AROVIT: nähdä sen riskit, edut ja miten sitä käytetään hiuksissaan - Naiset vinkkejä

Kuva: Disclosure

Jotkut lääkkeet sopivat hyvin tiettyihin tarkoituksiin, mutta sen jälkeen kun se käynnistettiin markkinoilla ja testannut yleisön muitakin apuohjelmia. Tämä pätee erityisesti silloin, kun kyse on naisten yleisölle, melko runsas löytämässä epätavallinen aineiden ominaisuuksista saatavilla markkinoilla.

AROVIT on yksi tällainen lääkitys - käynnistettiin käsitellä vitamiinin puute kehossa, on nyt myös käytetään parantamaan laatua hiukset. Ihotautilääkäri Helena Zantut selkeyttää kysymyksiä tuotteesta.

Mikä on AROVIT?

Mukaan pakkausseloste The AROVIT on tarkoitettu ihmisille, jotka kärsivät A-vitamiinin puute, muutokset limakalvojen ylemmän ja alemman hengitysteiden ja myös auttaa hoidossa aknen, ja kuurous sisäkorvan. "THE AROVIT on yksinkertaisesti vitamiinia, ja auttaa vain, jos henkilö on puute tämän vitamiinin kehossa", kertoo Helena.

Saatavana kapseleina, tuote voi ostaa vain lääkärin määräyksestä, joten se on jopa ihotautien asiantuntijan mitkä määrät - ja kuinka usein - potilas tulee nauttimaan lääkettä.

On riskejä käyttäen AROVIT?

Käytettynä mukaisesti reseptin antama terveydenhuollon ammattilainen, AROVIT ole vaaraa potilaalle. Kuitenkin, jos se toteutetaan yli, tämä lääke voi aiheuttaa niin kutsutun "hypervitaminoosin", että tämä on liioiteltu määrä A-vitamiinin kehossa.

Helena sanoo, että "kaikki vitamiini otetaan liikaa voivat aiheuttaa ongelmia elimistössä", koska purkamaan tiettyjä toimintoja. Tästä syystä "on parempi seurata lääkäriin [hoidon aikana]", hän selittää.

Tulot AROVIT kauneutena tuote

Sekä muita aineita käyttävät naisten yleisöä esteettisistä syistä, kuten Monovin A ja Vitanol A AROVIT on tuote, joka on kehitetty muihin tarkoituksiin, joilla ei ole mitään tekemistä kauneus teollisuudelle. Jostain syystä lopulta testaus naisväki ja julistetaan, koska vaihtoehtona hoitoon tylsä ​​ja eloton hiukset.

Vaikka on olemassa tieteellisiä tai lääketieteellisiä todisteita tuotteen tehokkuutta sellaisiin tarkoituksiin, monet naiset jotta lukot entistä sammutettua hoidon jälkeen yhdistelmällä AROVIT ja muita hiustuotteita. Jos et tiedä "oikea" tapa soveltaa sitä, voit kokeilla jotakin seuraavista reseptejä.

Resepti 1: Ensimmäistä resepti tarvitset kupin tavallinen jogurtti, kaksi ampullia AROVIT, puoli avokado ja munankeltuainen. Beat kaikki ainekset tehosekoittimessa ja sitten soveltaa lankoihin, jättää toimimaan jonkin aikaa ja huuhtelu sitten.

Resepti 2: Toisen resepti, erota tl tavallinen jogurtti, yksi munanvalkuaiset lumessa ja hehkulamppu AROVIT. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja soveltaa ainoastaan ​​langanpäät, varovaisesti tahnaa. Anna seistä noin 20 minuuttia ja sen jälkeen pestä hiukset normaalisti.

Muita reseptejä löytää verkosta ymmärtää, että yhdistelmä AROVIT kanssa Bepantol ja Hipoglós olisi myös melko tehokkaasti kosteuttaa ihoa. Yksinkertaisesti sekoittamalla vähän kunkin voidetta (Bepantol ja Hipoglos) ja sitten muutamia tippoja AROVIT tippumisen, sekoittamalla hyvin ja soveltamalla kasvojen ihoa.

Ja te, testanneet AROVIT? Jaa kokemus kommentteja.