Vinkkejä työskentelevät pareja yhteen - Naiset vihjeitä

On hyvin yleistä parit toimivat yhdessä, erityisesti pienissä ja perheyritykset. Kuitenkin työskentelee miehensä on hyvät ja huonot puolensa.

Pahinta on, kun Kotitehtävät tai työhön vaikuttavat toisella puolella elämää molempien. Kuitenkin kun on erittäin vahva ammatillinen välistä synergiaa, tulokset ovat yleensä hyvin myönteisiä.

Jos työskentelet tai ajatella toimivat rinnakkain miehensä tarkistaa joitakin vinkkejä saada paras irti tästä tilanteesta vahingoittamatta tai työtä ja jopa henkilökohtaisen elämän.

Kun olet kotona, molemmat tarvitsevat lepoa ja saavat vapaasti toimia, kun he ovat poissa toimistosta. Siksi yhdistetään toisiinsa ei puhua työstä tai työtä kotoa palvelun ulkopuolelle aikatauluja.

Jos sinun täytyy työskennellä tai keskustella ammattilainen asioista kotona, yrittää tehdä tätä jonkin aikaa tai rajattua aikaa ja myös, jos mahdollista, niin paikallisella talo, joka on sopiva - toimisto tai työhuone - koskaan huoneessa teistä .

Toinen vinkki on ei anna ammatillista suhdetta jäähdyttää yhteyden välillänne. Molemmat on pyrittävä säilyttämään hyväilee, hellyyttä ja läheisyyttä kaksi, vaikka on ongelmia töissä.

Sen välttämiseksi loppuu asioita ja lopussa päiväksi ilman puhua, tai jopa väsynyt asioihin, toimi harjoitella eri toimintoja yhteen. Invest in harrastus, liikuntaa ja tehdä retkiä yhteen niin, että näet eri tilanteissa day-to-day työtä. Tämä tuo heidät ja pitää hyötyä sekä suhteesta.

Töissä on hoidettava ammatillista arvostusta, työtoverit. Tällainen asenne olisi kannustettava ja harjoitellaan ongelmien välttämiseksi välillänne, välttää hämmennystä muille kollegoille ja myös niin, että suhde ei vahingoita työn edistymistä.

Siksi sinun ei pitäisi suudella, flirttailu tai joilla on minkäänlaista intiimi käyttäytyminen yrityksen sisällä. Selvästikään heidän ei tarvitse käsitellä kylmä, mutta kohteliaasti ja ystävällisesti, jonka kanssa tulisi kohtelemaan muita työtoveri.

Yleinen kulta kärki ei ole Sekoita työn ja henkilökohtaisen elämän. Tämä ei ole aina mahdollista saavuttaa, mutta voit aina kokeilla. Joten jos poliisin-olemaan ottamatta töitä kotiin ja kotoa töihin. Joten et anna työelämä häiritä henkilöstön ja päinvastoin.