9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Se on ollut jonkin aikaa, että kookosöljy on tullut "kulta tuote", kun kyse on terveyttä ja kauneutta. Monet tutkijat ovat vielä tehty kokea etuja että kulutus oli tätä öljyä tarjoaa terveydenhuollon kuitenkaan ei ole enää epäilyksiä etuja se tarjoaa ihoa ja hiuksia.

Marcela Lippi, kampaaja Studio Tez / Spa Hair erikoistuneen hiusten hoito Brasilian Akatemian trichology, kertoo, että hiukset, kookosöljy auttaa palauttamaan Lipidikerros langan. "Se on, säilyttää luonnollisen kosteuden vaikutuksesta johdot, koska se on lipidejä sen koostumus ja luo suojaavan kalvon", hän sanoo.

Ei sattumalta kookosöljy on yhä läsnä shampooseoksissa ja hoitoaineet ja ennen kaikkea sitä on käytetty monissa kotiin reseptejä, jotta terveellisin johdot ja luonnonkauniin.

Mutta, tiedät tarkalleen, kuinka käyttää kookosöljy hiukset? Tutustu vinkkejä alla, jotta voit käyttää tuotetta oikein kotona ja siten hyödyntää sitä, että sen tarjoamiin etuihin.

1. Perinteisessä kastumisen

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Yksi tunnetuimmista tavoista ja ilmoitti käyttää kookosöljy tukkaan on kastelua. Marcela kertoo, että öljy, tässä tapauksessa auttaa palauttamaan Lipidikerros vaijerin - joka on umectado, ruokitaan, pehmeä ja kiiltävä. "Auta jopa parantaa tekstuuri, etenkin kihara ja afro", hän sanoo.

Lue myös: 10 epätavallisen kaunis vihjeitä, jotka ovat erittäin helppo

Askel askeleelta: kookosöljy tulisi käyttää kuiviin hiuksiin. "Älä käytä lämmönlähteen (ei kuivausrumpu tai soveltaa kuumaa öljyä). Levitä pitkä. Ota tauko aikaa, keskimäärin neljä tuntia "Marcela opastaa.

"Tuolloin pesun, käyttämällä hoitoaine alhaisessa pH: ssa, välillä 3,5 ja 4,5 ennen shampoo. Tämä auttaa löysää öljyn johdot. Ei liikaa shampoo, joka voi olla rebound-vaikutus ", lisää kampaaja.

2. yö kastumisen

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Marcela kertoo, että koska sen tiheys, imeytymistä kookosöljyä hiukset on hidasta. Joten joissakin tapauksissa voidaan käyttää "yö-kastuminen." Toisin sanoen enemmän tuntia jäljellä hiuksia.

Askel askeleelta: menettely on sama. On haettava öljyä pituudesta kuiviin hiuksiin. "Erona on, että tuote tekee yön nukkuva muovisella toquinha ei engordurar petivaatteet", hän sanoo. Seuraavana päivänä, muista käyttää hoitoainetta alhainen pH on 3,5 ja 4,5 ennen shampoo.

"Mutta muista, että joidenkin hiukset, varsinkin vaaleita, voidaan muuttaa väriä, jos pysyt pitkä tuote johdot, onhan öljy hapettuu ja siksi voi tehdä tämän värimuutokset," oppaita kampaaja.

Lue myös: 11 virheet sinun on vältettävä olla terveet hiukset

3. yksin nesteytys

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Marcela kertoo, että kookosöljy, joka öljy palaa melko kuivat hiukset kiiltoa ja kuivattiin ja myös kosteuttaa. "Kun hiuksiisi läpinäkymätön, myös paljon vaikutusta", hän sanoo.

Askel askeleelta: Sovelletaan kookosöljy suoraan hiusten pituus, jätä se muutaman minuutin ajan ja sitten pestään normaalisti.

