Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Terminen vesi, rikastettu mineraaleja, on tuote, joka on laskenut yhä enemmän kuten kuka halajavat kauniimpi iho. Pyytämällä mineraalipitoisuu- korkeammalle kuin tavalliset vedenkulutus on lukuisia tehtäviä, jotka varmistavat terveempiä ihoa.

Että ihotautilääkäri Renata Domingues, terminen vesi pidetään tietyn pohjaveden, rikastettu mineraalit, kuten natrium, magnesium, sinkki, boori ja mangaani sisältyvät kiviä ja jotka tulevat esiin pinnalla muodossa jouset. "Se on luokiteltu kuumaa vettä, kun lämpötila ylittää 5 ° C: ssa, keskimääräinen ympäristön alueella, jossa on" lisätty.

Kuten jotkut sen eduista voidaan tuoda esiin tulehdusta toiminta, paranemista ja torjumaan vapaita radikaaleja syntyy saasteet, tupakointi ja auringon. "Vuonna kosteuttava ja ravitseva ihoa, se auttaa myös toipuminen menettelyjä kuten laser karvojen poistoa ja ihon puhdistus liiallisen käytön meikkiä tai auringolle altistumisen," Tatiane näyttää Galhanone, kosmetologi.

16 hyvää syytä antaa käyttöön lämpö veden

Vielä kysyttävää tehokkuutta tämän tuotteen? Tarkista vaihtelevista käytöistä lämpö veden ja tietää syyt, joiden vuoksi se on saavuttanut suosiota:

1. Jätä meikki luonnollisemmalta: valmistamisen jälkeen iho emäksen, peitevoide, jauhe ja blush, soveltaa lämpö veden ja käyttää kudoksen painamalla sitä kevyesti kasvot liian kosteuden imemiseen. Tämä varmistaa luonnollisemman ilmeen.

Lue myös: 10 Kosmeettiset muuttopalveluyritysten erimerkkisiä ja hinnat

2. Käytä sitä tonic: terminen vesi on runsaasti seleeniä ja silikaatti, jotka toimivat yhdessä puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta ja sulkemalla huokoset, ja ovat luonnollisia antioksidantteja.

3. Kiinnitä meikki: Jos haluat, että kehittää meikki kestää pidempään, sovelletaan lämpöveden lopussa tuotannon. Tämä auttaa kiinnitys.

4. Amaze uni: silloin, kun olet väsynyt, sovelletaan kuumaa vettä hänen kasvonsa, ja pitää "hissillä" kasvojen, tuoreus aiheuttama tuote on yhtä tehokas kuin kofeiinia, auttaa herätä.

5. Fight punoitus: parranajon jälkeen alueesta tuli ärtynyt ja punainen? Levitä lämpö veden päällä ja olo on helpottunut muutamassa minuutissa.

6. Vapauta vaippaihottumaa: ja auttaa kosteuttaa alue, lievittää polttava tunne alueella vaippaihottuma.

Lue myös: 10 Kaunis meikki yhdistelmiä saada sinut pois perusasiat

7. Moisturize kuiva iho: tai kylmässä ilmastossa pitkien lentojen aikana tai johtuu pitkäaikaisesta käytöstä ilmastointi, kuuma vesi jättää ihon suojattu pitämällä sammutettua ja varmistamalla sileä iho tuntuu välittömästi.

8. Vapauta kuumetta ja pahoinvointia: tuoreus antama lämpö veden auttaa lievittämään epämukavuutta johtuu kuumetta tai pahoinvointia.

9. Käytä uusia tatuoinnin: paranemisen aikana mitä haluat eniten on raapiminen äskettäin tatuoitu paikalla. Kuuma vesi auttaa taistelussa tätä impulssi.

10. Vapauta polttava auringonpolttama: overdid se auringossa? Levitä tuote palovamman. Se lievittää kutinaa ja polttava tunne iholla.

