Miten käsitellä virtuaalinen pettämistä? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Internetissä on tällä hetkellä lähes maailmankaikkeuden rinnakkain siihen, jossa elämme todellista elämää. Kynnyksellä sosiaalisen verkostoitumisen ja online viestintävälineitä mahdollisti laajentamiseen kontaktiverkosto, että meillä on pääsy. Mutta kun ihmettelee Internet ovat melko suosiota, näiden eri sosiaalisen vuorovaikutuksen voi aiheuttaa haittaa, ei aiemmin.

Ihmissuhteet erityisesti ovat hyvin alttiita vaikutuksille sosiaalisia verkostoja. Lähes jokainen tietää jonkun, joka on perustellut kommentti, kuva tai virtuaalisen keskustelun; Itse asiassa lähes jokainen, joka säännöllisesti käyttää internet on käynyt läpi tämän tilanteen kumppanin kanssa. Mutta "petos" on sitoutunut virtuaalinen tapa olisi nähtävä todellinen ongelma suhde?

Miksi se on niin vaikea erottaa todellisen ja virtuaalisen elämän?

Kun asennus profiilin sosiaalinen verkosto, esimerkiksi avaat ikkunan yhteydenpitoa muuhun maailmaan. Tämän ikkunan läpi, mutta muualla maailmassa saavat käyttöönsä paljon tietoa ja henkilötietoja sinusta, joka voi tulla hankalaa niin menetät yksityisyyttä tilaa tämän rehottaa jakamiseen.

Internetin käyttö yhdistyy niin syvästi, että ihmisten jokapäiväistä elämää, jotka tietyllä hetkellä, he tulevat riippuvaisiksi tätä työkalua useimmat tehtävät sinun täytyy tehdä. Tässä vaiheessa on tavallista sekoittaa rajoja virtuaalisen elämän todellisessa elämässä, ei eroa mitä pitäisi näkyä verkossa että pitäisi pysyä yksityisinä.

Pettämistä internet eroaa maanpetos "oikeaa"?

Jotta suhde toimisi oikein, se täytyy ohjataan muutamia keskeisiä kohtia: luottamus, toveruutta, rakkautta ja ennen kaikkea kunnioittaa kumppani. Nämä arvot ohjaavat suhteet yleisesti ja se on otettava huomioon ennen päätöksen voi vaikuttaa kurssin suhteen.

Kun päätät flirttailla että toimiston kissa, joko fyysisesti on, onko Internetissä, on tärkeää ymmärtää, että tällainen asenne on pikemminkin kunnioituksen puute oman kumppanin, koska se jättää tilaa avioliiton ulkopuolinen suhde tehokkaasti tapahtumaan.

Hyvä tapa saada tietää, jos "pettämistä" vai ei haittaa suhdetta, on kääntää roolit kumppaneita. Kysy itseltäsi miltä tuntuisi, jos hän säilyttää virtuaalisen suhteita muihin naisiin. Luultavasti vaivautua tilannetta eivätkä hyväksy sitä, vaikka kaksi koskaan tullut olla fyysistä kontaktia, itse asiassa. Joten, internetissä, kuten todellisessa maailmassa, se on täynnä "älä tee toisille mitä et halua hänen tekevän teille."

Miten käsitellä virtuaalisen maanpetoksesta, jos se tapahtuu?

Aivan kuten sinä, kumppanisi on myös alttiina eri mahdollisuuksia virtuaalisen suhteita. Jos huomaat joitakin käyttäytymiseen tähän suuntaan kasvot, eivät edes ajattele antaa Sherlock: murtautua tileihin tai käyttää henkilökohtaisia ​​salasanoja "nuuskia" pojan elämä, paitsi rikos, on lapsellinen ja tarpeetonta asenne.

Valita avointa keskustelua hänen kanssaan epäilyksistään. Perustelemalla sen epävarmuuden ja avoin kuulla, mitä hänellä on sanottavaa ovat kypsiä tapoja käsitellä synkkää tilannetta. Jos ajatellaan, että hänen toimet ovat itse asiassa eräänlainen petos, sinun täytyy arvioida uudelleen suhdetta ennen päätöksentekoa. Monissa tapauksissa, kun luottamus on rikki, viimeistely on paras tapa estää molempia vieläkin satuttaa.

Ennen kaikkea jokainen on tapa nähdä asiat. Keskustelu että hänelle näyttää viaton, joten voit tuoda miljoona piilomerkitysten. Joten keskustelu on paras vaihtoehto.