Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Käyttö silitysraudan, hiustenkuivaaja, kemialliset menettelyt, kylpyammeet hyvin kuumalla vedellä, altistuminen auringon, meren, uima-allas ... Niin paljon kuin yrität välttää johdot kärsivät hyökkäyksistä lähes päivittäin, mikä aiheuttaa hiusten saamasta ressacados, hauras, kihara ja eloton.

Kapillaari aikataulu (CC) tuli sitten ehdotusta "palauttaa" vilkkaus monipuolisin hiustyypeille, ottaen huomioon erityispiirteet tapauskohtaisesti, tehokkaasti ja täydellisesti.

Sylvio Rezende, kampaaja Tony Hall Vuoteen Sylvio Rezenden määrittelee kapillaarinen aikataulu kuin "hiusten hoito projekti pöytä jälleenrakentamiseen, nesteytys ja kapillaarinen massan tuoton ja vitamiinit hiukset."

Toisin sanoen, kapillaarin aikataulu on "aikataulu hoitoja täydentämään tarvittavat ravintoaineet johdot ovat aina terve", kuten väitti kampaaja Luiz Eduardo Moreira, yksikkö johtaja Jacques Janine.

Tämän järjestelmän hoidon, joka tehdään kuukaudessa, ja se voidaan toistaa niin usein kuin tarvitaan, langat sammutettua, ruokkii ja uudelleen kautta viikoittaiset annokset tuotteita ja eri sävyjä.

Lue myös: Co-pesu: pesu tekniikka, joka tekee kaunis hiukset ja sammutettua

Se kuulostaa monimutkaiselta, mutta ei molempia. hieman kärsivällisyyttä ymmärtää, miten aikataulu ja miten se on hyödyllistä tarpeisiin hiukset erityisesti tarpeen, ja halu noudattaa hoitoa oikein. Edut kuitenkin yleensä suuremmat: pehmeämpi, jossa täyden kirkkauden ja terveet hiukset.

Rao, kapillaarinen aikataulu on hyvin tehokas ja erittäin suositella henkilöille, jotka ovat läpikäyneet kemikaaleilta, kuten tasoitus, rentouttava, progressiivinen mm. "Käytännössä sanoa, se on kuin taulukko ehdotti lääkäri. Kuten niiden lääkkeiden ja niiden tuntia ja käyttötavat. Koska aikataulu on käytetty oikein, meillä on erinomainen elpyminen johdot ", hän sanoo.

Moreira lisää, että kapillaari aikataulu on erittäin arvokas niille, joilla kurinalaisuutta ja organisaatio noudatettava sitä.

On outoa ymmärtää, miten kapillaarisen aikataulua ja jos se voi jopa olla hyödyllistä hoitaa hiukset?! Tutustu alla olevat tiedot.

Miten cc: kaikki mitä tarvitsee tietää

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Sylvio Rezende selittää, että kaikki ihmiset, jotka ovat käyneet läpi jonkinlainen hiusten vaurioita hyötyvät kapillaarisen aikataulusta. "Se toimii rakentamaan tämän hiukset ja tämä kuitu", hän sanoo.

Lue myös: Miten kapillaari kostuminen kotona ravitsemaan hiuksia

Luiz Moreira huomauttaa, että aikataulu kestää yksi kuukausi. "Ottaa tarvitaan jatkuvaa, se voidaan toistaa, kunnes säikeet ovat terveitä, kiilto ja kestävyys", hän sanoo.

Rezende ehdottaa, että aikataulu on käytetty keskimäärin enintään kolme kuukautta tai, jos kyseessä on suuri hiustenlähtö massan, palauttaa kaikki kimmoisuuden ja terveyttä.

On syytä huomata, että on olemassa niin sanottu "virallinen kapillaarinen aikataulua", joka koostuu kahdeksasta kosteuttava kolme ravitsemuksen ja jälleenrakentamiseen kuukauden. Yleensä se sopii niille, jotka alkavat menettelyä. Sitten hiukset pidempään paremman ilmeen, voi lyödä vetoa mukautetun aikataulun.

Tällä hetkellä muuten se ei ole vaikea löytää Internetistä erilaisia ​​aikataulusta, ja ne toimivat oppaana erityisesti niille juuri alkaa, mutta idea on, että henkilö mukauttaa vaiheet hoidon tarpeisiin hiukset. Unohtamatta aina noudatettava vähintään väli 48 tunnin käytäntöjä varten.

