Alustavat erehtymätön hämmästyttävä ja miellyttävä sukupuoli

Kuva: Thinkstock

Kuka on nainen tietää varsin hyvin, että alustavat Hienoa ovat jo puoli tapa hyvä sukupuoli. Ehkä vieläkin ... Suuri ongelma on se, että monet miehet, pois laiskuus tai tietämättömyys, päätyvät eivät anna huomiota sen pitäisi tämän perusperiaatteen käytäntö naisten nautintoa.

Toinen tekijä, joka vaikeuttaa tämän miehen tietoisuus on se, että monet naiset eivät vieläkään tiedä hyvin elimistöön. Hyvä esimerkki on masturbaatio käytännössä perinteisesti kannustetaan poikien ja sijoittui väärin, likainen tytöillä.

Tämä päätyy tuottaa tabu ja vaikea seksuaalinen kehitys naisia. Logiikka on yksinkertainen: koska ihminen antaa sinulle mielihyvää itse tai tietää, mitä haluat? Ensimmäinen sääntö terveen sukupuolielämää on päästä eroon tästä kulttuurista saarto ja aloittaa pelaamisen selvittää itselleen mitä antaa ilo sinulle.

Toinen sääntö on olla suora ja puhua parisi mitä haluat ja pidä. Seksi on luonnollinen asia ihmisen elämässä, ja syödä, juoda ja nukkua. Naiset tarvitsevat, kerta kaikkiaan, vallata päähenkilöt niiden sukupuolielämää. Voittaa nämä sosiaaliset esteet, orgasmi on kuuma ja väistämätön seuraus.

Auttaa häntä tässä haasteessa kohti enemmän miellyttävä sukupuoli, tutustu luettelo erehtymätön alustavia saada yön niin. Mutta älä unohda: ensimmäinen este voittaa on luultavasti omassa pään. Rentoutumaan ja nauttimaan!

Alustavat on intensiivistä ilo seksi

Alustavat erehtymätön hämmästyttävä ja miellyttävä sukupuoli

1. Aja kätensä missä sitä. Älä pelkää puhua, kun kosketus ei ole miellyttävä. Ole rehellinen, mutta kevyesti. Psykologi ja sexologist Carla Cecarello antaa suuri kärki auttaa tästä umpikujasta ilman surua, "Ota kätensä ja käyttöön vagina, jossa pidät eniten. Sekoitetaan häntä näyttämään tietä hänen on tehtävä. "

2. Paina eteen. Koska se kiihottaa nopeammin, monet miehet tulevat jano pottiin. Tällöin naisen on osoitettava, että tahti on erilainen ja tarvitsee esileikki lämmetä. "Tease hänet suurella hienovaraisesti, jotta voidaan osoittaa, miten tämä peli viettely on myös namia. Masturboida hänen eteensä, ja kiihottaa se visuaalisesti, että hän pysähtyi tarkastelemalla on myös tapa sen hillitsemiseksi ", neuvoo Carla.

3. ja väärinkäyttö rinnat. Tuskin nainen mitään iloa fondling rinnat. Tämä on suuri, koska yleensä miehet tuntuu myös melko kiimainen katsella ja koskettaa, että osa naisen kehoa. Carla viittaa siihen, että tällä alueella ei käytetä ilman kiirettä hienovaraisia ​​yksityiskohtia, jotka voivat kehittyä vahva jalanjälkien kanssa käsi täynnä ja kielen liikkeitä. jännitystä!

4. Exploit muihin kehon osiin samoin. Ylittävät ilmeinen tuo erilaisia ​​ja erittäin miellyttävä tuntemuksia. Caresses, suukkoja ja nuolee kaulan, vatsa, jalat ja muut ruumiinosat voidaan myös vaikuttaa merkittävästi esilämmitys sukupuolta. Ihmiskeho on monia erogeeninen alueilla, joskus jäädä huomaamatta. "Aloita hienovaraisia ​​liikkeitä, luovat miellyttävän ja hyvin sensuelli tuulella," suosittelee Seksologin.

5. Älä aliarvioi suudelman. Hyvin sijoitettu suudelma mukana hyvän otteen on yksi parhaista seksuaalista on. Suudelma on eräänlaista toimitus, hoito ja osoittaa valtava kumppanuuspolitiikaksi kumppanin. Niin suudella ja sukupuolen yhdistää samoin, vaikka monet parit päätyvät unohtamatta tuolloin H.

6. Tee ja vastaanottaa hierontaa. Kosketus kumppanin käsissä auttaa rentoutumaan ja innostaa hyviä aikoja tulla. Mitään tällaista ei saada kuuma hieronnan jälkeen koko päivän lämmin ilmasto. Valley alkavat käyttäytyviä tavalla auttaa avata niskan ja selän ja sitten alkaa mennä muihin kehon osiin, lähdössä seksikkäämpi viestin ja hyvä vaivaamista.

7. Käytä luovuuttasi yhteyttä. Tuo lasi jäillä, minttu karkkia paketti tai purkki hunajaa tai kermavaahtoa nukkumaan voi olla superdivertida ja stimuloiva idea auttaa innovoimaan seksin aikana. Nämä kaksi hauskanpitoa auttavat rentoutumaan tuulella ja rentoutua, kaukana neuroottinen ja jättää avoimeksi ilo.

8. Aseta leluja piristämiseen. Jos et ole koskaan käynyt pe kauppa, on aika ajaa pelin. Jos kumppani on kiinteä, arvoinen kahteen. On lukuisia laitteita, jotka voivat auttaa mausteen asioita ylös ja jätä se vielä miellyttävämmäksi. Geelit maku ja lämpötilan vaihtelu, kukko renkaat, vibraattorit syötävä pikkuhousut, pukuja, kondomeja makua tai pimeässä, ei väliä. Suljettujen ovien takana, suostumuksella kahden, kaikki käy!

9. Suulliset ilman 'nojinho' ja ilman rajoituksia. Suuseksiä on yksi tärkeimmistä käytäntöjä naispuolinen ilo, vaikka monet naiset, jotka eivät halua vastaanottaa ja miehiä, jotka eivät halua tehdä. Sex and 'nojinho' eivät täsmää! Tietenkin on tärkeää olla hygienia päivää ennen lähtöä tätä käytäntöä, mutta viime hetkellä kauppa on desencanar ja antautumaan hetkellä.

Carla ehdottaa, että kosketus aloittaa kumppanin sormet nainen näyttää missä hän haluaa enemmän koskea. Klitoris on keskeinen alue voidaan stimuloida kieltä, mutta liikkeet pitäisi aloittaa lievempi muoto ja siirry kiihtyy vähitellen satuttaa tällä alueella, joka on hyvin herkkä.

Alustavat erehtymätön hämmästyttävä ja miellyttävä sukupuoli

Rentoutua! Katso sukupuolen peli ja nauti pian! Kuva: Thinkstock

Asiantuntija suosittelee myös, että suuseksiä liittyy emättimen tunkeutuminen sormin parantaa nautintoa. Toinen jäähtyä kärki on käytännössä vanha kunnon 69, jossa sekä soittaa ja vastaanottaa suuseksiä samanaikaisesti. He myös rakastavat!