Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Joka tunnetaan myös nimellä ja jota kutsutaan risiiniöljy, risiiniöljy uutetaan siemenistä risiiniöljykasvissa, Ricinus communis laji nimeltään, varsin yleinen Brasiliassa.

Jotkut ihmiset tuntevat hänet sen lääkkeen käyttö erityisesti laksatiivinen vaikutus; toiset, läsnäolo kosmetiikkaformulaatioissa erityisesti hiusten tuotteita. Mutta kaikki eivät tiedä, mitä hyötyä tästä öljystä voi tarjota ja mitä hoidon käyttöä.

Regiane Ribeiro, kosmetologia Clinic Goa keskus, kertoo, että risiiniöljy pidetään erinomainen stimulaattori immuunijärjestelmän, osittain pitoisuus rasvahappoja. "Tutkimusten mukaan sitä voidaan käyttää hoitamaan sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, niveltulehdus ja reumatismi, aivovaurio ja multippeliskleroosi", hän sanoo. "Mutta se voi myös käyttää hyödyksi vastaan ​​ummetus, sieni-infektiot, kuukautiskierron häiriöt, migreeni, tulehdusta", hän lisää.

Sara Bragança jatko lääketieteellisen ihotautien, jäsen Brasilian Esteettisen lääketieteen, erikoistunut Orthomolecular terapiassa, huomauttaa, että iho voi hyötyä kanssa risiiniöljyä. "Tämä johtuu siitä, on pehmittävä vaikutus, tunkeutuu ihon tarjoamalla nesteytyksestä ja stimuloimalla kollageenin ja elastiinin, joka toimii siten ehkäisemään ryppyjä ja juonteita", hän sanoo.

Regiane lisää, että risiiniöljy toimii myös hallita hiustenlähtöä. Itse asiassa yksi tunnetuimmista sovelluksista risiiniöljyä on hiukset. Siksi on laajalti käytetty hiuskosmetiikan.

Lue myös: 10 elintarvikkeita, jotka voivat auttaa parantamaan ulkonäköä hiukset

4 hyödyt risiiniöljyä hiuksille

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Regiane kertoo, että risiiniöljyä ja sisältää E-vitamiinia, kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka auttavat kasvun johdot, aktivoi verenkiertoa päänahan, kosteuttaa johdot ja sinetöi kynsinauhoja hiukset kuitua, antaen kiiltoa.

Sara erottuu suosituin hyödyt risiiniöljyä hiukset:

  1. Auttaa vahvistamaan päänahan ja hiusten kasvua;
  2. Torjumiseksi infektio ja bakteerien ja sienten, joka voisi estää hiusten kasvua, joilla on antibakteerisia ja antifungaalisia ominaisuuksia, koostumuksen koska suuri risiiniöljyhappo;
  3. Kosteuttaa jättäen hiukset kiiltävät ja silkkinen, joten sitä käytetään usein kuiviin hiuksiin ja split päättyy;
  4. Auttaa sairauksien hoidossa, kuten seborrooinen ihottuma.

"On huomionarvoista kuitenkin, ettei papereita todistaa nämä edut," lisää Sara.

Jotkut voisivat jopa lyödä vetoa risiiniöljyä kasvulle kulmakarvojen ja silmäripsien, kosteuttava kynsinauhat ja vahvistaa kynsiä. Sitä käytetään myös hydratoimiseksi kaikkein parched ihoalueilla, kuten tapauksessa jalat halkeamia. Uskotaan, että vaikka käytetään paikan päällä, voi estää venytys markkaa.

Kuinka käyttää risiiniöljyä hoitaa kauneutta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Regiane toteaa, että öljy voidaan käyttää kylvyssä, itsestään hieronnasta tai shampoot / voiteet. On myös monia kosmetiikkaa, jotka sisältävät jo niiden kaavoja.

Lue myös: 10 hoitoa hiusten kaikenlaisten

Sara kertoo, että risiiniöljyä voidaan käyttää puhtaana päänahkaan tai seuraavana kotitekoinen resepti:

Nesteytys johdot: 1 jogurttipurkki + 1 lusikka (keitto) risiiniöljyä. Levitä hiukset pestään ja vielä märkää ja jätä 20 minuutiksi. Huuhtele.

Sara lisää, että elin, öljy voidaan laimentaa muita öljyjä, kuten viinirypäleen siementen öljy, mikä helpottaa sen hydraation teho.

On muitakin tapoja käyttää kotitekoinen risiiniöljyä:

1. torjumiseksi kuiva iho: 1 rkl (keitto) risiiniöljyä + 1 rkl (keitto) ja kookosöljy. Sekoita ainekset ja soveltaa halutun kehon osat. Jätä se noin 30 minuuttia ja huuhtele.

