7 eri kukkia, että miehet antavat ja mitä he sanovat niistä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Legenda kertoo, että jokainen nainen rakastaa saada kukkia. On jotain ihastunut niitä joka ylittää järkevä. Edes tietämättä, että haara ei kestä kauan, ja lopulta päätyvät aivan roskakoriin (paitsi yksi terälehti tallennettu välillä kirjan sivut muistoksi), jatkamme palvoen kun joku tarjoaa meille kaikille tätä herkkua.

Miehet ovat jo kauan tienneet, että heikkoutemme ja tarttua mahdollisuus miellyttää tai anteeksi jotain typerää tehnyt (ja tiedämme ne tekevät paljon). Joten antaa kukkia on lähes synonyymi koettu välillä pari, jolloin ajatus, että romaani on vielä ilmassa, ei väliä kuinka kauan suhde on tai mitä koko kömmähdys, joka antoi pojan tällä kertaa.

Vaikka punaiset ruusut ovat perimmäinen symboli rakkautta, jokaisella naisella on siellä oma mieltymykset, kun se tulee kukkia. Ehkä kumppanisi valita tiettyjä kukka koska hän tietää varsin hyvin haastaa makuun, mutta jos ei, niin tiedämme, että tyyppi kukka valitseman ihminen voi kertoa paljon siitä.

ruusut

Parempana useimmat, ruusut välittää herkku, mutta antaa sinulle tunteen palava tunteita ja ehkä tämä seos, joka ilahduttaa molempia. Kun ihminen valitsee ruusukimppu kumppanille voidaan tulkita kahdella varsin ristiriitaista tapaa: joko hän rakastaa sinua syvästi tai aikovat käyttää varmuuden siitä, että nämä kukat ovat lähes yksimielisiä naisilla. Jos suhde on kiinteä, kuitenkin varma, se on yhä intohimoinen päivä.

tulppaanit

Tulppaanit ovat "iloinen" ja kukkia, jotka näyttävät muistuttaa meitä välittömästi nämä valtavat värikkäitä kentät näemme valokuvia. Naiset, jotka haluavat tulppaanit ovat yleensä iloinen ja kevyt, ja miehet, jotka haluavat tulppaanit lahjoittaa myös seurata tätä linjaa. Jos poika näkyy kimpun tulppaaneja, varmista, että se on hauskaa ja epämuodollinen.

narsissit

Koska narsissi on ensimmäinen kukka kukkivat keväällä, se on alku. Lisäksi on kukka, joka kutsuu pohdintaa. Koska se on halvempaa kukka, mies, joka valitsee niistä liittyy todennäköisesti rahoitus samoin kuin henkilö, joka tahtoo jäädä harkittuja.

auringonkukat

Kaunis ja räikeä, auringonkukat välittää ajatusta hauskaa. Aivan kuten tulppaanit ovat valinta iloinen ja rento kaverit. Auringonkukka näkyy myös vapaa sielu, irrallaan sosiaalisesta sopimuksiin.

orkideat

Orkideat ovat erittäin hienostunut ja elegantti kukkia. Jos saat orkideat mies, tietävät, että se pyrkii järjestettävä ja kuten asiat puhdas, ja on hyvä tunne estetiikan.

koiranputkea

Mitään muuta viatonta kuin kourallinen koiranputkea. Kukka edustaa nuorten, puhtautta, herkkyyttä ja hellyyttä. Mies poiminta koiranputkea on suuri mahdollisuuksia tulla luova tyyppi ja taiteellisen puolen pikemminkin kehittyi muusikkona tai toimija, esimerkiksi.

satunnainen kukkia

Ne, jotka mies saa kadulla vain koska se meni läpi viileään paikkaan ja muistutti meille, tiedät? Kertoa totuus: ei ole kukkakimppu ihmeellinen maailma että nämä nöyrä kukkia. Se osoittaa, että nuori mies on ajatellut teitä - eikä vain syytä antaa kukkia jollekulle?