Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Monet vakio käsityksistä liittyvät luovuuteen, innovatiivisin ja vallankumoukselliset ajatukset taiteellisen kykyjä. Nämä uskomukset aiheuttavat lopulta monet ihmiset haluavat olla luova tai pitävät täysin vailla tätä ominaisuutta. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, ettei mikään tämän tekee suuren konna mahdolliseen jokaisen yksilön.

"Luovuus on avain lahjakkuutta liittyvien haasteiden päivittäin. Maailmassa, että muutos on ainoa pysyvä, luovia tekee eron toteuttaa haasteisiin tai periksi heille joko henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia tai ammattilainen, "painottaa Executive Coach ja muutoksen hallinta ohjaaja Andre Luiz Dametto, ALD Consulting.

Olet väärässä, mutta joiden mielestä luovuus vain osa elämää, jotka työskentelevät alueilla perinteisesti tunnustettu tämä ominaisuus, kuten taiteellisen tai teknologisia. "Luoda ja innovoida kuuluu haluttu käyttäytymistä kaikilla ammattialoilla, koska on aina mahdollisuuksia parantaa tuotteiden, palvelujen, prosessien, tapoja hallita ihmisiä tai muuttavat liiketoimintamalleja", kertoo asiantuntija.

Lisäksi on tärkeää huomata, että on olemassa useita muotoja luovuutta, jokainen tärkeä omalla tavallaan, ja saattaa jopa olla täydentäviä, mutta ei ainoa. Jokaisella on siis luova luonto ja on selvää, jopa kaikkein arkipäiväinen tilanteissa, kuten kyky käsitellä suhteen ongelmia, löytää kotimaisia ​​ratkaisuja odottamattomiin tai vaikka kehittelemään menetelmiä muistin tai oppimisen.

Suurin myyttejä luovuudesta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Vaikka nämä käytännön todisteita luovuuden eri elämänalueilla, saattaa olla vielä joitakin ihmisiä tuntemaan itsensä ei-luova. Joten on syytä huomata, että tämä elementti on ilmaistu eri tavoin ja astetta jokaisen yksilön ja se liittyy suoraan useista tekijöistä erityisen kokemuksia, "luovuus on kehitetty oma psykologista koulutusta", sanoo psykologi ja kirjailija Alexandre Bez "terveellisempiä lapsuuden ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen, sitä enemmän voi tutustua vaikuttavista tekijöistä luovuutta."

Lue myös: väritys kirjoja aikuisille rauhoittua ja tutustua hänen lahjakkuutta maalaamalla

Tämä ei ole lahja

Harkitsee luovuus elementtinä välttämätöntä elämän ja varrelle, se on automaattinen selventäisi yksi yleisimmin ollut väärinkäsityksiä siitä. Kuten erityistaitoja, totuus on, että luovuus täytyy kiillotettu, on tarpeen "tunnistaa työhönsä ja luonnon kykyjä. Nämä ovat kehittyneet, joista tulee kykyjämme ", sanoo André.

Ei jokainen ajatus on peräisin käsityksen

Erittäin romanticized uskotaan, että luovat ihmiset voivat helpommin ajatella satunnaisia ​​ajatuksia, jotka tulevat tyhjästä ja valmis tehtävä. Kuitenkin valmentaja André Luiz toteaa luovin toimenpiteet ovat usein seurausta prosessin, joka alkaa "kanssa koskevien tietojen keruuta kyseisen ongelman, jonka jälkeen haudontavaiheena, eli hetki siirtyä pois ongelmasta ja sitten kyllä, Eureka, on helpompi saada luovia räjähtää ", hän kuvailee.

Tavat vihollisia luovuuden

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Jossa keskitytään lahjakkuus (re) löysi avulla käytännön taitoja sekä edistää luovuutta on seuraus, mutta se ei ole ainoa tapa tulla enemmän luova henkilö. Kuulutus Alexandre psykologi että luovuuden kehittymistä aikuisiän vaatii suotuisat olosuhteet ja joitakin yhteisiä tapoja - joista jotkut harkita autossabotagem André Luiz - voi olla suurta konnia tämä tehtävä.

