Tee ystäväsi poikaystävä - Naiset vinkkejä

Katsot sitä eri silmät, että yhä enemmän häntä ympäri, kateellinen naisille, jotka lähestyvät häntä unelmansa häntä vierelläsi aina (etenkin romanttinen) ja pintansa, kun hän hänet antaa tälle halauksen? Nämä ovat selviä merkkejä siitä, kyllä, sinä rakastui hänen ystävänsä. Mutta onko mahdollista muuttaa suhdetta tulee jotain niin vakavaa? Kyllä! Seuraa toimintasuunnitelma ja valmistella. Tätä varten sinun tulee kytkeä kissa.

Aloita tietäen, että sinulla on jo useita kohtia sen puolesta. Tämä johtuu siitä, kun kaksi ihmistä ovat ystäviä, heillä on jo paljon yhteistä. Näin sanoo häät asiantuntija edustussuhteelle unelmakumppani, Sheila Rigler. Sieltä se on mukana. Yritä ymmärtää, jos molemmat sitä mieltä ihailua ja vetovoima toisiaan.

Löydät mitä etsit? Sitten on aika investoida. "From ystävyys, peli saavutus tehdä helpoksi", kertoo asiantuntija. Siksi on parasta pelata reilua. Hyvä vaihtoehto on kutsua sitä vakavasti puhua tunteistaan. "Sieltä lähtevät yhteiset vaiheet saavutus, johon viettely, charmia, rakkaus, halu ja kunnioitus", lisäsi Sheila. Mutta älä unohda, että molemmat pitäisi olla mukana, eikö? Mitään luoda vääriä odotuksia. Loppujen lopuksi tällä kertaa meidän on oltava tietoisia siitä, että muut eivät voi vastata niihin ja lopulta luopumassa.

Rakkaus puhui kovempaa

Jos sen jälkeen keskustelun osut se pois ja päätti antaa hienon mahdollisuuden rakastaa, älä unohda, että sellaista suhdetta muutit. "On tärkeää, ettei tehdä vertailuja ajan ystävyyden. Paljon muuttuu, kun alkaa uusi, erityisesti vaatimukset ", hän sanoo.

Toinen tärkeä vihje on välttää liikaa läheisyyttä yhteisiä kavereita ei luoda rajoituksia tai mustasukkaisuutta. Se ei myöskään salli suhdetta tappaa ystävyys. "Meidän on jatkettava luottamukselliset ja pitää huumorin suhde", kertoo Sheila. Muista, että ennen kaikkea, olet hyviä ystäviä ja kumppaneita.

Ja ei ole mitään parempaa kuin tekee sen? Koska ystävyys olemassa jo jonkin aikaa, molemmat tuntevat toisensa hyvin ja tietää, mitkä ovat tavat ja mieltymykset toisistaan. Hyödynnä tätä tietoa yllättää. Taidat valmistaa suosikki lautasen tai valitse elokuvan hän eniten haluaa on helppoa.

Toinen etu dating "ystävä" on oltava samassa ystäväpiiriin hän. Koska siellä ei niin ärsyttävää tilanne ei halua mennä ulos kavereiden kanssa toisella. Eli nauti. Pitää tehdä, mitä olen aina halunnut toistensa seurasta, kuten elokuvissa tai puisto, kertoo luottamuksia, mutta nyt tietenkin, joilla kaikilla on erilainen maku.

ei tapahtunut

On aina syytä muistaa, että yritys kääntää ystävyys rakkaudeksi ei voi toimia. "Tässä tapauksessa todennäköisyys, että kaksi edestakaista koskea kuin ennen on pieni. On helpompaa ystävyys muuttuu dating, kuin EXEs ystävystyä ", kertoo asiantuntija. Siksi päätös avata mitä tunnet pitäisi harkittu.