Miten voittaa pelko muutosta työelämässä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Valintojen tekeminen on vaikea päätös ja muutoksen pelkoa, useimmille, se on väistämätöntä. Turvattomuus että tunne, aloittaa alusta tai on aloitettava uudelleen tuo on suuri, mutta se voi olla jopa suurempi, kun päätökset liittyvät työelämästä.

ammatinvalintaa varhain uransa alussa, työpaikan vaihtaminen, muuttuvat kaupunki ammatillisista syistä, ovat erittäin tärkeitä vaiheita elämässä useimmat ihmiset ja siellä on luonnostaan ​​pelkäävät kun markkinoiden vaatimukset edellyttävät ottamalla uutta polkua. Tutustu vihjeitä voittaa pelko työelämän muutoksista.

Valitsemalla ammatti voi olla yksi vaikeimmista päätöksistä ja pelko tulee siitä uskomme, että ammatillisen tulevaisuuden määrää täysin ottamalla ensimmäinen päätöksiä kuin mihin suuntaan haluat suulla tentti.

On syytä muistaa, että ensimmäiset päätökset ovat tärkeitä, mutta ura Jokaisen on seurausta useiden valintojen ajallisen sekä nämä valinnat eivät ole lopullisia, on aina aikaa ottaa toisen vuoro.

Tällaisissa tapauksissa joissa turvattomuus on vakio, koska ne tekevät päätöksen, joka kuljettaa valtava vastuutaakka, ammatinvalinta- ja uraohjausta voi olla hyvä alku.

Antaman avun ammattilainen, yleensä psykologi, voi olla erittäin arvokas (uudelleen) löytää taidot ja kyvyt, käytät ensimmäiset askeleet työmarkkinoilla. Myös puhua avoimesti ystävien ja perheen noin ahdistuksen ensimmäistä työpaikkaansa tai valintaan yliopistollisen opinto voi auttaa.

Mutta kun muutos, olipa se työtä tai kaupunki on osa elämää ammattilainen, joka on vuotta työmarkkinoilla, aika voi olla herkkä, mutta kaikki on kysymys sopeutumista.

On tärkeää muistaa, että vaikka tie näyttää olevan uusi, se on evoluution. Siten nähdä muutoksen suurena oppimismahdollisuuksia, tiedon määrä ja kokemusten ole paljon lisättävää, tekemisen lisäksi kevyempi asioita.

Toisaalta, asiat voivat tuntua entistäkin monimutkaisemmaksi, kun muutos tapahtuu, koska on havaittu, että valinta oli aiemmin ole asianmukaisia ​​tai eivät enää käyttökelpoinen hetki läsnä elämän.

Tällaisissa tapauksissa tunteita epäonnistumisen, häpeä, turhautuminen, tyhjyys ja pelko ovat yleisiä, mutta on osa kypsymisen prosessia, sekä henkilökohtaisella että ammatillisella, käsitellä sitä.

Tällaisissa tilanteissa, on tärkeää välttää impulsiivinen päätöksiä tai merkityksetön tavalla. Siksi pitäisi aina arvioida syitä muutokseen, seurausten ymmärtäminen, sietää epävarmuutta tuloksista ja erityisesti oppia korjata missteps.

Näin ollen on selvää, että selviytyäkseen muutoksista Se ei ole niin toivoton kuin se saattaakin tuntua. Joka tapauksessa muuta näköaloja vaatii kärsivällisyyttä ja rohkeutta, mutta se voi olla kiehtova haaste hämmästyttäviä tuloksia.