11. Hydraatti elin: vaikka voidaan käyttää kasvoille, terminen vesi yhdistetään runsaasti nesteytyksen on kuivempaa esimerkiksi kyynärpäissä ja polvissa tai voidakseen säilyttää nesteytyksestä päivää.

12. Loppu Kasvojen puhdistus: pitkän päivän jälkeen, poista meikki tuella meikki poistaja ja soveltaa kuumaa vettä päästä eroon kaikista Tuotejäämiin.

13. paranemisen nopeuttamiseksi finnejä: yksi eduista mineraalien sisältämät lämpö vesi on nopeuttaa paranemista näppylöitä ja pieniä mustelmia hänen kasvonsa.

14. Otto tummia: sovelletaan kylmä lämpö vettä puuvillan ja tehdä pakkaamaan noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen löydät näkökohta ihon ja laski rauhallista laukkuja.

15. Rauhoittaa ihoa: held viimeaikaiset kosmeettisia menettelyt kuten Botox, hilseilyä tai jopa kasvojen, kylpylän vesi rauhoittaa ihoa, estää mahdolliset ärsytystä.

16. Anna hiukset enemmän kiiltävä ja pehmeä: sekä iho, voit käyttää lämpö veden hiukset tilalle tärkeitä aineita, vähentää sähköisyyttä ja tehdä enemmän kirkkautta ja pehmeyttä hiuksiin.

Tietäen erilaisia ​​mahdollisia käyttötarkoituksia lämpö vesi, se on helpompi ymmärtää, miten tärkeää lisätä tätä tuotetta päivittäin huolta ihon.

3 lämpö veden hyvin suositeltavaa bloggaajia

Ne ovat saatavilla markkinoilla kuumia lähteitä eri tuotemerkkejä, hinnat ja koot. Jotkut ovat saaneet mainetta suosittelevat kuuluisuuksia ja bloggaajia. Tutustu 3 vaihtoehtoa ja suositteli lämpö veden ja lausunnon bloggaajat niistä:

1. Vichy Eau Thermale

Vichy Eau Thermale 150ml for $ +60,93 klo Onofre

Vichy Eau Thermale 150ml for $ +60,93 klo Onofre

Kuten valmistaja on kuvannut, tämä lämpö vesi on monipuolinen tuote, jota voidaan käyttää kaikille ihotyypeille ilman rajoituksia. Tunnustettu Ranskan lääketieteellisen akatemian sen rauhoittavia ominaisuuksia ja vahvistimet, sen vaikutus stimulaation ihon luonnollista puolustuskykyä on kliinisesti todistettu, ja on mahdollista havaita parannusta ihon kuluttua 4 päivän käytön jälkeen.

Ju Lopes Kiinnostus Drawing blogi:

"Käytän sitä, käytä sitä koko päivän säälimättä, ja O, tekee eron, liian paljon apua, ja olen kohta paljon kaikille, mutta erityisesti niille, jotka eivät dermatologiset hoitoja, niille, jotka käyttävät happoja ja niille, joilla on herkkä iho. ".

Tuotteen tulee kolme pakkauskokona eli 50ml, 150ml ja 300ml.

2. Avène Eau Thermale

Avène Eau Thermale 150ml for $ 63,90 kaudella kosmetiikka

Avène Eau Thermale 150ml for $ 63,90 kaudella kosmetiikka

Valmistaja kuvaa tätä lämpö vettä vesi uutetaan suoraan lähteestä, menetelmä, joka säilyttää koskemattomana kaikki sen rauhoittava ja rauhoittava ominaisuuksia. Sen koostumus mineraalien on toimia rauhoittava, rauhoittava ja antioksidantti. Lämpöveden Avène sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle, yliherkkä tai allerginen.

Nah Cardoso:

"Olen hyvin käyttää vähintään 3 kertaa päivässä antaa spritz. Se antaa tunteen pehmeyttä, puhdas ja sammutettua. Viileä, tiedäthän? Iloksi. "

Se on versiot injektiopulloissa 50ml, 150ml ja 300ml.