Alla tiedät yksityiskohtaisesti kolmen prosessin kapillaarin aikataulu:

Lue myös: Miten pestä hiukset oikealla tavalla askel askeleelta

nesteytys

Näin se toimii: Moreira selittää, että nesteytys vettä ja palauttaa ne ravintoaineet, jotka ovat osa kermaformulaatiota käytetty. Välittömästi hiukset on pehmeämpää tuntuista ja kirkkaampi.

Kuka tarvitsee: Rao toteaa, että kaikki hiukset on sammutettua, vaikka neitsyt hiukset, kun aurinko aggressiota, ranta, uima-allas, kuivausrumpu, silitysrauta jne vaurioita ja avaa asteikot, siis siltä split päättyy muun ongelmia. Moreira lisää, että nesteytys suositellaan kaikille hiuksia vähintään kerran viikossa.

Liikakäyttö aiheuttaa: mahdollisia vaurioita lanka. "Hoito, joka on otettava ylittää voiteet päänahan, mikä voi aiheuttaa öljyn ja skaalausta", sanoo Rezende kampaaja. Sen on oltava vähintään välein 48 tuntia istuntojen välillä, ja kerman voi jäädä pidemmät hiukset kuin säädetty tuotepakkauksessa.

kosteuttava aineet: Kasvis glyseriini, glyseroli (glyseriini, gliceryD) Bepantol, proteiini elastiinin ja kollageenin (hydrolysoitu kollageeni), kasviuutteista, pantenolia, aloe vera, vitamiineja, setyylialkoholi, setearyylialkoholi, sakkaroosi, kauraproteiinia, riisi proteiini, silkki proteiinia, hydrolysoitua soijaproteiinia, hydrolysoitu maissi proteiini, hunaja, suklaa, mm.

Askel askeleelta video: klikkaa tästä nähdäksesi nesteytys opetusohjelma

Maskit / Suositeltava Tuotteet:

Mistä löytää: Tresemmé Syväkosteuttava / Haskell Kassavat / Elseve Hydra-kollageeni max / Haskell Jaborandi / Pantene Pro V Nesteytys Intense / Natura Ekos Kastanja / Elseve arginiini Resist / Kanechom Aloe Vera / Head & Shoulders kosteuttava / Acquaflora hapettumisenestoaine / Lola Sudden Death

Mistä löytää: Tresemmé Syväkosteuttava / Haskell Kassavat / Elseve Hydra-kollageeni max / Haskell Jaborandi / Pantene Pro V Nesteytys Intense / Natura Ekos Kastanja / Elseve arginiini Resist / Kanechom Aloe Vera / Head & Hartiat Nesteytys / Acquaflora hapettumisenestoaine / Lola Sudden Death

ravitsemus

Näin se toimii: mukaan Moreira, tärkein ravinto tavoitteena on korvata lipidien tarvitaan palauttamaan luonnolliset öljyt johdot.

Kuka tarvitsee: ihmiset jotka ovat kuivan, läpinäkymätön johdot ja ilman liikettä, korostaa Moreira. Tuloksena on silkkinen hiukset, paino ja kirkkaus.

Liikakäyttö aiheuttaa: "Ylimääräinen öljy, jättäen rasvainen ja raskas tukka", sanoo Moreira.

ravintoaineita: keramidit, voipuun voin (Shea voin), kaakaovoita (Theobroma kaakaovoi), voi murumuru (Astrocaryum murumuru siemenet voita), cupuacu voita (kaakaovoi), avokado voita (avocato voita), voita, makadamiapähkinä, voita luuytimen (luuytimen voita), Argan öljyä, luuytimen öljy, avokado, oliiviöljy, kookosöljy.