4. Hänen maski nesteytys tai ravitsemus

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Marcela huomauttaa, että kookosöljy voi myös käyttää maskia valintasi.

Askel askeleelta: kampaaja ohjaimet sekoittamalla vastaava määrä maskin koko pähkinän maskin 1 tl (tl) öljyä. Sitten vain soveltaa hiukset ennen pesua ja odota muutama minuutti. Pese normaalisti.

5. Parantaakseen perinteinen nesteytyksestä

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Joissakin tapauksissa kookosöljyä voidaan käyttää erityisesti tehostamaan kosteuttava naamio, jolloin levitetään hiuksiin pesun jälkeen. Tässä tapauksessa on tärkeää käyttää pienen määrän öljyä estävät johtimia tullut öljyinen.

Lue myös: 12 vastauksia kysymyksiisi kahvista kookosöljy

Askel askeleelta: laittaa muutama tippa kookosöljyn suoraan määrästä maskin käytät. Levitä seos hiukset aiemmin pestiin shampoo (ja vielä kostea), se jätetään perinteinen nesteytys, ja sitten huuhtele hiukset.

6. sekoitus öljyjä

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Mukaan Marcella, se on vielä mahdollista sekoitus kookosöljy muiden öljyjen, kuten avokado öljy ja rypäleiden siemenet.

Askel askeleelta: menettely on sama. Sekoita riittävä määrä (ei ole liioiteltua) kunkin öljy siirtää pituus viirojen (aina välttää root). Anna hautua muutama minuutti ja sitten pestä hiukset normaalisti.

7. kotitekoinen naamarit

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Marcela huomauttaa, että öljy voi olla yksi ainesosista naamioiden valmistettu luonnon tuotteita.

Askel askeleelta: Se voidaan sekoittaa kookosöljy tai avokado massan aloe vera (joka myös kosteuttava) ja sitten sovelletaan johdot kanssa tauon ajan. Pese normaalisti.

Lue myös: 10 Secrets of kampaajat saada hiukset aina terve

Mutta varokaa hype! "Sinun pitäisi käyttää joitakin kookosöljy. Ylitys on haitallista, koska se luo elokuvan ympärille lanka ja tekee hiuksista sammutettua olla myöhemmin ", lisää kampaaja.

8. säätää äänenvoimakkuutta

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Tietyntyyppisissä hiukset, kookosöljy voi, muiden etujen, auttaa hallitsemaan äänenvoimakkuutta. "Kostuttamisessa kiharoille ja afro hiukset, se auttaa muodostamaan ja joukko ja siten minimoi tilavuuden", kertoo Marcela.

Askel askeleelta: menettely on sama kuin perinteinen tai yöllä kostuminen. Koske vain öljyä koko pituudeltaan kuiviin hiuksiin, jätä muutaman tunnin, huuhtele.

9. Hoitoon hiusten latvat

9 tapoja käyttää kookosöljy hoitoon hiukset

Kuva: iStock

Kookosöljy voidaan käyttää edes erityisen varovainen hiukset päät, jotka ovat jo yleensä kuivempaa.

Askel askeleelta: menettely on pohjimmiltaan "miniumectação". Levitä noin ½ lusikka (keitto) öljyä ainoastaan ​​kärkien pollarit. Olkoon teko 15- 20 minuuttia ennen kylpyyn. Sitten, pesu on yleensä vain.

Nyt tiedät, että kookosöljy on myös suuri liittolainen, kun se tulee kauneutta hiukset! Mutta niiden käyttö vaatii myös hoitoa, koska jos niitä käytetään väärin tai liioiteltu, voi muuttaa johdinvärit (erityisesti vaalea), anna liian rasvainen tukka tai jopa luoda elokuvan ympärille johdot ja anna niiden olla sammutettua myöhemmin.

Kaiken sen lisäksi nauttia parhaista eduista että kookosöljy voi tarjota hiukset, yhteyttä ammattilaiseen luotat ennen käyttöä.