10 merkkejä siitä, että hän ei rakasta sinua - Naiset vinkkejä

Seurustelette, olet mukana joku tai jopa jo naimisissa joku epäilet ei rakasta sinua. Tutustu jos on merkkejä, että ei rakasta sinua ja pysyä valppaana huomata, jos et rakastaa yksin yksipuolinen suhde - missä vain antautua.

1 - Hän ei välitä sinusta. Mutta välittää siitä, että hänen joukkue hävisi pelin, uuden auton kanssa naapuri osti ilman sähköä, ja niin monia muita merkityksettömiä asioita, joita hän ansaitsee paljon enemmän huomiota kuin sinä.

2 - Se ei ole koskaan saatavilla. Hän aina hylkää kutsut, tyhjentää kokouksia viime hetkellä - vain pyhä jalkapalloa viikonloppuna hän ei menetä paljon vähemmän tapaamisia ystävien olutta.

3 - Hän valehtelee sinulle. Tiedät, että hän valehtelee sinulle. Hän sanoo hän tarvitsee tehdä useita asioita töissä ja tulee olemaan myöhässä, mutta syvällä tiedät, että tämä on vain tekosyy ei tarvitse mennä ulos kanssasi. Tai pahempaa, keksiä tekosyy taistella sinua hyvin lauantai-iltana ja sanoo kotiin jäähtyä - mutta todellisuudessa menee baariin.

4 - tulevaisuus hänen suunnitelmiin kuulu sinulle. Hän puhuu paljon siitä, mitä tehdä ensi vuonna, kuten näet itsesi viiden vuoden mutta hänen nimensä tai aihe "me" ei mainittu näissä suunnitelmissa.

5 - Hän aina pitää teitä lukuun. Mene kotiinsa ja nähdä missä hän työskentelee on melko paljon mahdollista kaatoi elämässäsi. Hän ei petä koskaan lähemmäksi totuutta elämänsä ja joka pyörii sen.

6 - Hänen elämänsä on mysteeri teille. Tiesitkö, jossa hän opiskeli lapsena? Tiedät että matkustaa hän on tehnyt perheen kanssa? Tiedät appivanhemmat? Teille hänen elämänsä on täysi arvoitus ja et tiedä mitään siitä mikä kaikki tietävät? Ajatella ja olla tarkkaavainen.

7 - Hän ei pidä lupauksiaan. Hän sanoo soitan, joka vie sinut sellaisessa paikassa, voit matkustaa yhdessä, mutta kun se päivä koittaa, tai lähellä päivänä hän löytää tapa tuntua mahdottomalta täyttää mitä on luvannut, koska se on paljon tekemistä töissä tai koska naapurin koira sairastui.

8 - Hän ei koskaan jätä teitä yksin. Romanttinen illallinen kahdelle? Mahdotonta. Jätä vain, jos se on kaikkien hänen ystävänsä ja missä hän haluaa.

9 - Jutellaan kuin olisit hänen ystävänsä. Hän kohtelee sinua kuin olisit yksi palkki kollegansa hän on käyttää samaa kieltä ja käsittelee samoja asioita. Missä on rakkaus ja erilaisen kohtelun, että kumppani ansaitsee?

10 - Hän ei välitä viettää paljon aikaa pois teiltä. Hänelle jäädä kuukaudessa näkemättä sinulla ei ole pienintäkään ongelmaa. Mitä enemmän päivää hän voi jäädä yhden elämän pois teiltä - paremmin.

Tästä huolimatta ei ole syytä paniikkiin. Ehkä hän ei rakasta sinua, mutta pidän sinusta. Odota ja katso jos se parantaa näkökohtia, jotka se on jättänyt toivomisen varaa. Älä tee hätiköityjä toimia. On mahdollista, että vähitellen anna sen rakastaa ja hoitaa sinua aivan eri tavalla. Mutta jos hän toimii edelleen tavalla kuvatulla tavalla 10 yhteisen asenteita, jotka eivät rakasta, voi olla parasta lopettaa suhde.