että kärjet hoida rakkauden Ystävänpäivä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

On päivä mietin mitä tehdä tämä erityinen päivä ja ei ole päättänyt? Päätimme auttaa joitakin ehdotuksia. Niille on tiukka budjetti, suosittelemme joitakin halvempaa tai jopa ilmaisia ​​ohjelmia. Mutta niille, jotka haluavat viettää hieman enemmän, suosittelemme ohjelmia, jotka maksavat hieman kalliimpia. Mitä haluat, muista, että tärkeintä on nauttia aikaa kumppanisi kanssa ja että ei mitata, mitä olet viettänyt, mutta hauskaa heillä oli yhdessä.

helpommin ohjelmia tehdä Ystävänpäivä

1 - Kulttuurivierailut. Hengailua poikaystävänsä tekemään kulttuurin taakse ohjelmaa rikastuttaa tähän suuntaan, ja se on edelleen ohjelma, joka ei jätä kalliita kenellekään. Useat kaupungit ovat museot eivät peri maahantuloa ja kun lataus on halpaa ja siellä on myös mahdollisuus mennä teatteriin nähdä vapaa pääsy osia. Jos sinä ja kumppanisi arvo kulttuuriin, mutta ne eivät voi käyttää, ne sijoittavat kulttuurista ja halpa ratsastaa.

2 - Picnic puistossa. Pariskunnat, jotka haluavat ulkoilua valita juhlia Ystävänpäivä kanssa paimen ilmaa puiston. Valmista kaunis kori hedelmiä, mehuja, leipää, hilloa ja kaikki piknik oikeus ja hauskaa!

3 - Yhteinen Celebration. Toinen vaihtoehto tehdä päivä vielä enemmän Valentine tekee hyvää niitä tarvitseville, ja se ei ole välttämätöntä käyttää kauhuja. Käydä turvapaikkaa tai henkilöt, jotka tarvitsevat hoitoa ja huomiota, koska ne ovat epäedullisessa tilanteessa; tee lahjoitus tai jopa auttaa hyväntekeväisyyteen vapaaehtoisena kylpeä koiria hyväksyttäväksi. Sen lisäksi, että palkitseva ele, viettää Ystävänpäivä tekee hyvää niille, jotka tarvitsevat liittyy pari ja sulkeutuu Kesäkuu 12 suurella rakkaudella.

Ohjelmia tekemistä Ystävänpäivä vaatia lisää investointeja

1 - ulos syömään tai lounas yhdessä. Tämä ohjelma vaatii suuremmista menoista, mutta jos molemmat ovat halukkaita tekemään niin sen toteuttamiseen, se kannattaa. Lounas tai illallinen Ystävänpäivä on kaiken olevan puhdasta romantiikkaa.

2 - Special Night at motellissa. Tämä on erityinen vihje Casai jo jonkin aikaa yhdessä ja tarvitsevat jotain erilaista sytyttää intohimon. Siirry motellissa on intiimi hetki yhdessä eri paikassa, se tekee seksiä vieläkin mielenkiintoisempaa. Vaihtelevat ainakin Ystävänpäivä ilta jo auttaa ulos hieman rutiinia. Kuitenkin se maksaa hieman enemmän kuin pelkkä lahja.

3 - Helikopteri Tour. On joitakin yrityksiä, jotka tarjoavat helikopterin kiertue palvelua ja jotkut jopa tarjoavat palvelua, jota seuraa aterian. Jos sinulla helikopteri kerroksessa uteliaisuutta ja pitää tätä ohjelmaa jotain kiinnostavaa pari, se kannattaa panostaa siihen.