Tutkimus osoittaa paljastava tietoja pettämistä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Paljon spekulointia ja käsitellyt maanpetos ja mikä tekee henkilö lopulta sortuminen tämän dian suhde. Amerikkalainen sivusto ihmissuhteista julkaisi äskettäin tutkimuksen hän johti aiheesta. Esitämme tässä uskomattomia tuloksia, että tutkimus osoitti.

Sukupuoli ei ole tärkein syy maanpetoksesta

Puute sukupuolen suhteen tai on seksuaalista halua liian eivät ole tekijöitä, jotka johtavat jonkun pettämään. Tutkimusten mukaan emotionaalinen armo on paljon vaikutusvaltaa, kun se tulee pettämistä, kuin puute sukupuolen, joka näkyy toiseksi vaikutusvaltaisin tekijä.

Näin ollen voidaan päätellä, että ihmiset, jotka eivät ole emotionaalisesti tyytyväisiä suhde todennäköisemmin huijata kuin ne, jotka ovat vain tyytymättömiä seksuaalisesti.

Vaikka yllättävää, tosiasia on, että ihmiset etsivät joku on todellinen yhteys ja jakaa hetkiä elämän ja kun se ei tapahdu tai ei tapahdu suhdetta, henkilö lähtee hakeakseen sen toisissa.

Internetissä helpottaa tai edistää pettämistä?

Sivustot kuten sosiaalisia verkostoja ja ryhmiä, joissa ihmiset voivat tavata ja verkko ovat "ovia", joka voisi päätyä helpottaa pettämistä.

Jos kyseinen henkilö on yksinäinen, tarvitsevia, saapuu sosiaalinen verkosto ja oppia tuntemaan muita ihmisiä, se saattaa päätyä kiinnostunut joku hieman syvemmälle.

Tämä voi kehittyä virtuaalinen flirttailu ja mahdollisesti lopulta tulossa petos fyysisessä mielessä.

Lisäksi ottaa lukuisia ihmisiä kytketty ja innokkaita liittyvät, sosiaaliset verkostot tarjoavat ominaisuuksia, joiden avulla henkilö tehdä monia asioita ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa ilman kumppanin huomaamatta. Mitä voi päätyä rohkaisevia petos virtuaaliympäristössä.

Toinen ominaisuus, joka voi olla merkittävä vaikutus ihmisen huijata kumppani on palvelu, jota jotkut sivustot tarjoavat niin, että henkilö on avioliiton ulkopuolisia suhteita huomaamattomasti ja ilman altistaa itsesi.

Ja sitten, miten estää huijaamista?

Palauttaa mieleen, mitä on jo mainittu, liipaisinta etsintä avioliiton ulkopuolisia suhteita on enimmäkseen emotionaalisia tyytymättömyyttä suhdetta. Ottaen huomioon nämä tiedot, arvostaa laatu suhde on elintärkeää pidä petti, eikä olla kiusaus huijata.

Kuten sukupuoli, on myös tärkeää pyrkiä säilyttämään taajuutta ja laatua suhteita. On huomionarvoista, että sekä emotionaalinen huolellisesti kuin hoito sukupuoleen liittyvien olisi vastuussa molempien suhteen: mies ja nainen.

Mitä tulee virtuaaliympäristössä, tärkeintä on luottamus. Jos rakastamme toisiamme, kunnioitamme toisiamme, investoida suhde, on syytä huoleen. Yritetään kieltää kumppani käyttää sosiaalisia verkostoja, tarkkailevat jokainen askel, että toinen antaa internetin ja tällaisesta lähestymistavasta ole varmaa ei pettänyt ja päälle kulumisen suhteen.

Chat on myös erittäin tärkeää. Korostetaan viestinnän välillä sinulle ja yrittää aina keskustella kaikesta pitävät välttämättöminä - kunnioitetaan ja tarkka kuunteleminen muiden mielipiteitä, vaikka se on erilainen kuin sinun.