Askel askeleelta päästä pois epäterveellinen suhde - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

On aikoja elämässä, kun tuloksena voimme levoton suhde, ja ei jätä meistä onnellisia, sorrettuja ja satuttaa. Mikä alkaa hyvin, usein pääsee epämiellyttävä piste tai jopa väkivaltainen ja tällainen tilanne on paljon yleisempää kuin luulet.

Olla lyhyt tai pitkäaikainen suhde, riippuvuussuhteita pääsee ääritasot ja kun näin tapahtuu, lopettaa suhde voi olla erittäin vaikea tehtävä. Vain ne, jotka ovat kokeneet epäterveellisen suhde tietää ahdistava voima, että hänellä on vielä henkisesti kypsä ihmisiä.

"Leaving epäterveellistä suhde voi olla helppo tehtävä", sanoo Martha Ramos psykologi.

Hänelle tosin rationaalisesti yksilö voi ymmärtää syyt, miksi pitäisi vetäytyä suhteesta (joka ei aina tapahdu), henkilö tässä tilanteessa helposti taipumus vääristää logiikka, tekevät aukkoja todellisuuden ja sitten pitää jotain, näkyvästi tuo enemmän haittaa kuin hyötyä.

Miten tunnistaa epäterveellinen suhde?

Joskus liian annamme anteeksi tai teeskennellä ei nähdä joitakin huolestuttavia asenteita kumppaneitamme. Jotkut saattavat löytää tiettyjä yhteisiä liukastumiset ja muut vaativat etsimään selitystä tai vaikka syyttää virheistä muita.

Ensimmäinen askel on tunnistaa, mitä heidän suhteensa oli epäterveellistä tasolle, ja se on kiireellinen rikkoa sitoutumista. Tässä tapauksessa tämä suhde ei tulisi pitää rakkaussuhde, mutta piittaamatta suhde, joka ylittää hyväksyttävän.

Ominaisuudet epäterveellinen suhde:

  • Epäterveellinen suhde ei tehdä sinut onnelliseksi. On ahdistava, se sattuu ja päättyy itsetunto.
  • liioiteltu mustasukkaisuus. Tapauksessa, että toiset jatkuvasti etsiä viestejä, sosiaalinen verkostoituminen puheluita ja sähköpostia. Se voi myös jatkuvasti syyttää sinua flirttailu muiden kanssa.
  • Hän aina epäluuloinen sinua ja uskot keksiä valheita väistää.
  • Häiritsee heidän ystävällisiä suhteita ei antanut menet tapahtumia tai yrittää tehdä annat periksi. Älä pidä ystävillesi ja ei ole mitään halua seurata teitä.
  • Kun suhde saavuttaa pisteen, jossa on fyysistä väkivaltaa, sanallista tai pelottelua, se varmasti saavutti epäterveellistä tasoa on pidettävä kriittinen.
  • Possessiveness. Olet muille kuin omaisuutta ja on tavallista, että se tunnistaa sinut "minun" tai "minun". Ihmiset liian omistushaluinen halua olla pääkohde ja jatkuva prioriteetti.
  • raportointisuhteet. Silloin toinen ei anna aukko päätöksiä tai valintasi. Se pyrkii hallitsemaan teitä ja odottaa kuuliaisuutta.
  • Se saa ajattelemaan hän menetti hänen syytään. Hanki erilaisia ​​tekosyitä saada väärää, mutta aina on vastuunsa. Saattaa olla, että hän on muuttanut tietokoneessa, koska menit liian kaunis. Tai hän vain on nämä hyökkäykset, koska sinä lupasit ikuista rakkautta.

Mitä tehdä lopettaa epäterveellinen suhde?

Askel askeleelta päästä pois epäterveellinen suhde - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Tsekkaa seuraavat, askel askeleelta, jonka avulla voit lopettaa tätä suhdetta:

1. Lopettaa lopulliseen

Valmista ja lopettaa suhde lopullisesti. Joko henkilökohtaisesti tai edes puhelimitse, tehdä selväksi et halua enemmän ja käyttämään kaikki voimansa toimittaa.

Sairas kumppani ei halua hyväksyä hajoamiseen ja käyttää kaikkia mahdollisia aseita vakuuttaa toisin. Tee tunnelatauksia, lupaavat muuttamaan käyttäytymistään jopa tapauksessa fyysisen tai sanallisen uhkailun tai lupauksia kostoa.

On tärkeää, että et anna periksi näihin paineisiin kanssa pahenemisen riskiä tilannetta entisestään. Hyväksyminen kiristys ja uhat sinun on parantaa voimantunnetta toisten sinusta.

Kun kyseessä on uhkia ja väkivaltainen käyttäytyminen on tärkeää hakea apua ystäviltä ja jopa poliisit. Se ei todellakaan ole miellyttävä tilanne ja siellä on monia tapauksia, joissa valituksia ei tehdä yksinkertaisella häpeä. Mutta jos on potentiaalia väkivaltaa sinun täytyy estää.

2. Pidä poissa

Mitään hyötyä on lähellä, kun tarkoituksena on lopettaa monimutkainen suhde. Vaikka taajuutta lasketaan, yksinkertainen satunnainen kokoukset voivat estää päätöksen ja ovat varmasti molemmat tarvetta häiriöitä.