Askel askeleelta video: Täältä näet opetusohjelman ravitsemus

Maskit / Suositeltava Tuotteet:

Mistä löytää: Dove Öljy ravinto / Redkenin Kurvikas / Kerastase Elixir Ultime / Silicon Mix Bamboo / L'Oreal Professionnel Mythic Öljy naamio / l'oréal Professionnel Absolut Control / Pantene Fusão da Natureza / Elseve Óleo Extraordinário / Kérastase Nutritive / Lee Stafford Hair Growth / Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle

Mistä löytää: Dove Öljy ravinto / Redkenin Kurvikas / Kerastase Elixir Ultime / Silicon Mix Bamboo / L'Oreal Professionnel Mythic Oil naamio / L'Oreal Professionnel Absolut Ohjaus / Fusion Pantene Luonto / Elseve Satunnaiset Öljy / Kerastase Nutritive / Lee Stafford hiusten kasvua / Schwarzkopf Professionalin BC Bonacure Oil Miracle

jälleenrakennus

Näin se toimii: Sylvio Rezende korosti, että jälleenrakennus nollaa massa ja proteiinin johdot, palaavat jäykkyys ja voimaa hiukset. Moreira huomauttaa, että tärkein proteiini, joka muodostaa johdot on keratiini, joten se on erittäin tärkeää ymmärtää keratiini lataamaan vähintään kerran kuukaudessa. Hiukset on enemmän täyteläinen ja voimakas.

Kuka tarvitsee: ihmiset huokoinen ja hauras johtoja.

Liikakäyttö aiheuttaa: liian voi kiristää johtoja. Rezende vahvistaa, että ylimääräinen proteiini voi aiheuttaa hajoamista lanka. "Tämä prosessi korvaa proteiinin pitäisi tehdä vähintään 15 päivän välein (eikä vähempää kuin), mutta johdot on erittäin kova ja näin voidaan rikkoa", hän sanoo.

reconstructive aineet: keratiini, arginiini, kollageeni, kysteiini, kreatiini, aminohappoja ja vehnän proteiini, jne.

Askel askeleelta video: klikkaa tästä nähdäksesi jälleenrakentamiseen opetusohjelma

Maskit / Suositeltava Tuotteet:

Mistä löytää: Elseve arginiini palauttaminen Massa / l'Oréal Professionnel Absolut Repair / Kérastase Resistance / Wella Repair Mask / Seda Reconstrução Instantânea / Bio Extratus Queravit / Redken Extreme Strength Builder / Tresemmé Reconstrução e Força / Elseve Reparação Total 5 / L'Oréal Professionnel Pro-Keratin / Dove Reconstrução Completa

Mistä löytää: Elseve arginiini palauttaminen Massa / L'Oreal Professionnel Absolut Repair / Kerastase Resistance / Wella korjaava naamio / Silk Instant Reconstruction / Bio Extratus Queravit / Redken Extreme Voima Builder / Tresemmé jälleenrakennus- ja Voima / Elseve Total Repair 5 / L'Oréal Professionnel pro-Keratiini / Dove Reconstruction Täysi

Mikä tärkeintä, siinä vaiheessa jälleenrakennuksen (tai palauttaa) henkilö voi halutessaan käyttää keratiini täydentäminen tai korjaavaan maski. Mitä ei suositella on laittaa nestemäistä keratiini maskin, joka on jo jälleenrakentaminen (jo keratiini). Tämä johtuu siitä, että ylimääräinen keratiini tekee kova johdot, jotka voivat aiheuttaa murtumia.

Alla kampaaja Luiz Moreira ehdottaa kapillaareja aikataulut erityistapauksissa. Muista kuitenkin, että ei ole olemassa sääntöä. Ajatuksena on vetoa menettelyistä (nesteytys, ravinto ja jälleenrakentaminen) ja mene tunne kuin hiukset reagoi, onnistuen havaita "mitä hän tarvitsee eniten."

Lähde: Kampaaja Luiz Eduardo Moreira, yksikönjohtaja Jacques Janine Copacabana

Lähde: Kampaaja Luiz Eduardo Moreira, yksikönjohtaja Jacques Janine Copacabana

Moreira vahvistaa tärkeää noudattaa vähintään välein 48 tunnin välillä menettelyjä. Jos esimerkiksi teit nesteytys maanantaina 19h, voit tehdä toisen nesteytys, ravinto tai uudelleen vasta 19h keskiviikkona.

Vettymisjännitys: mitä se on ja mitä se tekee?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Vaimennus on yksi tapa tehdä vaiheessa ravitsemuksen kapillaarin aikataulussa. Kasviöljyt ja voitelee käytetään hiusten ravitsemus työhön, täydentää luonnollista rasvaa lankojen, joka tarjoaa tasapainoa ja terveyttä. Tuloksena on entistä silkkinen karva, punnitus-, kiiltoa ja sileät vapaa.

