Kuinka paljon avioero? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kukaan ei tietenkään ollut kotiin ajatellut avioeroa, mutta koska monet vaikeudet parisuhteessa kaksi, usein erottaminen on paras ratkaisu pari. Kun erottaminen itse prosessi on jo melko kivulias ja uuvuttavaa, etenkin emotionaalinen, jos pari järjestettävä niin ei ole muita ongelmia ja keskusteluja.

"Brasiliassa on kahdenlaisia ​​avioero", kertoo Letícia Carrasco asianajaja ", ensimmäinen nimeltään laittomia avioero, voidaan suorittaa parit, joilla ei ole alaikäisiä lapsia tai vammaisia. Tuomioistuinten ulkopuolella avioero edellyttää myös, että kaikki sopimuksen ehdot ovat hyväksyneet molemmat osapuolet. Näin pari kohdistuu notaarin muistiinpanoja ja siirtyy avioero, mukana asianajaja. Tämä tyyppi on yksinkertaisin, koska se ei läpäise kaikin laillisin keinoin. Toinen tyyppi, jota kutsutaan oikeudellisen avioeron tai avioero oikeudenkäynti, suoritetaan yleensä parit, jotka eivät ole yksimielisiä ehtojen avioeron tai lain mukaan, joka on alaikäisiä lapsia tai vammaisia. "

kustannukset

Jokainen toiminta avioero on puhelun jakelun kustannuksella. Tämä arvo on tällä hetkellä vaihtelevat kunnittain, sekä muut oikeudenkäyntikulut. Leticia kertoo, että on olemassa lisäksi jakelukustannukset, veloittamat rekisterin - mikä vaihtelevat osakkeen arvoon. "Arvo osakkeen määrätään yleensä perustuu arvon summa pariskunnan omaisuutta", sanoo asianajaja.

Tapauksissa, joissa puolisot ei ole varaa oikeudenkäyntikulut avioeron, voit pyytää mitä kutsutaan "oikeusapu". Kun näin tapahtuu, pari, jotka voivat todistaa puute taloudellisia resursseja ei ole velvollinen korvaamaan oikeudenkäyntikulut, jotka automaattisesti ratkaistaan.

Paitsi perimät maksut tuomioistuinten on vielä asianajajien palkkioita. In ilman oikeudenkäyntiä avioero, pari voi edustaa yksi ainoa ammattilainen, joka hoitaa herätä puolisot kaikkien ehtojen avioeron, lisäksi tarjoaa tarvittavat asiakirjat, oikeuteen. Avioeroon laillisin keinoin, on todennäköistä, että kummankin puolison haluaa edustaa oman asianajajan. Perimät maksut nämä ammattilaiset ovat hyvin vaihtelevia, ja olisi neuvoteltava aikaan urakointipalveluiden.

Kuka maksaa kustannukset?

Yleensä kuluista vastaa antaa panoksensa prosessiin, varsinkin jos toinen osapuoli ei hyväksy avioeroa. Kuitenkin, nämä arvot voidaan tasan pari, edellyttäen, että tämä on määritetty prosessissa. "On myös mahdollista jakaa kustannukset eri prosenttiosuuksia, kuten 30% ja 70% muiden, esimerkiksi" sanoo Leticia.

Koska kustannukset asianajajat ovat yleensä vastuussa kummallekin osapuolelle. Kumpikin puoliso on asianajaja edustamaan häntä ja kantaa kustannukset maksuja tämän ammattilainen.

Koska omaisuus jaetaan?

Kun kyseessä on ilman oikeudenkäyntiä avioero, pari on tavata asianajajan tehtävänä on määritellä ehdot avioeron, tai jako omaisuuden ja miten erottaminen pitäisi tapahtua. Tällainen "sopimus" on molempien osapuolten allekirjoittama ja kiinnitetään toiseen asiakirja-aineistosta. Kun kyseessä on asumuseroon, asianajajat puoliso olisi päätettävä etuja asiakkailleen, sopivin päätös tehdään. Tällöin jako ei aina tehdä ystävällisesti, jossa edellytetään lain.