Vitanol V: ihotautilääkäri selventää kaikki epäilyt

Kuva: Lisääntyminen

Jos kärsit ryppyjä, ilmaisun linjat, akne, kuoren ja jopa Raskausarvet hoito tretinoiinia voi olla tehokasta. Tretinoiinia on retinoidia indisoitu erilaisten iho-ongelmia ja markkinoidaan nimellä A. Vitanol

Mikä se on ja miten Vitanol A

Lääkettä on saatavilla kerma ja geeli ja on ihotaudit ammattilainen paperi sarja kumpi kahdesta kaavojen on sopivin kussakin tapauksessa. oilier nahat, esimerkiksi, tyypillisesti reagoida paremmin geeli tuote.

Ihotautilääkäri Helena Zantut selittää, että tämä lääke "on hyvin vanha, on ajankohtainen retinoiinihappo", eli sitä tulisi käyttää ulkoisesti eikä niellä. Hän sanoo, että Vitanol "parantaa hienoja ryppyjä, vaan on käytettävä säestyksellä ihotautilääkäri."

On olemassa riskejä, kun käytetään Vitanol A

Helen kertoo, että, kuten muutkin dermatologisten hoidon konsultointi ammattilainen on välttämätöntä, jos tulokset ovat tyydyttävät. Lisäksi on tärkeää, ettei liikaa käyttöä, mukaan ihotautilääkäri: "[suositus] käytetty vähän aikaa, muuten se on todistettu, että [lääke] voi kaventaa ihon, rikkomatta veri suonikohjuja joka läpäisee ja lisäksi aiheuttaa ryppyjä johtuen jatkuvasti aiheuttamaa tulehdusta retinoiinihapon (tretinoiinia). "

Hän huomauttaa myös, että annostus on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta iho ei ole heikentynyt. "Jos käytetään erittäin suurina annoksina, Vitanol A voi ärsyttää, tiputtelua enemmän, hiutale, muun ongelmia", hän sanoo.

Toinen tekijä, jota ei voida jättää huomiotta on käyttää aurinkovoidetta hoidon aikana. Kun iho on ohuempi, koska happo, vain luopumista kilpi voi olla vakava virhe, joka johtaa vammoja ja palovammoja.

Mistä ostaa Vitanol Ap

Vitanol A voidaan helposti löydettävissä tahansa farmasian tai apteekki, mukaan lukien Internet. Tutkimuksessamme halvin paikka ostaa Vitanol Onofre on apteekki. Hinta vaihtelee $ +26,02 R $ +32,82, mukaan annostus.

Buy Vitanol nyt!

Jos olet kiinnostunut tekemään tuotteen käytön, ensin tehdä ajanvarauksen kanssa ihotautilääkäri luotat, jotta hän voi arvioida historiaa ja kliinisen kuvan ennen ajoon paras hoito sinun tapauksessa erikseen.

Voit tarkistaa koko valmisteyhteenvetoon tietoa Vitanol linkki.

Käyttäen Vitanol A

Voidetta levitetään puhtaalle iholle ilman meikkiä tähteen tai muita tuotteita. Välttää vaikeat ihoreaktiot, on tärkeää käyttää Vitanol Juuri ennen nukkumaanmenoa. Kaikki lamput ihosi altistuu levittämisen jälkeen tuote voi aiheuttaa kudosvaurioita.

Ostaa alin hinta!

Ihotautilääkäri suosituksia tulee noudattaa. Jotkut asiantuntijat osoittavat jokapäiväisessä käytössä, kun taas toiset puolustavat välein yhden päivän sovellusten välillä - ja miksi se on niin tärkeää säestyksellä asiantuntija.

Se on myös kriittinen poistaa tuotteen miedolla saippualla (tai saippuaa nimetyn ammatillinen) päivittäin aamulla.