Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kuten kaikki muutkin tunne, rakkaus ei ole valittu näkyä jossain vaiheessa, se vain tapahtuu. Henkilö, joka tuntee voivat reagoida eri tavoin, tietenkin riippuen iässään joka kulkee, tai ikä olet, mutta se ei tee tunnetta vähemmän totta.

Leticia Guedes kliininen psykologi, suhde valmentaja ja käyttäytymiseen analyytikko sanoo, että "itse asiassa rakkaus tulee yhtäkkiä, älä valita ikä, paikka, oikea aika eikä oikea henkilö. Se vain näyttää. Ja se on meidän tehtävämme päättää mennä eteenpäin tai pudottaa sen mahdollinen 'parempi puoli'. Rakkaus on täydellinen epäjärjestys, nykyään ihmiset elävät käynnissä, ei ole aikaa itselleen ja varsinkin muille, ja kun se tulee rakastaa, monet saattavat ajatella, että olisi toisiaan tai itse. "

Mutta vaikka se on henkilö hyväksyä tätä rakkautta tai ei usein suhteissa, että ihmiset eivät ole ikä, joka on arvostellaan 'ihanteellinen', se päätyy aiheuttaa ahdistusta mukana olleille.

"Mielestäni yhteiskunta yleistää että vanhemmat ihmiset eivät rakasta samalla tavalla kuin nuoret. Se on kuin vanhemmat oleskelua varattu mitään rakkautta, joka on suvuton. Ikää ei voida luonnehtia konsepti, rakkaus vanhuuden voi olla yhtä hyvin kuin nuoruudessaan, mutta hän on kokeneempi ja kokeneempi ", selitti valmentaja.

"Sinun täytyy ymmärtää, että rakkaus, intohimo, seksuaalisuus on ehdollistettu paitsi fyysisen kehomme, jotka eivät liity yksinomaan biologiseen ikään. Kuitenkin machoilu kulttuuri ja moderni yhteiskunta kokonaisuudessaan kuvataan, että rakkaus on rajoitettu nuorten ja sen jälkeen ei vain osin. Ei siksi, ikä on ylittänyt tietyn merkkistä, ihmiset eivät rakastu uudelleen. Ihminen pystyy rakastaa ja elää monta rakastaa ", lisää asiantuntija.

Lue myös: "Rakkaus" ei merkitse kaikkea parisuhteessa

Kiirettä jossa yhteiskunnan elämässä voi olla hyviä ja huonoja rakkautta. "Hyvä asia on, että voi tulla äkillinen rakkauden ja huono on, että me juuttua työssä, perhe, talous ja unohda katsoa sivulle ja etsiä rakkautta. Luokat institutionalisoituun ihmiset ovat haitallisia elää elämänsä täysin, ansapyynti toiveet, tunteet, tunteita, nautintoja. Rakkaus, intohimo ja seksuaalisuus ovat osa elämää. Rakkaus edistää säilyttämistä fyysistä ja henkistä terveyttä, se on kuin harjoituksen. Jos tabelarmos ikä rakastaa jotakuta, vaarana olla yksin ja se ei ole hyväksi terveydelle. On parasta aina mahdollista, että rakkaus voittaa ovellamme ", sanoo Leticia.

"Olen löytänyt rakkauden kun vähiten kuvitella"

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tarkista suosittelut eläneistä rakkautta, kun vähiten odottaa ja inspiroidu tarinoita.

Luana Costa, 33

Luana tapasi aviomiehensä, kun hän oli 17 ja hän 32 Hän sanoi vietti joka päivä edessä baarissa hän soitti kitaraa ja kun hän läpäisi hän soitti Ludo Aito musiikki, Chico Buarque.

"Ensimmäinen vuosi oli vaikein, perheeni oli sitä vastaan, hän painoi liian ovat olleet naimisissa ja on lapsi tuolloin oli viisi. Äitini kielsi minua vastata puhelimiin hänet käski häntä päästä pois, olemme yksi kaukainen aikaa, hän ja olen jopa yrittänyt dating muita ihmisiä, mutta se riitti täyttämään ja kaikki tuli takaisin. Se oli vasta kääntämällä 18, sanoin itselleni, hänelle, äitini, kaikki, aioimme pysyä yhdessä, päivätty istuin vanhanaikaisesti. "

Ivone Migorance 78

Ivone naimisissa kahdesti, yksi 13 ja toinen 27. Hän oli leski molempien aviomiehet, viimeinen 39. Mutta se ei tee häntä lakkaavat uskomasta rakkaudessa. Klo 66 hän laski jälleen. Tanssi kollegansa tansseja senioreille osoittautui hyvä ystävä ja suuri yritys. Mitä se muuttui onnellinen suhde, joka kesti seitsemän vuotta, kunnes Joseph kuoli.

Lue myös: "Äiti, olen dating": miten käsitellä dating lasten nuoruusiässä

D. M., 59

D. M. ei ole koskaan ollut naimisissa, mutta suunnittelee tähän vielä tapahtua tänä vuonna. Hän on poikaystävänsä V. J., 68, 2 vuotta sitten. Hänelle, joka on ollut muita pitkäaikaisia ​​suhteita, rakkaus tuntuu joillekin ikäkausina on erilainen kuin muut.

"Tänään, minulle rakkaus liittyy toveruuden että meillä on toisiamme, mikä on erittäin tärkeää tässä vaiheessa elämäämme."

Rakkaus on ihana tunne, ja kun yhteinen, luo parempaa tunnetta vielä. Salli itsesi rakastaa ja älä anna vuosina estää häntä tunne arvoinen ottaa uuden rakkauden, uusi intohimo, uusia suhteita.