Elatusapu: Katso, miten lasketaan eläkkeen määrään

Kuva: Thinkstock

Ikään kuin tämä ei riitä trauma erottaminen, usein loppuun suhde jää silti vastuut on täytettävä molemmat osapuolet. Näin tapahtuu, kun kyseessä on lapsiperheitä tai huollettavia taloudellisesti.

Joilla jaetaan taloudellisen vastuun työskennellä ilman suuria kriisejä ja vääryyksiä, on olemassa lakeja, jotka suojelevat kaikkia osapuolia. Tärkeintä on päästä sopimukseen, jotta elintaso lapsille ei radikaalisti muuttaa milloin aika, joka on jo herkkä psykologisesti.

Elatusapu on määrä asettaa tuomarin, joka maksetaan kuukausittain lapselle tai entiselle puolisolle, pitämään menot paitsi ruokaa, mutta myös asumisen, koulutuksen, terveydenhuollon ja vapaa.

Hallituksella on kaksi päätehtävää: Näiden kustannusten kattamiseksi ja ylläpitää elintasoa lasten, esimerkiksi välttää muuttamalla kouluissa tai keskeytyy kerhotoimintaa kuten kielikursseja tai uinti.

Maksaminen elatusapu ei liity velallisen suhde lapseen tai moni käynti. Käynnit voi jatkua normaalisti, vaikka eläke viivästyy.

Kuka maksaa?

Monet ihmiset ajattelevat yhä, että vain isä maksaa elatusmaksuja. Itse asiassa tämä on asettanut ne, joilla on lapsen huoltaja. Jos isä on huoltajana, äiti on myös kantamaan vastuuta hallituksen. Joissakin tapauksissa, joissa velallinen ei pysty maksamaan, vastuulla maksu voidaan laajentaa isovanhemmat tai lähisukulaisiin.

Kuukausimaksu on pakollinen, ja jos kieltäytyminen, velallinen voidaan pidättää kolmen kuukauden viive ei ole todiste maksusta. Rangaistus on yhdestä neljän vuoden vankeusrangaistukseen suljetussa ja rangaistus järjestelmä.

Kuka saa?

Elatusavun perintä vaaditaan alle 18-vuotiaat tai mahdottomaksi. Tämä ajanjakso voidaan pidentää 24 vuoteen tai loppuun college, jos hän opiskelee. Oikeus voidaan myös pitää sairauden tai lapsen incapacibilidade.

Joissakin tapauksissa, ex-puolisot myös oikeus saada elatusmaksuja. Asianajaja Amanda Prandino selittää, että "tällä hetkellä lukuisia tuomioita ovat ymmärtäneet, pääsääntöisesti joka ennen kuin voidaan Elatusvelvollisuudesta entisten puolisoiden on tarpeen osoittaa taloudellista riippuvuutta toisaalta elämän yhteisiä toisilleen, tai kyvyttömyys toisen puolison työhön ja saavuttaa omat toimeentulonsa joko vamman, sairauden tai jokin muu tekijä, joka vakuuttaa tuomari tässä mielessä. "

Mikäli uudelleen avioitumista lapset saavat edelleen eläkettä, mutta ex-puoliso, joka saa menettää oikeuden.

Koska arvo lasketaan?

Elatusapu: Katso, miten lasketaan eläkkeen määrään

Kuva: Thinkstock

Arvo lasketaan todisteita henkilön on saatava ja mahdollisuuksia maksaa osapuolelle. Ei ole kiinteä summa, joka asetetaan tuomarin mukaan tapauksen. menojen riippuvainen analysoidaan ja taloudellisesta tilanteesta huoltaja.

Asetettu arvo voidaan aluksi tarkistaa tuomarin tarpeen mukaan osapuolten, enemmän tai vähemmän. On osoittautunut, että on tarpeen lisätä tai vähentää tuloja velallisen. On yleistä tarkistamista arvoon, kun on muutos taloudellinen maksavat työttömyyden tai terveysongelmia.

Jälkeen määrätty määrä on vahvistettu vuoteen on uusi tutkimus ja ei voida sulkea pois, jos velallinen on enemmän ylimääräisiä kuluja lapsen kanssa, kuten loma.

Arvioitu keskimääräinen arvo on yleensä 1/3 maksajan tulojen ja voi heikentyä riippuen taloudelliseen asemaan, jotka ovat lapsen huoltaja. Jos maksaja ei ole virallista sopimusta etkä voi todistaa tulosi, säädetyn määrä on yleensä minimipalkka pohjana.

Eläkettä voidaan maksaa käteisellä, diskontattu yleensä työntekijän palkka tai suoraan laskujen maksuun, kuten koulumaksut, mukaan yhdistetyn prosessissa.

Aluksella on tarkoitettu johon käytettiin?

Nimi voi sekoittaa käyttötarkoituksesta lapsen tuen. Asianajajan mukaan Amanda Prandino "eläke on suunniteltu vastaamaan kaikkiin perustarve, että eläkeläinen on tai tulee olemaan. Monissa oikeudellisia sopimuksia, esimerkiksi ylittää tietyn summan rahaa, sovittiin, että isä kantaa myös, että puolet kustannuksista materiaalien ja koulupukuja, lääkkeitä, terveydenhuollon suunnitelma, lyhyesti sanottuna, kaikki muut kurssin ja / tai toimintaa osapuolet sopivat ja varaa. "

Jos sinulla on kysymyksiä, ota asianajajan selvittämään oikeuksiaan koskevat heidän tilannetta.