Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Aiheuttamat lukuisat tekijät, melasma on pigmentti ihon häiriö ominaista tummia täpliä. Se on paljon yleisempää kasvoihin, mutta saattaa näkyä muissa elimistön osissa samoin.

Koska ne ovat enimmäkseen näkyvämmin alue (edessä), tosiasia on, että nämä paikat ovat vaivata ja huolta ihmisten keskuudessa, jotka ovat heitä. Siksi useimmat heistä pyrkii hoitaa ongelman.

Flavia de Oliveira José, lääke- Docen Plant professori kosmetiikan ja koordinaattorin tekniikan opintoja Farmasian Esaup (School of Piracicaba Health), huomauttaa, että melasma (tummia läiskiä iholla) aiheuttaa lukuisia ongelmia, kuten hormonaalisia häiriöitä, lääkkeet ja yleisin: väärä valotus (ilman aurinkosuojaa käytöstä, väärinkäytöstä tai sen alle) sekä liialliselta auringon.

Ja tuote, joka on korostettuna hoidossa melasma on Vitacid Plus. Mutta onko se todella tehokas? Toimii vähentäminen paikkoja? Jotka voivat käyttää sitä?

Flavia huomauttaa, että Vitacid Plus on lääke, ei kosmeettinen (OTC tuote). Eli tarvitaan reseptiä ja lääkärin valvontaa voidaan käyttää, koska se voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, jos sitä käytetään väärin.

Lue myös: Cicatricure geeli: se on vieläkin tehoaa venyttää markkaa?

Kuten ikä ja kenelle se on osoitettu Vitacid Plus?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Renata Domingues ihotautilääkäri, jäsen Brasilian Society of Dermatology (SBD), dermatocosmiatria professori Graduate Institute of Dermatology (IMS), sanoo, että Vitacid Plus on perinteistä kaavaa, joka muutama vuosi sitten oli mahdollista ainoastaan ​​manipulointia. "Tähän asti se tunnetaan nimellä 'kaava Kligmanin'. Saapuminen tämän lääkkeen markkinoille oli merkittävä läpimurto ", hän sanoo.

"Vitacid Plus koostuu retinoiinihappo (tretinoiinia), joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja lisää pääsyä muille aktiivisen kautta microesfoliação; hydrokinonia, aktiivinen vaalenemisvaikutuksen; ja pieniannoksisen kortikosteroideja, joka on rauhoittava toimia, joilla vähennetään vaikutuksia kahden muun omaisuuden, ja myös keventää ihoa. Se on tarkoitettu potilaille, jotka haluavat valkaista ihoa, varsinkin kun kyseessä on melasma ja post-inflammatoriset tummuminen ", sanoo Renata.

Helena Costa, jäsen Brasilian Laser Society lääketieteen ja kirurgian ja ihotautilääkäri klinikka Helena Costa, Rio de Janeirossa, sanoo, että retinoidia läsnä Vitacid Plus edistää: solujen uusiutumista, orvaskeden oheneminen, kollageenistimulaation, hallita rasvaisuus, vähentäminen huokosia, pehmentää juonteita, parantaa ihon rakennetta. "Se hydrokinoni säädökset clearing paikkoja. Joten tuote sopii ikääntyneen ihon, värjätään, karkea, öljyinen ", hän lisää.

Mistä ostaa Vitacid Plus?

Kuva: Lisääntyminen

Kuva: Lisääntyminen

Lääke voidaan useimmissa apteekeissa. Internetistä löytää alin Vitacid Plus Apteekki Onofre jossa sitä myydään noin 67 real. On kuitenkin syytä myydä vain reseptillä. "Apteekki ei tarvitse säilyttää reseptin, mutta sinun täytyy esittää sen ostohetkellä", sanoo Flavia.

Lääkealan toteaa, että on edelleen samanlainen Vitacid Plus, kun Tri-Luma amerikkalainen Hill laboratorio Laboratories, Inc. ja EMS lab Trilunox.

Lue myös: 10 käskyä kaunis iho puhtaana ja terveenä

On huomionarvoista, että nämä samankaltaisia ​​lääkkeitä myös ei tulisi käyttää ilman lääkärin.

Osta Vitacid Plus alin hinta!

Käyttäen Vitacid Plus?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Flavia muistaa, että koska Vitacid Plus on lääke, sen käyttö olisi tehtävä sen mukaisesti lääketeollisuudessa ohjeita. "Kaiken täytyy ensin puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja kuivaa se. Lääke tulisi käyttää yöllä. Ennen nukkumaanmenoa, noin 30 minuuttia ennen, levitä ohut kerros Vitacid Plus alueiden melasma (pigmentoitu alue). Hierovat kevyt ja tasaisesti ihon. Aamulla, kasvot tulee pestä loppuun poistaminen kerma ", kertoo apteekista.

Flavia lisää, että käyttö aurinkovoidetta SPF 30 / PPD 10 ainakin on välttämätöntä. "On tärkeää välttää altistuminen auringon, rannalle ja altaat (pitäisi lopettaa 15 päivää ennen kerma ja se on silti suositeltavaa ole antautua liiaksi aurinkoa). Muista, että aurinko on suurin konna, aiheuttaen melasma ", hän sanoo.

Ihotautilääkäri Helena selittää, että sen soveltaminen joka ilta koko kasvot, aluksi on mahdollista ihon herkistää hieman. "Ja sitten meidän on sovellettava joka toinen päivä, kunnes iho puvut", hän sanoo.