Jos mietit mitä eroa kostumista ja kapillaarisen ravinto, vastaus on: kostutuksen on ravinto valmistettu ainoastaan ​​öljyjä tai kasvirasvat (mikä estää käyttämästä naamioita ravitsemuksen, paitsi ainutlaatuinen kostutus) .

Kostutus voidaan tehdä vain puhtaalla öljyjä tai kasvirasvat (100% luonnollinen). Ne ovat helposti löydettävissä luontaistuote taloa supermarketeissa tai apteekeissa (esim risiiniöljy) ja useimmat eivät maksa paljon.

Ei ole olemassa sääntöä ajoissa kostuminen. On niitä, jotka haluavat saada kosteisiin hiuksiin ja niille, jotka haluavat tehdä kuiviin hiuksiin. Koska jokainen karva on ainutlaatuinen, se on parasta mitä testata ja selvittää, mikä on paras niiden johdot (sekä suhteessa valitun tuotteen, koska tapa suorittaa menettelyn).

Kuitenkin, tunnettu askel-askeleelta on:

 1. Karva ei tarvitse olla puhdas ja on oltava kuiva;
 2. Jaa hiukset säikeet ja soveltaa öljyä / voita niissä kaikissa, tyvestä kärkeen;
 3. Hieronta päänahan imeä ravinteita se;
 4. Anna seistä noin tunti ja puoli;
 5. Voit poistaa, pese johdot, mieluiten läpinäkyvää shampoo, mutta tiedät jo, ja eivät kuivu johtoja.
 6. Kokonaan poistaa öljyä hiusten pesemällä useammin kuin kerran, jos tarpeen.
 7. Lopuksi voit käyttää hoitoaine sulkea johtoja kynsinauhat.

Niistä öljyt / Butters eniten käytetty kostuminen prosessissa ovat:

 • Erityiset naamarit kastelua (esim Vettyvyys Lola Oliva);
 • Kookosöljy;
 • Manteliöljyä;
 • risiiniöljy;
 • ekstraneitsytoliiviöljy;
 • avokadoöljy;
 • Hasselpähkinäöljyä;
 • Argan öljy;
 • auringonkukkaöljyä;
 • pellavaöljy;
 • viinirypäleen siemenöljy;
 • cupuacu voita;
 • murmuru voita;
 • kaakaovoita;
 • cupuacu voita.

On myös niitä, jotka haluavat lähteä kastumisen toimintaa yön hiukset, makaamaan öljyä johdot. Tässä tapauksessa on suositeltavaa suojata tyynyn pyyhkeellä, jotta öljy ei kerry sinne.

Mistä tietää, jos hiukset tarvitsevat M, N tai R?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tämä on todennäköisesti yleisin kysymys, kun se tulee hiukset aikataulussa. Miten kertoa, jos hiukset tarvitsevat nesteytys, ravitsemus- tai jälleenrakentaminen?

Moreira huomauttaa, että mikä määrittelee välttämättömyys on lanka ehto: "jos hän on terve, istunnot ovat vähemmän ja enemmän vahingoittuneet ovat johdot, enemmän istuntoja tarvitaan. Mutta riippumatta, kolme menettelyt soveltuvat kaikille hiustyypeille, koska kaikki menee läpi yksi prosessi, joka voi osoittautua herkistää heidät, onko ilmastolliset tekijät (tuuli, saasteet) ovat kemiallisia tekijöitä (suoristus, colorations). "

Tietää, mitä hiukset tarvitsee enemmän, kannattaa harkita sen: missä tilassa hän on? Olet rikkomatta? Tylsät? Epätasapainoinen? Ohut? Halkiopäillä? Tutustu näihin ja muihin kohtiin.

On myös tärkeää miettiä, mitä menettelyjä oman johdot ovat läpäisseet: väriaine? Suoristus? Värimuutoksia? Progressiivinen?

Ja myös harkita, jos hiukset on ohut, sileä, paksu, kihara, öljyinen jne

On vaikea puhua pääsääntöisesti mutta alla olevia ohjeita voi auttaa ymmärtämään, mitä hiukset tarvitsevat eniten tällä hetkellä:

 • Hiukset tylsä, aseellinen, hämmentynyt, ressacados: he varmasti tarvitsevat nesteytystä. Ja muista: kaikki hiukset tarvitsee kosteutta.
 • Hiukset karkeutta, väärille huokoinen: luultavasti nesteytys tai kastumisen.
 • erittäin hieno tukka, jossa kaksinkertainen ja hauras vihjeitä: luultavasti jälleenrakentamiseen.