3. La Roche Posay Eau Thermale

La Roche Posay Eau Thermale 150ml for $ 59,90 myymälässä La Roche Posey

La Roche Posay Eau Thermale 150ml for $ 59,90 myymälässä La Roche Posey

Kuten valmistava yritys raportteja, tämä lämpö veden on osoitettu ihon pehmentämiseksi pahoinpitelivät ulkoiset tekijät, kuten aurinko, tuuli, saasteet ja ilmastointi, ja estää ihon vanhenemista. Sitä voidaan käyttää dermatologisten menettelyjä, post, post-parranajo ja karvojen poistoa, tuntea helpotusta palamisriskin helpotusta arkaluontoista tai herkistynyt iho. Sillä ei ole käyttörajoitus on tarkoitettu aikuisille, lapsille ja vauvoille.
Kaikille ihotyypeille, myös herkin.

Marina, Diva Things:

"Yleensä käytän 2/3 kertaa päivässä aamulla ennen kuin meikkiä ja illalla jälkeen poistaa meikin. Aina anna veden kuivua luonnollisesti ihossa ja kosteusvoide jälkeen. "

Se on myös versiot pulloihin 50 ml, 150 ml ja 300 ml.

Nyt kun tietää joitakin vaihtoehtoja, valitse koko vastaa tarpeitasi ja jo vetoa suosikki!

5 yhteisiä kysymyksiin vastataan ammattilaiset

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Pyritään selkeyttämään epäilyksiä, joita saattaa syntyä käyttöä koskevia lämpö vesi, neljä ammattilaista vastasi yleisimmät kysymykset tästä tuotteesta. Lähtö:

1. Kuka käyttää lämpöveden säännöllisesti saa enemmän sammutettua iho?

Rosane de Franco, kosmetologi: Kyllä. Yksi tehtävistä lämpöveden on pitää veden vaipan ihon, tuloksena on enemmän sammutettua ihoa.

2. Onko sopivampi aika soveltaa lämpö veden?

Renata Domingues ihotautilääkäri: Sitä voidaan soveltaa mihin tahansa aikaan päivästä. Joitakin esimerkkejä viitteitä ovat ennen nukkumaan puhdistaa ihoa, kun menettely, joka aggressiivinen auttamaan elpymistä ja rannalla, ennen kuin ne ovat aurinkovoidetta.

3. Kuka tahansa nainen voi käyttää lämpö veden (öljyinen ihoinen nainen, sekoitettu tai kuiva)?

Helena Costa, ihotautilääkäri: Täsmälleen, ei vasta! Mukana on suuri osoitus pitää kosteuttaa ihon rasva (öljy), jotka eivät sovi kosteusvoiteita yleensä.

4. Mitä muita mahdollisuuksia käytetään lämmön veden ominaisuuksia?

Murilo Drummond, ihotautilääkäri: Terminen vesi voidaan käyttää rauhoittava kutina, joka on kutiava iho tai limakalvojen, herkälle iholle, jotta ne vähemmän punainen ja vähemmän ärtynyt ulkoiset tekijät, kuten tuuli, aurinko ja pöly. Lisäksi sitä voidaan käyttää minimoimaan ruusufinni, jättäen ihon vähemmän punaista ja vähemmän ärtynyt.

5. lämpö vesi, kun sitä sovelletaan alussa meikki, auttaa korjata?

Tatiana Galhanone, kosmetologi: Kyllä. Soveltava ennen meikkiä auttaa turvaamaan, koska se auttaa öljyt ja sulkeminen huokosiin. Sen soveltaminen on myös tarkoitettu jälkeen meikki puhdistus ja kosteuttaa ihoa.

Pyrkii nesteytys, ravinto, rauhoittava ja rauhoittava toiminta, terminen vesi on täydellinen tuote, jolla on kyky hoitaa tai pitää ihon terveenä ja kaunis ulkonäkö. Bet!