei ole paeta. Kaikki menee läpi hylkäysten ajoittain elämää. Niin kouluissa, ystävien, töissä tai rakkaudella. Ei saada odotettu edistäminen tai kutsu niihin juhliin tai rakastaja yhteys. Ero on siinä, miten kukin käsittelee hylkäämistä.

Lue myös: 10 asioita suhteita, oppii vain kärsimystä

8 askelta käsitellä rakastava hylkäämistä

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

1. Erota hylkäämisestä hylätty

Hylkääminen on juuri sellainen yhden kriteerin toisesta henkilöstä, joka sattuu olemaan teille, "Se ei ole henkilökohtaista, vaikka näytti siltä, ​​koska sillä ei ole täysin valvoa kuka toivomaa. Toinen voi jopa olla hyvä ihminen ja toivottavaa, mutta se ei vaikuta "havainnollistaa Frederico Mattos.

2. Harjoitus itsetunto

Älä anna itsesi unohtaa sen arvoa ja sen ominaisuuksia. Ei siksi, että joku ei pidä sinusta kuin kaikki muut eivät pidä. Itsetunto on usein yhteydessä rakastava hyväksyntää ja meidän on arvioitava huolellisesti, mitä todella tarvitsee muuttaa ja mikä on vain lausunnon muiden.

3. Kunnioita epäsuhta

"Jotkut ihmiset on vaikea sietää eivät täyty, ikään kuin se olisi henkilökohtainen hyökkäys. Se on ikään kuin kohteena hänen intohimonsa oli pakko vastata myönteisesti tunteitaan. Jopa pitkäaikainen suhde, elämään ja persoonallisuuksia voidaan toteuttaa eri polkuja ja mitä aluksi motivoi unioni katoaa matkan varrella. "

4. Face surua

Hyväksy käsitellä surua ja ymmärtää, että nuo toiveet ovat tallettaneet luonnollinen laimennusprosessi kunnes rajaamisen. Escape kipu on vain tapa pitkittää prosessia.

5. Seuraa elämä

Psykologi Frederico Mattos ehdottaa: "Redirect että halu, rakkaus ja hoitaa muita terveellisiä lähteitä, kuten lämmin ja rakkaansa on hyvä tapa hitaasti saada emotionaalista ravintoa ilman paineita uusille rakastava yrityksiä."

Lue myös: 4 kysymyksiä sinun pitäisi kysyä itseltäsi ennen kuin avioeron

6. Liikkeelle

liikunta ja nautittavaa toiminnalla on valta tehdä näet elämän toisesta kulmasta ja ulos kärsimystä kierre. Yli kärki, ota se sääntö: ei mitään olla yksin kotona itkua tai martyring. Panostamaan ja siirtää - varmasti tämä auttaa ilmasta ideoita.

7. Tee parempi valikoima tulevaisuudessa

Mukaan Frederick, yksi itseanalyysiin työ on myös tärkeää: "Rethink omien kriteeriensä ymmärtääkseen, miten ihmiset, joille rakastua liian usein käytettävissä tai liian kalliita. Yritä ymmärtää, jos on olemassa tehokas halu olla rakastettu tai jos syvällä, olet vain luomassa hylkäämistä sykli. "

8. Käänteinen asennot

Muista, että kun myös hylännyt joku siistiä? Olet luultavasti ollut tilanteessa, jossa henkilö, joka näytti mielenkiintoinen ei koskettanut sinua syvästi. Pelastaa tämä tilanne mahdollisesti auttaa ymmärtämään, että nämä asiat valitettavasti tapahtuu.

Mitä ei tehdä hylättävä

Kukaan ei voi käydä läpi hylkäämistä ja tunne mitään. Ja että se ei ole suositeltavaa, jokaisen rummussa reitillä on ainakin jotain hyvää, joka on oppiminen. On mahdollista, että tarvittava aika voit palauttaa sen ja ei ole mitään ongelmaa. Mutta jotkut itsetuhoisia asenteet voivat esiintyä ja niitä on noudatettava ja välttää

  • Asunnon asiat ja tapahtumat yrittää löytää syyllisyyttä tai virheitä;
  • Eristämisen ystävät ja sosiaalista elämää;
  • Kostoa jos tuntuu, että on vika toisen henkilön
  • Stay up arvostellut tai rankaisemalla itseäsi hylkäämiseen;
  • Kertoa tarinan kaikille yritetään myrkyttää käsitys toiset jotka vastustivat;
  • Etsi aikaisin muut ihmiset eivät tuntea negatiivinen vaikutus tappion.

Helppoa ei ole sitä, mutta tosiasia on, että hylkääminen ilmestyy aina yhden päivän. Tilaisuutta oppia paremmin tietoa ihmisen prosesseja. Ymmärrettävä, että olet myös hylännyt ja se ei ollut, koska hän ei ollut jotain tai joku teki virheen, mutta koska ne eivät yksinkertaisesti liikkua mukanasi. Paras elämä on, että se voidaan aina uudelleen, niin keskittyä enemmän teitä ja siirtyä eteenpäin.

Lue myös: 10 kysymystä joka pari pitäisi tehdä ennen "kyllä"