Pelko epäonnistumisesta

Tarkastellaan mahdollisuutta väärin ensimmäinen kerta voi johtaa monet ihmiset luopumaan mitään käsitystä käytännössä. Addiction täydellisyyttä voi olla erittäin haitallista tässä mielessä lähinnä riskin relegating unohduksiin projekteja.

Kiertää tämä ongelma, André Luiz ehdottaa uudelleenmäärittely virhe, katsokaa tätä mahdollisuutta uutena mahdollisuutena, ajatellen, että "innovaatio, uusi virhe on hitti", hän ehdottaa.

Lue myös: 5 hyödyt "tee se" elämäsi

vitkastella

On tavallista, että seuraus epäonnistumisen pelon on viivyttely "monet ihmiset haluavat viivyttää toteuttaessaan hankkeita vain silloin, kun ne ovat täydellisiä", sanoo Executive Coach.

Toinen ilmentymä tämä tapa on kuuluisa "jätä huomiseen mitä voidaan tehdä tänään", joka on erilainen antaa maturarem ideoita ja voisi heikentää luovan virtaus. Myös tämä näkökohta se sopii parempana välttää aloittamista tehtäviä, jotka voi olla työlästä.

André Luiz puoltaa hyvin yksinkertaista mallia toimiin estääkseen ajatusten eksyminen tässä limbo. Jotta asiantuntija, ihanteellinen olisi "hyväksyä malli 'Huom 6' on ensimmäinen askel kohti toteutumista idea"; viritys myös sitä arkisempi asioista kuten järjestäminen huone tai kehittämään solidaarisuuden järjestelmän ratsastaa naapureiden kesken, esimerkiksi.

Yliarvostus ego

Erityisesti ammatillisessa ympäristössä, joka on erittäin vahingollista luomisprosessi käyttäytyminen on merkittävä huolenaihe ottaen ehdotuksesta ajatella idea eikä jakaa sen muiden kanssa, jotka voivat osallistua toimintaan. "Ajattele vain alla hyvin optisen estää luovaa vuoropuhelua ihmisten kanssa, jotka hyötyvät hankkeista kanssaluomaan niitä parhaita ratkaisuja" toteaa André Luiz.

Siksi meidän on hyväksyttävä, että joskus paras tapa luoda voidaan altistaa ideoita ja hyväksymisestä yhteistyötä, joka voi täydentää sitä.

Lue myös: 8 toimia tehdä lomien aikana

ravistellut tunnetila

Kuten aiemmin sanoin, luovuus on täysin liittyy psykologista kehitystä jokaisen henkilön. Siksi psykologi Alexandre Bez korostaa tunnetilaa tosiasiana täysi vaikutus luova prosessi vedoten masennus, liiallinen ujous, motivaation puute ja erittäin jäykkä itsekritiikkiä kuin jotkut tärkeimmistä tekijöistä, jotka voivat vähentää luovaa potentiaalia.

Tässä mielessä André Luiz valmentaja huomauttaa myös, että luovuus on suosinut kun on tasapaino eri näkökohtia, jotka koskevat ihmisen kokemus, joista korostetaan fyysisen, energinen, Astral, henkistä ja hengellistä, jotka voidaan erikseen työskennelleet integroida muodostavat suotuisan ympäristön luovuuden kehittymistä.

8 tapoja käyttää luovuutta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Fight yksitoikkoisuus rutiinia, lisäksi tarjoaa enemmän mukavaa päivää, se on asenne, joka voi olla hyvin hedelmällistä, erityisesti lisätä mahdollisuuksia ottaa uusin silmin asioita. Yksi syy siihen, että hyötyvät eniten luovuuden kehittymistä lapsuuden aikana on suoraan sidoksissa siihen, miten uutinen "lapsille, kaikki on haaste ja mahdollisuus luoda uusia, joten he hymyilevät enemmän, pelata enemmän ja kysy lisää kysymyksiä" koskee André Luiz.