Se on tuskallista kaikille ja on mahdollista, että toinen ei hyväksy tätä etäisyyttä ja käyttää emotionaalista kiristystä, kuten yksinäisyyttä tai valituksia vihjaa merkityksettömiä pakottaa sinua kokouksissa. Älä menetä ohjaus ja yrittää ymmärtää, että etäisyys on tuskallista molemmille, mutta sitä tarvitaan päästä tavoitteeseen.

Martha Ramos, jos kumppani tekee kieltämisen käyttäytymisen tai epäterveellistä, välys on vielä tärkeämpi ja sen pitäisi olla radikaali: "Jokainen ihminen on taipumus eräänlainen asenne, sen mukaan, mitä on perustettu suhde ja persoonallisuutta jokaisen. Joten tässä vaiheessa on erittäin tärkeää luopua kokonaan toisesta. Estä Facebook, sähköposti, puhelimessa, pyytää ystäviä ei kommentoida mitään tapahtumia elämästään, jopa ne, jotka he uskovat ovat motivoijia. Vältä paikkoja, että henkilö osallistuu myös tärkeää kyetä voittamaan tässä vaiheessa ", hän painottaa.

3. Älä anna avaamista uusiutumisen

Hyväksy jälleennäkeminen voi tehdä tulet takaisin pysyä epävarma siitä, mitä he haluavat lisäksi heittää pois kaikki tulokset saavutetaan, vaikka se on pieni. Ei ole harvinaista, kumppaneille, jotka jäivät lupaava uusi ongelma, jos ne hyväksytään takaisin, joka useimmissa tapauksissa ei aivan tapahdu ja voi jättää liian sekavalta.

Martha osoittaa tärkeää säilyttää välit ja selittää, että uusiutumisen on tarpeeksi mennä takaisin ja tiputtaa sinut ulos, "On tärkeää, että et voi vaikuttaa tiettyjä käyttäytymismalleja muiden kiinnittää huomiota. Muut varmasti tuntevat uhkaa hänen poissa ja asennemuutosta, joka todennäköisesti johtaa ankarampia toimenpiteitä, mahdollisia uhkia ja sekin käyttäytyminen aina pelkäsivät, kuin mennä ulos (a) ex ja post kuvat Facebookissa niin näet, esimerkiksi. "

4. Pyydä apua ystäviltä

Käydä läpi tätä hämmentävää ja tuskallista aikaa, on tärkeää, että voimme luottaa ihmisten luotamme. Pyytää apua ystävien ja perheen, selittää tilannetta ja värvätä tukensa vastustaa. Näkeminen ulkopuolisten ihmisten suhde, mutta jotka tietävät tarinan, se voi olla merkitystä päätöksensä ja näyttämään kulmat et ollut huomannut.

5. Look psykologista asiantuntija-apua

Kaikissa yhteyksissä, molemmat osapuolet ovat vastuussa. Suuntaa syyllinen kaikkiin ongelmiin ei varmasti korjata ongelma. Silloinkin, kun vaikeus on liittyy possessiveness tai jopa väkivaltaa, uhri on usein vastuunsa, on anteeksi usein läpi sormien tiettyihin asenteisiin tai muista syistä.

"Ensinnäkin, muista, että kyseessä olisi epäterveellistä suhteita, pari henkilöä tarvitaan, on vain yksi vastuussa. Yleisesti ottaen sekä 'sairaita' ja rehuista tämä suhde kaikkien hänen voimansa. Päästä pois tämän tyyppinen suhde, ensimmäinen askel on olettaa, että tämä ei ole tervettä suhdetta, "lisää Martha.

Jos sinulla on mahdollisuus etsivät psykologi voidakseen aloittaa hoito, tämä on suuri apu. Hän voi varmasti auttaa tunnistamaan, mitä johti koskien taudin ja siksi auttaa välttää joutumasta tähän samaa kaavaa. Mutta älä unohda, että terapeuttinen prosessi riippuu myös teitä, on tarpeen tahtoa parantua takaisin terveenä.

Ja jos joku ei hyväksy loppua?

Askel askeleelta päästä pois epäterveellinen suhde - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kriittisin tapauksissa, kun taas toinen ei hyväksy loppua tapa mitään suhdetta, sinun täytyy olla kärsivällisyyttä ja pitää turvallisuuden. Koko matkan on tärkein. Jokainen tapaus on aika parantaa. Jos sinulla on tämä mahdollisuus, kannattaa edes pitkä matka. Katkaista kaikki viestintä keskenään ja älä anna häntä saamaan tietoa kaikista osa elämääsi, ei väliä kuinka pieni.

Mielettömän mustasukkainen ja lataus aiheuttama riippuvuus voi aiheuttaa henkilö luoda erilaisia ​​hypoteettisia tarinat päätyvät yhä vihaa ja vääristää kaikki todellisuutta. Kuten edellä todettiin, jos kyseessä on uhka tai väkivallan on välttämätöntä hakea poliisin apua.

Kun astumme suhde, etsimme onnea ja rakkautta. Luovu mikä huonoa on välttämätön asenne avata mahdollisuus asioita, jotka tekevät hyvin. Martha Ramos psykologi päättelee viittaa siihen, että tätä prosessia olisi pidettävä hoito: "Niin paljon kuin on tuskallista, taistelee muistaa, kuinka paljon suhdetta myös satuttaa. Ei ole olemassa mitään kannustinta pitää tunteita, vihaa tai kaunaa henkilölle, kuten edellä on todettu, suhde on kaksi ja varmasti molemmat kärsinyt tästä sairaudesta.