Cicatricure geeli: se on vieläkin tehoaa venyttää markkaa? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Pidetään yhtenä suurista vihollinen naisten, jotka välittävät niiden kauneuden, Raskausarvet voidaan määritellä seurausta ihon venytys pidemmälle kuin se kestää.

Elisabete Dobao, jatko lääketieteellisen ihotautien, kansanterveyden Dermatology professorina Santa Casa de Misericordia Rio de Janeiron ja jäsen European Academy of Dermatology selittää, että harjanne on seurausta repeämä joustavat kuidut ihossa. Voi esiintyä tilanteissa, kuten raskaus, painonnousu tai nopea kasvu, mm. "Uskotaan, että geneettisten tekijöiden ja hormonaaliset muutokset ja mekaaninen venytys ihon on tärkeä rooli niiden ulkonäköä. Vaikka yli 70% raskaana olevista naisista kokevat ongelma, lähes 30% - samalla ruumiinrakenne ja painonnousu - ole kehittynyt, "lisää lääkäri.

Aluksi on punertava rivit teennäinen ja ne voivat sen jälkeen ottaa valkeahko, tulevaisuutta, arpi ulkonäkö. Ja vain niille vasemmalle esteettisesti epämiellyttäviä läiskät iholla, on tavallista, että naiset, jotka kärsivät ongelmasta etsimään ratkaisuja torjumaan tai ainakin pehmentää ulkonäkö venyttää markkaa.

Hyvä uutinen on, että tänään voit löytää markkinoilta joitakin tuotteita, jotka lupaavat nämä tulokset. Heidän joukossaan on Cicatricure Gel, käsittelytuotetta arvet joka myös väittää on valta pehmentää ulkonäkö venyttää markkaa iholla.

Geeli on varsin huomiota naisiin, mutta useimmat niistä lopulta saada epäilevästi sen tehokkuutta. Juuri tästä syystä, hyvä ratkaisu on kiinnittää huomiota mielipiteitä ihmisiä, jotka ovat testanneet Cicatricure Gel. Ja se on paljon yksinkertaisempi nykyaikana, jossa monet bloggaajat jakavat virtuaalisilla tilaa kommentoida, että tietty tuote on osoittautunut.

Jokainen, joka on käyttänyt Cicatricure Gel

Lääketieteellinen Elisabete Dobao kertoo, että Cicatricure geeli, yleensä toimii parantamalla nesteytys ja ihon laatu, joka regeneroidaan paremmassa tilanteessa. "Analysoimalla kaavaa, valmistajan mukaan, ei ole vasta-", hän lisää.

Cicatricure geeli: se on vieläkin tehoaa venyttää markkaa? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Lehdistötiedote / Pharmacy Onofre

Tärkeimpiä ainesosat Cicatricure Gel kaava joitakin luonnollisia, kuten sipuli uute (Allium cepa L), kamomilla (Chamomilla recutita), (Thymus vulgaris), meren kuoret (Ostrea- kuori), pähkinä lehtiä ( Juglans regia lehtiä), aloe (Aloe barbadensis), The Gotu Kola (centella asiatica) ja bergamottiöljyä (Citrus aurantium bergamia).

Tatiane Donizete laatija Testattu Fabricio kertoi blogissaan, että jotkut venyttää markkaa ilmestyi hänen lonkan raskauden jälkeen, mikä häiritsi häntä hieman. Hän käytti Cicatricure Gel kaksi kuukautta ja sai hyviä tuloksia, koska tuote hyvin sammutettua ihoa. "Minun raskausarpia olivat punaiset ja paksut ja ne harvennus ja selvitykseen. Ne eivät häviä, vaan sileä tarpeeksi ", hän sanoi.

Rejane Costa, Marathon Kauneus, totesi myös blogissaan, että luvan käyttää Cicatricure. Kanssa viikon käytössä, se varmistaa, että geeli jätti paljon vähemmän ilmeinen raitoja.

Carol Costa laatija Beaute Moment, myös tarkistamaan Cicatricure blogiisi. Hän sanoi, käytön jälkeen, että venytys merkit eivät häviä tai vähentää, mutta hyvin geeli kosteuttaa ihoa, parantaa sen ulkonäköä ja automaattisesti, venyttää markkaa.

Ostopaikat Cicatricure Gel

Keskimääräinen tuotteen hinta on $ 50.00 ja löytyvät useimmissa apteekeissa. Internetissä, voit ostaa Cicatricure Geeli Onofre apteekki US $ +44,90.

Ostaa alin hinta!

Muita vaihtoehtoja torjumiseksi venyttää markkaa

Elisabete Dobao huomauttaa, että on olemassa muita tuotteita ja hoitoja tehdään käytännössä auttaa torjunnassa venyttää markkaa. "Ne on käsiteltävä, edullisesti alussa sen ulkonäköä. On kemialliset kuoria, laserit, käyttää eri hoitoja, muun muassa ", hän sanoo.

Lääkäri lisää, että Intense pulssi valo näkyy kun venytys merkit ovat edelleen punainen ", koska valo houkuttelee punaista pigmenttiä. Eli enemmän pigmenttiä, sitä enemmän valoa puoleensa ja sitä parempi lopputulos ", hän sanoo.

Yhdistetty kuorinta on myös hyvä vaihtoehto, mukaan Elizabeth. "Se on valmistettu matala etsaus happojen tai kide kuorinta, jota seuraa kuorinta soveltaminen retinoiinihapon, jossa potilas on poistettava kotona kahdeksan tunnin kuluttua, tai kuorinta glykolihappo, joka on kauempana klinikalla", kertoo .

Lääkäri lisää, että hoitoja voidaan tehdä kotona pitäisi käyttää varat nanoteknologian avulla. "Niinpä varat hajanainen pienintä mahdollista kokoa, tunkeutuva paljon helpommin iholla ja tehostamista", hän sanoo.

Ennaltaehkäisy: miten välttää ulkonäkö venyttää markkaa

Cicatricure geeli: se on vieläkin tehoaa venyttää markkaa? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Mutta onko keinoja estää ulkonäkö venyttää markkaa? Tämä on melko yleinen kysymys naisilla.

Elisabete Dobao kertoo, että raskausarville jotka tulevat vain painonnousu, ylläpito on ihanteellinen. "Mutta ne, jotka syntyvät nopean kasvun tai vatsa raskaana olevan naisen on jo vaikeampi estää, koska riippumaton yksilön toiminnan", hän sanoo. "Mutta pitää ihon terveenä ja hyvin sammutettua auttaa säilyttämään joustavuus ja parantaa niiden puolustukseen stressitilanteissa," totesi tohtori.

Joten jos venytys merkit ovat ongelma, joka häiritsee sinua, älä lannistu! On olemassa hyviä valintoja tuotteita ja hoitoja pehmentämään niiden ulkonäköä.

Jos olet päättänyt valita käyttöön Cicatricure Gel, kuten monet naiset, niin tietää, että hän ei tarjoa ihmeellisiä ja tulokset heti, mutta se voi auttaa pehmeneminen venyttää markkaa, jättää ihon enemmän sammutettua.

Jos mahdollista, myös ota ihotautilääkäri, joka voi näyttää parhaat hoidot ja tuotteet omaan tapauksessa.