Kuitenkin tämä ihailu ominaisuus usein päätyy menettää niin adultecer ammattikäyttöön huomautuksen. Siksi on tärkeää, että luovasta mukavuusalueen, joka voi aiheuttaa kertymistä uusia kokemuksia ja motivoida uusia ideoita. Loppujen lopuksi "Einstein viisaasti sanoi, että emme saa erilaisia ​​tuloksia tekemässä samoja menettelytapoja", sanoo Executive Coach.

Onneksi irtautumaan mukavuusalueen ei ole niin vaikeaa kuin miltä se kuulostaa, yksinkertaisesti hyväksyä kulttuurin pieniä muutoksia "voimme muuttaa matkalla töihin tai edes lukea lehteä, joka ei koskaan selailla" ehdottaa Andrew. "Se voi tuntua oudolta, mutta nämä uudet yhteydet tekevät eron luova prosessi, koska aivot tulee alttiimpia luoda uusia yhteyksiä ajatuksen", hän selittää.

Ei anna päivittäisen tukehtua luovuus, käytäntö joidenkin jokapäiväistä toimintaa voi toimia hapen ja virikkeitä uusien ideoiden.

1. yhteys luontoon

Menetelmä sopii hyvin rentoutumiseen ja antaa vent luovia impulsseja on saada yhteyttä luontoon. Siksi viljellä puutarha, kukka laatikko tai jopa kokoelma maljakoita voi olla hyvä ratkaisu; Toinen myönteinen puoli tätä käytäntöä André muistaa on, että tuloksia hoidon voidaan nähdä nopeasti.

Paitsi puut ja kasvit ovat tässä, vaan myös lemmikkieläimiä. Niin yksinkertaista kuin tämä ele saattaa kuulostaakin, hoitaa näitä muita elämän itsensä voidaan pitää luova teko, ja varmasti tuo vain etuja.

2. Urheileminen

Urheilu tarjoaa kiistaton etuja fyysisen kehon, yksi tärkeimmistä seikoista, jotka vaikuttavat luovuuden kehittymistä André Luiz. Lisäksi myös todetaan, että psykologisesta voimaantumista, erityisesti valmistautuminen käsitellä epäonnistumisia, lisäksi parantaa viestintää hyvä ihmissuhde ja tehtäviin turvatarkastuksiin ja itsetunto.

3. Meditate

Kuten aiemmin mainittiin, poistamalla asioita, jotka on ratkaistava, ja rentoutumista mielen ovat välttämättömiä hapetetaan mieleen. Liittyvä energia elin ja Astral nimeämä valmentaja tekijöinä, jotka muodostavat ihmisen kokemus, meditaatiotekniikoita käytäntöjä, jooga, hoitoja ja hierontaa avaa kanavia käsitys ajatusten ja edistää empatiaa, lisäämällä mahdollisuuksia hyvät keskinäiset suhteet .

4. Lukeminen ja kirjoittaminen

Käytäntö lukemisen ja kirjoittamisen alkaa hyvin varhain elämässä monia ihmisiä. Ne, joilla on etuoikeus olla lukutaito lapsuudessa myös onni saada toimimaan luovuuteen tässä vaiheessa hedelmällistä.

Edistämään luovuutta, erittäin terve tapa lukee. Jotkut suosittelevat tiettyä kirjallisuuden lajeja ja mukaan on tärkeää lukea, mutta psykologi Alexander korostaa hyvin tärkeää muistaa, että kaikki on makuasia. Tutustu sitten sellainen lukema, joka sopii sinulle tehdä hyvää on paras tapa ottaa toimenpiteelle rutiinia.

Toinen vinkki antama asiantuntija André Luiz on työskennellä mentaalikeho - eli äly - kirjallisesti "pitää päiväkirjaa siitä, mitä tehdään enemmän luovaa päällä auttaa luomaan kulttuurin muutosta", hän neuvoo.

5. uusien kielten oppimista

Epäilemättä yksi eniten suositellut toimintaa ja yhteistyötä enemmän pitää mielen virkeänä ja pursuaa uusia ideoita. Haluatko oppia Englanti, ranskan tai venäjän: opiskella uutta kieltä kehittyy elintärkeitä aivoalueilla, vahvistaa kapasiteetti tietojen muistin säilyttämisestä ja erityisesti parantaa huomiota ja auttaa hajottamaan vähemmän.