Kun muistetaan, että jokainen hiukset tarvitsevat nesteytys, ravinto ja jälleenrakennus jossain vaiheessa. Hiukset tänään tarvitsevat paljon nesteytys, esimerkiksi voi tässä kuukauden tai kaksi, tarvitset enemmän jälleenrakentamiseen.

Tärkeä tekijä on arvioida huokoisuutta hiukset. Huokoisuustyypin osoittaa kykyä sen kierteillä on imeä vettä ja myös aineita (kosteuttava, ravitseva) käytät hoitoon ja hoitaa niitä päivittäin. Ihannetapauksessa saldo: ei liian pieni eikä huokoisia.

Jos huokoisuus on liian korkea, se tarkoittaa, että johdot kynsinauhat ovat auki, joten voit tehdä hiukset hoitoja, mutta johdot eivät aina säilytä, mikä on tarpeen. Toisaalta, jos huokoisuus on liian alhainen, kynsinauhat suljetaan tiiviisti, myös vastaa hoitoon, koska se ei pysty käyttämään tarvittavia aineita.

huokoisuuskokeella

Arvioida huokoisuus hiukset, käytä lasikoeputkeen: vain napata lasillinen huoneenlämpöistä vettä ja laittaa lohkon hiukset puhtaana (ilman tuote) vuonna, jolloin siellä seitsemän minuuttia.

kapillaari aikataulu: miten saada takaisin hiukset kuukaudessa

Kuvat Woman Vihjeitä

Jos lanka kellui, sinulla on alhainen huokoisuus. Tiiviisti suljetuille kynsinauhojen, hiukset on luultavasti kestävät voiteet ja öljyt, jättäen tuotteen tunkeutuvat. Öljyn ja lämpö voi olla liittolaisia. Kun hydraatti, ottaa kuuma suihku höyryksi ja avatkaa orvaskeden sitten soveltaa maski, sitten sinetöidä johdot öljyillä kuten kookosöljy tai avokado, esimerkiksi. vakio kostuminen on tärkeää auttaa palauttamaan tasapainon johtoja.

Jos lanka oli keskellä kupin, olet normaali huokoisuus. Se on ihanteellinen, sen orvaskesi on hieman koholla, mikä mahdollistaa hoidon imeytyy. On syytä huomata, että ne, joilla on normaali hiusten huokoisuutta ei edellytä nesteytystä niin jatkuvasti, koska langat helposti imevät kosteutta.

Jos lanka upposi, sinulla on korkea huokoisuus. Kanssa hyvin avoin kynsinauhat, hiukset imee enemmän kosteutta kuin pystyy säilyttämään, lisäksi on enemmän vaikeuksia säilyttää aineet tarjotaan hoitoja. Tämäntyyppinen hiukset on yleensä epätasainen ja väriltään tylsä, kihara ja helposti hämmentynyt. Proteiini tässä tapauksessa on erittäin tärkeää. Mutta tietenkin, liioittelematta loppujen lopuksi ylimääräinen jättää hiukset kova ja johtaa murtumista.

koskeviin kysymyksiin hiukset aikataulusta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Alla näet selvennystä tärkeimpiin kysymyksiin aiheesta:

1. Mitä shampoo / hoitoaine pitäisi käyttää kuukauden aikana CC?

"Suositeltava on että aina käyttää kaikkia saman valmistajan, koska tuotteet on kehitetty niin, että ne täydentävät", sanoo Luiz Moreira.

Kely Cristina Almeida, kampaaja Piracicaba (SP), ehdotetaan käytettäväksi aikana kapillaarisen aikataulussa, shampoo ja hoitoaine, joka nautit. "Jos sinulla on mahdollisuus ostaa shampoo saman merkin maskin paremmin, mutta on sinun. Mutta yleensä en suosittele, että ihmiset, joilla on hyvin hiukset käyttämällä shampoo antirresíduo ... pitäisi käyttää korkeintaan läpinäkyvä shampoota rakentaa ", hän sanoo.

2. Kun koko prosessi En yleensä pestä hiukset ja soveltaa hoitoaine?

"Se ei ole tarpeen, koska voiteet käytetään prosesseissa jo ilmastointi toimintoa", kertoo Moreira.

