Perheväkivalta: Kun rakkaus sattuu - Naiset vinkkejä

Toinen päivä matkalla toimistoon, Pysähdyin ostamaan vettä ja törmäsin erittäin mielenkiintoinen tilanne: kaksi naista keskustelee uutiset sanomalehti, joka sanoi mies tappoi vaimonsa kateudesta. Nuorimmat, etsii noin 20 vuotta, oli hyväksi "Love Kills", Toinen koska se ei ole mitään vahvempi ja kauniimpi kuin tämä rakkautta. Voimme alkaa tämän tekstin heijastus: on tämä todella rakastaa?

Esimerkkejä on runsaasti, katsokaa ympärillämme tai omassa elämässämme: mustasukkaisuutta, emotionaalinen tai taloudellisen riippuvuuden, huono itsetunto, jatkuva kinastelu ja jne Jos me etsiä sanan rakkauden sanakirjaan voimme löytää erilaisia ​​asetuksia, olen valinnut tämän: "Suuri koettu toisesta toiseen." Voimme siis sanoa, että rakkaus on "hyvin halua toisen henkilön," siksi, väkivallantekoja tai esimerkkejä em (mustasukkaisuus, riippuvuus, jne.) Voi osoittaa mitään, mutta rakkautta.

Maailman terveysjärjestön (WHO) tunnustaa perheväkivalta sillä kansanterveydellinen ongelma, koska se vaikuttaa fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Vaikutukset perheväkivalta, seksuaali- ja rotuun vastaan ​​naisten fyysisen ja psyykkisen terveyden on selvää kaikille alalla toimivia.

Naiset väkivaltatilanteiden osallistua uutterasti terveyspalvelut ja yleensäkin kanssa "epämääräinen valituksia" kasvavassa järjestyksessä jaksoista, joka henkirikos on äärimmäisin ilmentymä.

Brasiliassa, joka viidestoista (15) sekuntia nainen on joutunut väkivallan. Saatavilla olevien tilastojen ja kirjaa rikosten poliisin erikoisjoukkojen naisiin mukaan 70% tapauksista esiintyy koti- ja että hyökkääjän omaan parisuhteessaan ja yli 40% väkivallan seurauksena vakavia vammoja johtuvat lyöntejä, vaientaa, potkuja, amarramentos, palovammoja, pahoinpitelyjä ja pullonkauloja.

Kysymys on vakava ja huomiota, niin paljon hoitaa tämä ongelma luotiin toimistot erikoistunut auttamaan naisia, suojien, sosiaalisten ohjelmien ja viime aikoina Maria da Penha Law. Sen lisäksi, että kohteena elokuvia ja romaaneja.

Tietenkin paljon tehtävää, erityisesti suhteessa julkisen politiikan ehkäisyyn ja ohjausta, samoin, meidän on annettava panoksemme ei hyväksy mitään väkivaltaa joko henkistä tai ruumiillista. On oltava selvää, että henkilö ei tule aggressiivinen yhdestä päivästä toiseen, niin isku, kovempaa ääntä voi olla merkkejä aggression ja että päivittäin eivät kiinnitä huomiota. Aivan kuten ei ole perusteltua väkivaltaa (esim "hän on hermostunut työtä", "on juoma, joka ei tätä hänen kanssaan", "ansaitsin se ei tehnyt, mitä hän kysyi" jne).

Toinen tärkeä asia on se, että naiset eivät tuomita tai peruuttaa valituksen jälkeen pari tekee "rauhan". Kokemukseni mukaan väkivalta on vain "huipennuksena", joka päättyy paljon pidempi historia emotionaalisen ja taloudellisen riippuvuuden. Ei ole harvinaista löytää naiset, jotka haluavat aggression yksinäisyyteen.

Joten ei ole mitään järkeä suojaamaa itse kykene puolustamaan pahin vihollinen: itse. Siksi neuvonta, ryhmä ja perheen tuki ovat erittäin tärkeitä, jotta naiset eivät tunne yksin, joten hän on voimia pois sairaan suhteen.

Muista, on vain yksi hyökkääjä jos on lyöty.