Avioliitto on ohi, ja nyt? - Naiset Vinkkejä

Monet ovat syitä, jotka saavat ihmiset sitoutumaan avioliitto, ja sen sijaan me kuvitella, se ei ole aina intohimo yhdistäviä parit.

Näemme, että intohimo on ensimmäinen askel suhteen, mutta arvioimaan tarkemmin tarinoita ammattiliittojen, syyt ovat erilaisia, koska niihin liittyy useita eri yhteyksissä, henkilöstä toiseen, vaikka osia pari.

Poistuminen vanhempien kotiin, kova tai kylmä järjestelmä, jossa puute hellyyttä vallitsee edelleen vahva syy, miksi monet ihmiset kytkeä toiseen, muina aikoina, on tarve joku tuntea olonsa turvalliseksi jatkamaan elämään, sillä vain vaihtaa riippuvuutta vanhempien, puolison (a).

Täällä voimme saada aikaan lukuisia tilanteita, mutta tärkeintä on ymmärtää, miten tämä tapahtuu.

Kun tulemme yhteen avioliitossa, ajattelemme olemme löytäneet ihanteellista ja elää täyttä ekstaattinen tila, kuvitellen että jotenkin sai, että maailmankaikkeus on valinnut meidät elämään tämän äärettömän rakkauden. Tämä prosessi on usein viime kuukausina, joskus vuosia, kunnes eräänä päivänä pysähdyimme, ja koska lähes maagisesti, ymmärrämme, että kaikki on hajoamassa.

Jotkut ihmiset katsella avioliitto koska lopullinen venytys useita vaikeuksia, mutta tämä on ensimmäinen epäonnistuminen signaalin. Suhteessa kahteen, emme voi laittaa syrjään henkilökohtaisia ​​ongelmia, viat ja ongelmat, ne menevät eteenpäin, ja ovat hitaasti tulossa hyvin ilmeinen.

Ymmärrämme, että mikään ei ole muuttunut, vain saimme ulos talosta ja meni toiseen, ja meidän on tutkittava tarkasti tätä prosessia. Näkemyksemme kumppanin muuttuu, ihannointi täydellinen pari putoaa, ja me kohdata todellisuus, että luomme.

Kun nämä asiat summataan kumppani vaikeuksia, siitä tulee monimutkaista, ja suhde edellyttää pari paljon kypsyyttä pystyä katsomaan ja nähdä, mitä on mahdollisuuksia muuttaa.

On kuitenkin selvää, että tänään kulttuuri- ja sosiaalisia muutoksia, jotka elämme, emme enää loukkuun avioliittoja kuin ennen, koska meillä on mahdollisuus aloittaa alusta, löytää uusia polkuja.

Avioerojen määrä osuma uusi ennätys maassa vuonna 2010, mikä osoittaa, että pariskunnat, jotka päättävät lopettaa avioliiton ovat valinneet yhä suoraan avioeroa, sen sijaan että ensin menee läpi prosessin erottaminen. Tähän johtopäätökseen väestörekisteriotteiden kyselystä, julkaisi keskiviikkona IBGE (Brasilian Institute maantieteen ja tilastot).

Sen lisäksi, että yleisimpiä syitä, joita esiintyy erottumiseen prosesseissa, kuten pettämistä, fyysinen ja verbaalinen aggressio, menetys seksuaalista kiinnostusta, alkoholismi, luopuminen, tänään näemme, että ihmisillä on enemmän rohkeutta irrottautua niiden kumppanien, koska he näkevät, että eivät kävele samansuuntaiset, mutta jokaisella on omat etunsa, usein häviten linkkiä, joka säilyttää välinen viestintä pari.

Arvioida, miten on avioliitossa ja tajuaa, että on enemmän rakkauden siteet, suhteessa tai jopa kiinnostuksen, ensimmäinen askel on miettiä todellinen erottaminen.

Kuten kulttuurimme on muuttunut näkymä erottaminen, nainen ei enää kuljettaa enemmän leimautuminen on erotettu, Se mahdollisti nostamaan uuden avioliiton. Remarriages (häät jossa ainakin toinen vanhemmista oli eronnut tai perhe) oli 18,3% nivelten, kasvu verrattuna 2000 (11,7%), mukaan IBGE.