3. Voit tehdä edullinen CC vain kolme tuotetta (maski, neitsytoliiviöljyä ja viinietikkaa)?

Mukaan Kely, käyttää näitä tuotteita voi tarjota hyviä tuloksia, mutta kaikki riippuu henkilön hiuksia. "Se on kaikki hyvin suhteellinen, mikä on hyvä minulle ei voi olla oikea sinulle. Hiukset ei ole vaurioitunut niin voisi saada tällaista hoitoa. Mutta kun kyseessä on täysin vaurioitunut, elottomat hiukset, tarvitset todennäköisesti monimutkaisempi hoitoa, aivan erityisiä tuotteita. Joten jos olet epävarma, se on aina mukavaa puhua ammattilainen ", hän sanoo.

4. Kun olet tehnyt CC kuukaudessa, kun saan takaisin tekemään uudestaan?

Moreira selittää, että CC voidaan toistaa kuukausittain, hiuksista olla terve, kiiltävä, pehmeä kosketus ja liikettä.

5. Mistä aloittaa kapillaarin aikataulu?

"On aivan pätevä tutkimusta aiheesta ja siten tietää paremmin hiukset, ymmärtää millaista hoitoa hän tarvitsee eniten saavat. Jos olet epävarma, kysy kampaaja luotat. Kelvollinen kärki on aloittaa kapillaarisen viralliseen ohjelmaan ... Sitten kun olet jo tutumpi hoitoa, saat muokata aikataulun. Muistaa aina että jokainen hiukset tarvitsevat ravintoa, nesteytys ja jälleenrakentamiseen, niin ei ole suuri riski panostaa niihin, tietysti järki, mikään liioittelu on hyvä johdot ", kertoo Kely.

Mielipiteitä: Tein kapillaari aikataulu

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Juliana de Andrade, kirjoittaja blogin naisten Mix, sanoo, että CC teki lähes kaksi kuukautta, koska hiukset vaurioitui sekä johtuen valot oli tuolloin.

"Tein CC kotona tuotteita tutkitaan internetissä ja muut olen ollut. Jälleenrakentamisessa vaiheessa käytin maski Restorative Keratiini ja B5-vitamiini Muutetaan ja nestemäinen keratiini, että Keratinisaatioprosessissa. Käytti myös Ekos linja Murumuru Natura. Vaiheessa ravitsemus, käytin kookosöljy kostutuspisteeseen prosessiin. Ja hydraatiovaiheen, käytetään maskia Silicon Mix Bambu, Bepantol ratkaisu ja glyserolia, "sanoo Juliana.

"Hiukset oli joustava ja super-kuivattiin, koska valot ja kapillaarin aikataulun, hiukset oli täysin regeneroitiin. Se oli pehmeä, vuorattu ja erittäin kestäviä ", lisää bloggaaja.

Debora Coelho Lopes Neves 29, ravitsemusterapeutin, sanoo olevansa aikataulussa kolme viikkoa sitten. "Teen koska minulla on pitkät hiukset ja kemian päissä, ja joka haluaa hyvin hiukset on pidettävä huolta."

"Aikajana että olen seuraava on seuraava: ensimmäisen viikon = nesteytys, ravinto, jälleenrakentaminen; = Toinen viikko nesteytys, nesteytys, ravitsemus; Kolmannella viikolla = ei keratiini jälleenrakentamiseen, ravinto ja nesteytys; neljännellä viikolla = ravitsemus, nesteytys, jälleenrakennus keratiini ", sanoo Deborah.

"Käytän: Absolut Repair Lipidium L'Oreal, ikuisesti Liss lakka kylpyamme, Lola olive Vettyvyys ja Tarja Preta Lola", sanoo Deborah. "Tulos DC on hienoa, voit huomata eron ensimmäisellä viikolla: megabrilhoso, löysä hiukset liikkeen vähentynyt kähertää. Hiukseni ei räjäyttää, mutta oli hieno tulos ", hän toteaa.

Nyt osaat kuuluisan kapillaarisen aikataulu ja mitä etuja se voi tarjota lanka! Haluat olla vahvempi hiukset, pehmeä ilman sähköisyyttä tai jakaa päättyy?! Panostaa "hoidon aikataulua" Mukautettu ja antaa hiusten mitä he tarvitsevat on enemmän terveyttä ja kauneutta!