4 kirjaa niille, jotka haluavat laihtua terveellisesti - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Laihtua terveys: se tuntuu yksinkertainen käsite, mutta se on yksi suurimmista vaikeuksista, jotka tarvitsevat tai haluavat laihtua. Lukuisat ruokavaliot ilmaantuu päivittäin, lupaavia suoriutumaan tästä työläs tehtävä, mutta ravitsemusterapeutit varmistettava, koska jokainen laitos on erilainen kuin muut, vaikka oikea on seurata ruoan ohjelma on suunniteltu erityisesti sinulle.

Jos aika kuulla nutritionist on lyhyt tai raha ei riitä, on olemassa muita halvempia vaihtoehtoja, mutta ei korvaa ammatillisia säestyksellä, voi antaa hyvän apua laihtuminen. Kirjoja, esimerkiksi, ovat hyvä valinta, koska ne voivat antaa sinulle hyviä ohjeita kokoonpanosta ruokavalion ja harjoituksia sopii laihtuminen.

1 - "En voi tehdä sinusta laihtua"

Jos olet niitä, jotka ajattelevat, että jotain menee täydellinen laitos, tämä kirja on ihanteellinen. Kirjailija, Paul McKenna, ehdottaa hoito perustuu ensisijaisesti käytännön työtä asenteitaan ja ajatuksiaan suhteessa ruoan ja ruumiin. McKenna on hypnotisoija ja käyttää siksi visualisointi ja rentoutumisharjoitukset uudelleenohjelmoimaan itsetuntoa ja heidän ruokailutottumuksiaan. Tämä ehdotus auttaa paitsi laihtua, mutta myös hallita eri alojen elämäsi. Kirjassa on myös joitakin mielenkiintoisia tarinoita.

2 - "5 olennaiseen laihtua"

Kirja, kirjoittanut ravitsemusterapeutti ja kokki Maria Cecilia Corsi, on useita temppuja laihtua poistumatta terveyttä puolella. Koska tekijä on myös mestari hyvää ruokaa, suuntaviivat "viisi olennaista seikkaa laihtua" älä uhrata ilo näytteenotto joitakin herkkuja. Hyvä niille, jotka haluavat laihtua ilman tuskallisia uhrauksia.

3 - "En voi laihtua"

Uskokaa tai älkää, tämä ruokavalio on seurannut yli 30 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. On käynyt ilmi, että ruokavalio ehdotettu tohtori Pierre Dukan on hyväksynyt monia tärkeitä ihmisiä, kuten Kate Middleton, Duchess of Cambridge. Tuo neljä perusvaihetta laihtua ilman nälkää, tohtori Dukan käyttää sen yli 35 vuoden kokemus ravitsemuksen saavuttaa täydellinen laitos halun.

4 - "Terveellisen ruokavalion jokapäiväisessä"

Ian Marber, johtava asiantuntija UK ravinto, tuo "Terveellisen ruokavalion jokapäiväisessä" yhdistelmä ravitsemusohjausta ja selityksiä siitä, miten ihmisen aineenvaihdunta vaikuttaa ravinnon. Marber keskittyä ravitsemuskasvatuksen auttaa lukijoita laihtua pitää kehon terveenä. Menetelmä on hyvin joustava ja voidaan soveltaa arkipäivän tilanteissa, kuten tekijä tekee selväksi. Ylimääräinen etu työ on jopa sata yksinkertainen ja helppo reseptejä valmistella, saada valmiiksi nopeasti - niin että lukija voi hakea itse asiassa Marber tekniikoita oman päivittäistä rutiinia.

Muista, menettää tai lihoa terveys riippuu pohjimmiltaan erityistä huolenpitoa kunkin organismin. Selvitä, mitä osoittaa olet menossa pieleen ja mitä tehdä laihtua terveellisesti on työtä ammattilainen. Vaikka kirjat ja muut tekniikat voivat auttaa tässä prosessissa, on erittäin tärkeää neuvoja ravintoterapeutin.