Pettämistä on anteeksianto? - Naiset Vinkkejä

Koska petti on kokemus, joka face it, kukaan ei haluaisi olla. Mutta kun pettämistä tapahtuu, yksi kysymys on väistämätön: pettämistä on anteeksianto? Jopa läpi tuskan ja turhautumista, sinun täytyy ottaa aikaa tehdä oikeita päätöksiä. Ja vaikka halu heittää kaiken pois on suurempi, se on tärkeää olla innostua liikaa tunteita ja käyttää järkevä puoli valita anteeksi tai lopettaa suhde.

Pään kylmänä ja miettiä, kannattaako anteeksiantava. Muista, että anteeksianto ei paljasta, mutta täysin unohtaa, mitä tapahtui. Loppujen lopuksi se on tarpeen käsitellä tilannetta edelleen elää henkilön kanssa, joka petkuttanut ja tehnyt kärsit ilman ruumaan kaunoja, saati syyttää kumppani koko ajan.

Jos et voi antaa anteeksi eikä ymmärrä, että henkilö ei ansaitse, se voi olla, että paras on tehty. On normaalia, että petti henkilön itsetuntoa ravistellaan ja siellä on jotkut pelkäävät päästä toiseen suhteeseen, mutta on pettänyt kerran ei tarkoita aina on pettänyt.

Tietäen syy, joka johti virhe auttaa voittaa pettämistä, mutta ensimmäinen askel anteeksiantoon on halua antaa anteeksi. Jos ajattelee, että se oli vain lipsahdus ja suhde voi tehdä sinusta voittaa kipu, kasvot maanpetos vain yhtenä esteenä on voitettava.

Vaikka kaikki kärsimys, maanpetos kun anteeksi voi olla mahdollisuus kahden isona enemmän rikoskumppaneita toisistaan, saatat päätyä vahvistamaan suhteita. Kuitenkin uudelleen luottamuksen voi olla hidasta ja vaatii omistautumista molempien osapuolten.