Miksi muistat ensimmäinen suudelma? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Se on lähes mahdollista todeta kategorisesti: jokainen nainen muistelee ensimmäinen suudelma. Ja se ei enää edellytetä hyvä muisti noudetaan. Miksi näin tapahtuu?

Tosiasia on, että ihmisen aivot tallentaa muistiin tiedot hyvin valikoivasti. Tämä valikoivuus tekee meistä muistaa meidän ensimmäinen suudelma kuin se oli juuri tapahtui kun muistaa, mitä söimme illallista eilen vaativat usein enemmän aivojen työtä.

Tämä johtuu siitä, päivä ensimmäinen suudelma on paljon tärkeämpi tapahtuma ja ainutlaatuinen elämäämme kuin normaalit toiminnot illallista. Mukaan psykologit yliopistossa Torontossa, Kanadassa, kirjasimme tehokkaammin mikä oli erittäin tärkeää jossain vaiheessa.

Mutta tutkijat havaitsivat myös, että ihmisillä on taipumus muistaa helpommin yksityiskohtia, jotka liittyvät tunteita. "Huomasimme, että näemme liittyvät tapahtumat herääminen tunteita selvemmin kuin ne, jotka ovat arkisempi", sanoo yksi kirjoittajista tutkimuksen, Rebecca Todd.

Hän jatkaa: "hyvässä että - esimerkiksi ensimmäinen suudelma, syntymä lapsen, tai päivä hän voitti palkinnon - tai negatiivinen, kuten traumaattisia tapahtumia, loppuja suhteita tai nöyryyttävä ja tuskallinen hetki lapsuudessa koettujen me kaikki kannamme mukanamme, vaikutus on sama. "

Tutkimuksen mukaan, toteutettiin yhteistyössä Manchesterin yliopistossa ja University of California, San Diego, sitä enemmän elävä on kokemus, kun se tapahtuu, on eloisat muisti liittyy siihen. Tämä johtuu siitä, että osa aivojen vastuussa luokitteluun tärkeää meidän muistoja tulee aktiivisia, kun se "näyttää" varten elävästi.

Elekt-, sähköisten ominaisuuksien tutkimiseen soluissa ja kudoksissa, tutkijat mitattu aivokuoren aktivoinnin aika, jotta voidaan tarkistaa mihin aikaan aivot on herkempi. "Huomasimme, että aivot indeksit eloisuutta nopeassa tavalla - noin viidenneksen toisen nähtyään kuvan, joka viittaa siihen, että muisti on liitetty visio, ei vain ajattelua", sanoi Todd.

"Emotion muuttaa toimintaa visuaalinen aivokuori, mikä puolestaan ​​vaikuttaa siihen, miten näemme kuvan. Subjektiivinen merkitys kuvan todella vaikutti 'selkeys' vapaaehtoisten kanssa näin hänet. "

Tiede on siellä selittää, niiden suhteen, mutta vain me tiedämme, kuinka ensimmäinen suudelma todella tarkoittaa elämässämme.