Haluan erottaminen, mutta hän ei halua - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kun olemme naimisissa, meillä sitoutumaan joka oletetaan olevan tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana lopettaa, tai "vain kuolema meidät erottaa" vallitsee jotain, joka oikeuttaa erottaminen. Olimme koulutettuja täyttämään kirjeen valan tämän suuren päivän ja kun rakastavaiset eivät ajattele todellinen mahdollisuus tämä suhde ei onnistu.

Avioliitto on välillä todettua kahden ihmisen hallituksen kautta tunnustamista, uskonnollista tai sosiaalista ja omaksuu ihmissuhde läheisyyttä, jonka arkkityyppinen edustus on avoliitto, vaikka se voidaan havaita jopa sopimuksen. Portugalin oikeudessa, avioliitto tehokkaasti pidetään sopimuksena.

Kaikkia menetelmiä, joissa seremonia ympärillä huolta, unelmia johon ääretön rakkaus joka vaikeudet voitetaan, laittaa pelot syrjään, aromit, jotka laukaistaan ​​suulla hääparin salissa, sivustoja kuvia, muistoja onnellinen kertaa, markkinoiden avioliitto tukemaan edelleen toivoa äärettömän rakkauden.

Mutta tosielämässä, avioliitto vaatii paljon sitoutumista ja suvaitsevaisuutta, ja vain jokapäiväisessä elämässä ymmärrämme, kuinka vaikeaa on ylläpitää pilaria suhteen kautta hetkellä dating, jossa joukkovelkakirjat oli muita, paljon helpompi kiertää.

Mukaan 2010 Census tiedot julkaistiin Brasilian Institute maantieteen ja tilastot (IBGE), liukenemista aviollinen liittojen kasvoi noin 20% viimeisten kymmenen vuoden aikana maassa. Vuodesta 2000 vuoteen 2010 joukko ihmisiä mukana jonkinlainen erotus kasvoi 11,9%: sta 14,6%.

Jostain syystä kun rakkaus loppuu erotus näkyy lähdöksi, ja ei ole helppo ottaa päättämistä tapaamisesta, liittyy monia tekijöitä, kuten perhe, lapset, omaisuutensa, ystäviä.

Tässä prosessissa löydämme paljon vastustusta myös kumppani, joka useinkaan halua erottaminen. Kun nainen ottaa tämä asenne vastus on vielä suurempi, koska vanhemmat ovat usein epävarmoja uuteen tilanteeseen lapsen, koska jos avioliitto itsessään oli turvasatama riippumatta esitetyt ongelmat.

Sillä mies, joka ei ole käytössä useimmissa tapauksissa hoitaa prosessi tunteita on vielä pahempi, koska jotenkin nainen rakenne talon, ymmärtämättä monia tilanteita, josta hän ei koskaan ottanut, tai että hän tarvitsi vain osallistua.

Lattia avautuu, jättäen vain epätoivoa miten kokea tätä prosessia, jolla päätetään erottaminen johtaa usein tunteita epäonnistumisen, mikä vaikeuttaa tarkastella tilannetta objektiivisemmin.

Sillä hetkellä hoito on tärkeä liittolainen pari voi työskennellä molemmat näkökohdat, jotka johtavat erottamiseen, yrittää mahdollisesti sovitettavissa yhteen pari.

Otetaan käyttöön kolmannen suhteeseen, joka ei ole saastunut valituksia pari, tämä voi osoittaa, että avioliitto on rakentanut hyvä ja johtaa merkittäviin muutoksiin suhdetta.

Kuulla toinen on jotain, joka on vaikea ja terapeuttisessa prosessissa pari alkaa pohtia ja etsiä ratkaisuja yhteisymmärryksessä, jossa opit vuoropuhelua enemmän hellyyttä, suvaitsevaisuus, etsivät tehokkaita toimia häät elpymistä.