Kaikki nämä edut tulevat vielä mukana, tietenkin, tietäen, että opiskelija hankkii ja avaamisen tiiviimpi yhteydenpito eri kulttuureista.

5. käsityöt

Tehdä hieman veneet työtä, ei tarvitse olla teräviä taiteellinen lahja, sinun täytyy vain hauskaa, kun omistautunut työnsä. Se voisi olla maalaus, käsitöitä, kirjonta, jopa värityskirjoja aikuisille: kaikki toiminta on voimassa kannustamalla mielen ja kannustaa luovuuteen. Viileä asia tämäntyyppisten harjoituksen on, että voit levätä mielen, kun tekee jotain miellyttävä josta näet tuloksen nopeasti; joten vaikka sinulla hetki vapaa, vain helpottamalla aivot ei empaque aikaa sinun täytyy pakottaa sitä luoda jotakin.

On syytä muistaa, että vaikka sen nimi, "työ" pitäisi olla tylsää ja ikävä, ei vaadi paljon vaivaa päätyä stressaavaa henkilölle. Pikemminkin se on tärkeää, että sinusta tuntuu onnellinen tehdessään taidetta, samoin tulos toiminta on paras mahdollinen, jos mitä etsit on pitää mielesi elävämpiä.

7. Kehitetään musikaalisuus

Oletettavasti oli filosofi Aristoteles, joka sanoi, että "musiikki on taivaallinen, jumalallinen luonne ja tällaisten kauneuden että lumoaa sielun ja nousee hänen tilansa." Taidetta tehdä musiikkia, pelata nuotteja ja melodioita kääntää ne koostumus voi olla palkitsevaa.

Lisäksi André Luiz muistuttaa, että kosketus niiden muusikkouttakaan auttaa kehittämään uusia yhteyksiä ja parantaa henkistä vireyttä ja käsitys, olennaista henkilö pysyä luova. Jos et voi toistaa mitään, hyvä ensimmäinen askel mahdollisesti tulemassa koulu väline, joka sopii sinulle, tai jopa itseoppinut käyttää kirjoja, lehtiä ja internet eduksesi. Tärkeintä on, että tuntuu hyvältä kehittää taitojasi.

8. Passiivinen Toiminta

Katsella televisiota ja surffata internetissä ohjelmat ovat hyvin yleisiä harrastuksia, mutta usein tullut heidän vastuut harjoittajia ruudulla ja siksi on vähemmän hyötyä kuin toimintojen ehdotettu yllä. Horjuttaa hieman tätä logiikkaa ja tehdä tällä kertaa on motivoivampaa luovuutta, valmentaja ehdottaa yhdistää nämä käytännöt muihin harjoituksiin, joista voi olla päähenkilö: "Miksi sijasta vain katsella tv-sarja, esimerkiksi lisäksi emme kirjoittaa mitä opit siitä? Tämä on ollut enemmän luova teko. "

Henkilökohtaisen päiväkirjoja ja muistikirjat, on myös mahdollista ylläpitää Web-sivuston, joka toimii alustana voit julkaista työsi ja kaikkien luovuuttaan, kuten valokuvia, tekstiä, musiikkia tai muuta sisältöä luotu sinulle.

Alexandre Bez sanoo, että jokainen toiminta on voimassa, mutta muista, että kaikki mikä motivoi henkilö on polttoainetta toiselle "nojaa vahvasti taitoja kehitetään lapsuudessa virkistystoimintaan ja vaikka se tulee henkilökohtainen intressi Ehdotetun toiminnan," tarkkaavainen psykologi, "sisäiset olosuhteet ja tietämätön menneisyyden yhdistysten saa tai ei saa lisätä kiinnostusta jonkinlainen käytäntö."

Se on voimassa päätellä siksi, että suurin voima luovuus on kokemus. On tärkeää kokeilla uusia makuja, uusia näköaloja, uusia paikkoja ja katsovat jokaisen uuden idean luovana räjähtää.