Lue myös: 10 epätavallisen kaunis vihjeitä, jotka ovat erittäin helppo

2. Kosteuttaa kynsinauhat ja vahvistaa kynsien: Skip risiiniöljyä suoraan kynnet yöllä. Pese seuraavana aamuna.

3. Lisää kulmakarvojen: Koske vain öljyä kulmakarvat ja varovasti hieronta alueella, aina huolehtien silmissä. Huuhtele alue. Tee sovellus noin 3 kertaa viikossa.

4. estäminen raskausarpia: 1 rkl () risiiniöljy + 1 rkl () öljyn valinta. Levitä seos kohdealueen ja hierotaan noin kaksi kertaa päivässä.

5. Kasvava hiukset: Levitä öljyä suoraan juureen hiukset ja hieronta. Jätä muutamaksi tunniksi (maksimi 12) ja sitten pestä hiukset normaalisti. Tee sovellus noin 3 kertaa viikossa.

6. Kasvava silmäripsien: Levitä öljyä kanssa pincelzinho ripsiväriä ripset, aina huolehtien silmissä. Jätä se muutama tunti ja sitten huuhtele. Tee sovellus noin 3 kertaa viikossa.

On syytä huomata, nämä ovat tunnetuimpia käyttötapoja risiiniöljyä, mutta ne eivät tarjoa tieteellistä näyttöä. Epäselvissä tapauksissa, asiantuntija olisi aina kuultava.

Raportteja, jotka ovat käyttäneet risiiniöljyä

Youtubessa voit löytää videoita monien naisten tulosten raportoinnissa heillä ollut risiiniöljyä, erityisesti suhteessa hiusten kasvua. Tarkistaa joitakin esimerkkejä:

Mayara Thamires

nii Meikki

Cínthia Miranda

SOS Debb

grazi Lemos

10 risiiniöljyvalmisteet

Vuonna Galleria Alla näet ehdotuksia mistä löytää risiiniöljyä ja kosmetiikka esimerkkejä tehty tähän öljyä.

Heritage Risiiniöljy US $ 61,80 vuonna Biovea

Heritage Risiiniöljy US $ 61,80 vuonna Biovea

Kasviöljy Castor Castor US $ 34,90 luonnonkauniissa Life

Kasviöljy Castor Castor US $ 34,90 luonnonkauniissa Life

Phyto Huile D'Ales (ampolas para cabelos secos) por R$56,74 na Beandcare

Phyto Huile d'Ales (kuiville hiuksille ampullia) ja $ +56,74 vuonna Beandcare

Ecrinal korjaavat Serum nauloja R $ 35,77 vuonna cosmetis

Ecrinal korjaavat Serum nauloja R $ 35,77 vuonna cosmetis

Alva huulipuna $ 79,25 vuonna cosmetis

Alva huulipuna $ 79,25 vuonna cosmetis

Helpotus Kit! Lola Capillary aikataulu R $ 145,99 vuonna Vitrine Young

Helpotus Kit! Lola Capillary aikataulu R $ 145,99 vuonna Vitrine Young

Suihkuta John Frieda hiuksia $ 56.80 osoitteessa Onofre

Suihkuta John Frieda hiuksia $ 56.80 osoitteessa Onofre

Hoito Z. Bigatti huulet R $ +186,50 vuonna StrawberryNET

Hoito Z. Bigatti huulet R $ +186,50 vuonna StrawberryNET

Laxol risiiniöljyä US $ 20,62 Leme Apteekki

Laxol risiiniöljyä US $ 20,62 Leme Apteekki

Risiiniöljy US $ 4,78 vuonna Panvel

Risiiniöljy US $ 4,78 vuonna Panvel

Risiiniöljy (puhdas) on yleensä helposti löydettävissä apteekeissa.

Risiiniöljy on riskejä?

Sara kertoo, että riski hedelmä on saanti siemenet. "Ne ovat myrkyllisiä läsnäolon takia myrkyllisten proteiinin risiini, joka tunkeutuu soluun ja jäätyy ja jopa pieninä annoksina, voi johtaa kuolemaan", hän sanoo.

Kuitenkin ihotautilääkäri selittää, että öljy ei ole myrkyllistä siemenet.

Joka tapauksessa, se on aina mielenkiintoista luottaa ohjausta lääkärin tai muun asiantuntijan varmistamaan, että risiiniöljy voi jopa tarjota tavoitellut edut teidän tapauksessanne.

Vasta risiiniöljyä

Regiane huomauttaa, että käyttö risiiniöljyä ei suositella raskaana oleville naisille, imettäville äideille ja ihmisiä, joilla on vakava suolistosairaus tai jokin krooninen sairaus. "Sitä tarvitaan, kun asiantuntijan opastuksella," toteaa kosmetologi.