Opi säästää $ 6890 vuodessa haasteeseen 52 Weeks

Kuva: iStock

Onko teillä unelma, joka riippuu säästää rahaa? Ehkä Haaveiletko matkustavat kansainvälisesti uudistaa talon, tee jatko ...

Riippumatta siitä, mitä unelmiesi, jos se riippuu yhdessä joidenkin rahaa tehdään, sinun täytyy ottaa joitakin toimenpiteitä säästää, eikö?

Ja kuten me käytetään olla kalju tietää, säästää rahaa ei ole aina helppoa. Onhan kupin kahvia täällä, jälkiruoka siellä, joitakin puserot myynnissä ja pöh! Gone olivat kaikki taloudet kuukauden.

Ajatellut sitä, tänään me puhumme haaste 52 viikkoa, jonka avulla voit tallentaa jopa R $ 6890 vuodessa! Tämä määrä ei välttämättä riitä ostaa uuden auton näköpiirissä, mutta voit mennä nyt ajatellut antaa tulo tai ehkä ostaa kauan odotettu matka.

Kuinka haaste 52 Weeks

Opi säästää $ 6890 vuodessa haasteeseen 52 Weeks

Kuva: Getty Images

Ainoa tapa tehdä rahaa tekemättä paljon työtä lottovoitto, niin on tärkeää, tiedät nyt, että haaste 52 viikon ei tee ihmeitä. Päinvastoin: se on matemaattinen tekniikka (yksinkertaiset!) Tämä vaatii kurinalaisuutta onnistua.

Lue myös: 7 käytännön vinkkejä hallitsemaan rahaa

Joka viikko, sinun pitäisi pitäisi lisätä tietty määrä rahaa, joka voidaan talletetaan säästöpossu tai säästöjä - tässä tapauksessa rahat silti maksamaan hieman enemmän kuukaudessa.

Sinä päätät alkuperäisestä määrästä, joka ei säästetä kuitenkin päästä R $ 6980 lopussa 52 viikon (yksi vuosi), sinun täytyy alkaa $ 5 Kaikki viikoittaisten lisää $ 5 säästöt edellisellä viikolla.

Siten toisella viikolla, sinun täytyy tallettaa $ vielä 5 $ 5 tai $ 10 kolmannella viikolla, sinun tulisi tehdä $ 10 plus $ 5 R $ 15 real, ja niin edelleen kuten seuraavasta taulukosta:

Opi säästää $ 6890 vuodessa haasteeseen 52 Weeks

Kuva: Nainen vihjeitä

Tämän menetelmän töihin, sinun täytyy analysoida budjetti ja ennustaa, onko se mahdollista säästää määritettyihin loppuun mennessä 52 viikon ajan. Alkuperäinen $ 5 voi tuntua hieman, mutta aikaa kuluu, määrät tallennettava ovat paljon merkittävämpi.

Silloin kurinalaisuutta puhuvat enemmän, jotta saavuttaa asetuksen viikoittain, sinun täytyy leikata tuhlaamiseen ja ajatella kahdesti, jos todella tarvitset ostaa toinen pari kenkiä. Etu käyttää pöytä on se, että voit tarkastella saldosi, ja tämä antaa superânimo jatkaa säästämistä.

Lue myös: 11 ideoita tehdä rahaa Internetissä

En ole tällaista rahaa tuhlattavaksi. Voin aloittaa vähemmällä?

Opi säästää $ 6890 vuodessa haasteeseen 52 Weeks

Kuva: iStock

Jos teit matematiikka ja tietää, että et voi tallentaa korkeimmat arvot, kun se etenee haasteeseen, tietää, että kyllä ​​voit aloittaa pienemmällä määrällä.

Esimerkiksi: aloittaa säästäminen R $ 1 kannattaa lisätä R $ 1 säästetty määrä viikossa, joten sen suurempia talletus R $ 52 real (R $ 1 ihminen ensimmäisellä viikolla, US $ 2 maanantaina R $ 3 kolmas ja niin edelleen). Tietenkin tässä tapauksessa lopullinen saldo on pienempi, yhteensä R $ 1378.

Jos päätät aloittaa R $ 2 toisella viikolla teette $ 4; Kolmannen, R $ 6; ja niin edelleen. Niiden yhteenlaskettu on $ 2756, jonka suurin talletus R $ 104.

Ja tietenkin, jos olet taloudellinen tilanne hieman mukavampaa, voit aloittaa Challenge 52 viikon suuremmalla määrällä. Aloittamalla R $ 10 esimerkiksi voi yhdistää R $ 13780 lopussa aikana.

Riippumatta alkuperäisestä määrästä, haaste 52 viikon on hyvä tapa säästää ja auttaa meitä pohtia omia menoja. Tarkasteltaessa pöydän, voimme nähdä, kuinka paljon voimme säästää, ettei osta tarpeettomia asioita ja keskittyä pitkän aikavälin tavoite, muuttumassa parempaan suhdettamme rahaa.

Lue myös: Miten säästää pankin kulut