Lue myös: 10 vinkkiä lopettaa näppylöitä

Renata huomauttaa, että ihanteellinen on, että potilas hakeutumaan lääkärin asiantuntija nähdä Varsinainen lausunto ja lääkkeen mukaan viitteitä siitä. "Yleensä se on parasta käyttää yöllä. Vähentää mahdollisuuksia haittavaikutuksia, kuten ärsytystä, hilseily ja punoitus, on merkitty kulkemaan hyvin ohut kerros iholla, "lisää ihotautilääkäri.

Osta Vitacid Plus halvimmalla hinnalla!

Jokainen, joka on käyttänyt Vitacid Plus

Blogosfäärissä jotkut naiset ovat raportoineet kokemuksistaan ​​Vitacid Plus. Tämä on kyse Hiana Santana, Vanity Curious blogi. Vuonna videon alla, Flávia Koloske puhutaan myös käyttämällä Vitacid Plus:

Se voisi olla mielenkiintoista tarkistaa lausunnon bloggaajia lääkkeestä ja millaisia ​​tuloksia he ovat saaneet hoidon. Mutta on syytä muistaa, jokainen tapaus on erilainen.

Vitacid Plus tulee käyttää vain silloin, kun osoitetaan ihotautilääkäri ja lisäksi niiden käyttö olisi aina tapahduttava ohjeiden mukaan lääkärin (ei ystävä, tai tunnettu bloggaaja, joka käyttää).

On muitakin käyttötarkoituksia Vitacid Plus?

Flavia huomauttaa, että koska Vitacid Plus on lääke, ei kosmeettinen, ainoa merkintä olisi noudatettava pakkausselosteessa on, että laboratorio rekisteröity ANVISA ja takuita ja tietää vaikutukset.

"Jos Vitacid Plus on tarkoitettu ainoastaan ​​hoitoon lyhyen melasma. Kuitenkin jotkut lääkärit määrätä hoitoon akne, erityisesti ihmisiä, joilla on hyperpigmentaatio (lisäys ihon pigmentti) tiloissa finni ", lisää lääkealan.

Vasta Vitacid Plus

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Helena ammattilaiset, Renata ja Flavia puhua Vasta Vitacid Plus:

  • Se on vasta-aiheinen alle 18;
  • Potilaille, joilla on allergia ja / tai herkkyys komponentit on kaava;
  • Erittäin herkälle iholle;
  • Henkilöille, jotka ovat yleensä telangiektasiassa (alusta);
  • Raskaana oleville.

Care hoidon aikana

Ammattilaiset puhuvat hoitoa, että hoito Vitacid Plus vaatii:

  • Renata selittää, että pitäisi aina käyttää ohut kerros tuotteen yössä.
  • Renata lisää, että pitäisi lopettaa käyttää kolme päivää ennen karvojen poistoa tai ihon puhdistus alueella että lääkettä käytetään.
  • Helena huomauttaa, että iho on taipumus herkistyä käyttämällä happoa, joten on erittäin tärkeää käyttää aurinkovoidetta ja välttää altistumista auringolle.
  • Flavia lisää, että näiden lisäksi varotoimia, on tärkeää, ettei hankaavia hoitoja kuten kemiallisia tai fysikaalisia kuorinta.

Tretinoiinia ja Hydrokinoni vastaan ​​tahroja

Flavia kertoo, että häiritsee hydrokinoni pääasiassa tuotannon uuden melaniinin, inhiboimaan tyrosinaasin (entsyymi, joka hapettaa melaniinin). "Melaniini on pigmentti, joka suojaa kehomme auringonsäteilyä vastaan. Kun se on tuotettu, se on väritön, mutta kun se saatetaan reagoimaan tyrosinaasin, hankkii ruskehtava "kommentteja.

"Toinen, hitaammin, hydrokinonin aiheuttaa rakenteellisia muutoksia kalvoissa soluelimiin melanosyyttien (solut, jotka tuottavat melaniinia), kiihdyttää hajoamista melanosomien (organelliin, jossa melaniinisynteesin ja laskeuma tapahtuu)", kertoo lääkkeenä.

Jo tretinoiinia lisää Flavia, se on keratolyyttinen toimintaa. "Toisin sanoen, rikkoa keratiini, pääkomponentti ensimmäisen kerroksen ihon, jossa se hajoaa melaniinia. Näin tahra poistetaan nopeammin kuorimalla vaikutus (solujen uusiutumista) ja mahdollistaa siten syvempiin hydrokinonia ", hän sanoo.

Fluosinoloni puolestaan ​​kertoo Flavia, on kortikosteroidi. "Niin, se edistää tulehduksia toimia lievittävät ärsyttäviä vaikutuksia kuin tretinoiinia voi aiheuttaa. mikä vähentää punoitusta ja turvotusta ", hän sanoo.

"Voimme sanoa, että Vitacid Plus toimii eri tavoin - mikä tekee siitä tuotteen suuri ja nopea tehokkuutta", sanoo lääketeollisuuden.

Vitacid Plus manipuloitu: sen arvoista?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Flavia selittää kaava Vitacid Plus voidaan manipuloida, koska se on lääkärin määräämä.

Positiivinen puoli, mukaan lääkkeiden, on se, että arvo tuotetta käsitellään normaalisti pienempi kuin arvo teollisuustuotteiden. "Se on myös hyötyä siitä, että pystyy muokkaamaan kaavan mukaan henkilö. Tällöin perusvuotena öljytön tai geeliä, olemus tai ei, tai jopa pakkaus ", hän sanoi.

Joten ihanne on aina puhua lääkärin kanssa paras vaihtoehto tapaus.

Nyt sinulla on kaikki tarvittavat tiedot siitä Vitacid Plus. Mutta muista: sitä tulisi käyttää vain silloin, kun osoitetaan ihotautilääkäri. Joten jos olet vaivata tummia läiskiä iholla, älä epäröi hakea ammattilainen, joka osoittaa parhaiten hoitomuoto sinulle!