Myyttejä ja totuuksia retinoiinihappo - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Tällä hetkellä puhutaan paljon yhdiste - löydettiin viime vuosina - vähentää ryppyjä ja yleensä jättää ihon kauniimpi nainen. On kuitenkin totta, että vain harvat erotu retinoiinihappo, pidetään tehokas ase torjumiseksi kasvojen vanhenemista.

Mukaan Sara Bragança jatko lääketieteellisen ihotautien ja jäsen Brasilian Esteettisen lääketieteen, retinoiinihappo, joka tunnetaan myös A-vitamiinia tai tretinoiinia on yksi omaisuuden että useimmat ovat tutkimuksia tehokkaaksi ihon nuorentaminen. "Sen iho muuttuu tasaisempi, kiinteämpi ja vähemmän paikkoja ja ryppyjä", hän sanoo.

Lääkäri kertoo, että retinoiinihappo käytetään laajasti tuotteiden ja lighteners hoitoja, venytys merkit, akne ja anti-aging, joka haluaa toimia solujen uusiutumista. "Juuri siksi hän on tämän toiminnan uudistumisen lisäksi stimuloi kollageenin, järjestä joustavien kuitujen vaurioitunut auringolle altistumisen ja parantaa verenkiertoa ihon", hän sanoo.

Kaikesta huolimatta menestys, on vielä monia epäilyksiä ja jopa harhaluuloja käyttö tuotteiden retinoiinihappo. Yksi asia, joka aivan kiinnittää huomiota esimerkiksi on kyky hoidon jättää ihon punaiset kasvot ja kuivemmaksi - syy, joka aiheuttaa joillekin ihmisille antamaan hänelle (niinkuin he uskovat tämä saattaa olla allerginen reaktio).

Mutta sen jälkeen, on tärkeää, että uusia kysymyksiä retinoiinihappo selvitetään. Tutustu vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien tämän sisällön.

1. retinoiinihappo, retinoli ja retinaldehydiä tarkoittavat samaa asiaa?

Sara Bragança selittää, että retinaldehydiä ja retinoli ovat itse asiassa retinoidihapon johdannaiset. Täsmälleen niin paljon epäillään osalta nämä eri nimiä.

"Retinaldehydiä on suora prekursori retinoiinihapon, eli kun levitetään iholle, se on retinoiinihappo. Yleensä siedetty eikä aiheuta niin paljon ärsytystä ", kertoo tohtori.

Retinolin on myös prekursori retinoiinihapon, mikä käy ilmi Sara, vaan pikemminkin se on muunnettava retinaldehydiä, ja vasta sitten, retinoiinihapon entsyymit ihoa. "Se osoittaa myös erinomaista siedettävyyttä ja hyvä hyötysuhde", hän lisää.

2. Pysyminen punanahkaiset käytön jälkeen tuotteita retinoiinihappo on merkki allergia?

"Minun ihotautilääkäri määrätty minulle, jonkin aikaa, anti-ikääntyminen kerma perustuva retinoiinihappo. Aloin käyttää, mutta pian huomasin, että ihoni oli punainen ja enemmän Ressacada. Ajattelin siis välittömästi lopettamaan hoidon ", sanoo Marina Carneiro 38, myyjä.

Tilit kuten Marina vahvistavat, että vielä on paljon epäilystä tuotteita retinoiinihappo: merkittävästi etuja, oikea tapa käyttää niitä, sivuvaikutukset, aiheet, jne

On huomionarvoista, että ei ole aina ihon herkkyys tarkoittaa allergia retinoiinihappo, koska se on tavallaan jopa normaalia kuiviin, punoitus ja hilseily kun henkilö alkaa käyttää tuotetta - jonka pitäisi lopettaa jonkin ajan kuluttua hoidon . Suurimman osan ajasta, on seurata ohjeita käytön, mutta tietenkin, ihotautilääkäri on aina kuultava ennen päätöstä.

Sara Bragança toteaa, että on olemassa rauhoittava tuotteita, jotka pehmentävät reaktiot esteettisiä hoitoja. "Lisäksi ärsytys voidaan lievittää soveltaminen lämpö veden ja välttää alkoholipitoisia koostumuksessa, esimerkiksi, tonic voiteet", hän sanoo.

Myyttejä ja totuuksia retinoiinihappo - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

3. Kaikki ihmiset voivat käyttää tuotteita, jotka perustuvat retinoiinihappo?

Tämä on hyvin yleinen kysymys, koska useimmat ihmiset jossain elämänvaiheessa, etsiä monia etuja, että hyödyke voi tarjota, kuten kiinteyttää ihoa, sileä ja ilman virheitä.

Sara Bragança kertoo, että rasvainen iho tai akne arvet ja parempi sietää retinoiinihappo. "Meillä on kaikkein herkälle iholle tai altis kuiviin, parempi sietää retinaldehydiä ja retinolia", hän sanoo.

Professional korostaa, että retinoiinihappo ja sen johdannaiset ei tulisi käyttää alle 12-vuotiaat, ihmisiä, jotka ovat yliherkkiä komponentteja, raskaana tai imetyksen aikana. "Ruusufinnipotilaalla pitäisi myös välttää, koska retinoidien stimuloida suonikohjuja ja punoitusta voi pahentaa kuva", hän lisää.

4. hoidon aikana retinoiinihappo voi ottaa aurinkoa aurinkovoidetta?

Ihotautilääkäri Sara Bragança sanoi, että nainen, joka tekee jonkinlaista hoidon retinoiinihappohoidon tulisi kokonaan välttää altistumista auringolle. "On valolle herkistävää ainetta, se ohenee ja herkkä iho, eivät siedä auringossa", hän sanoo.

Myyttejä ja totuuksia retinoiinihappo - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

5. retinoiinihappo perustuvien tuotteiden tulisi käyttää päivittäin?

Ensinnäkin on tärkeää huomata, että tuotteet, jotka sisältävät retinoiinihappo ja sen johdannaisia ​​saa käyttää vain yöllä, "erittäin ohuella välttäen alueita kaulan ja lähelle silmiä" mukaan Sarah ihotautilääkäri.

"Aamulla tuote on poistettava puhdistamalla vedellä ja saippualla, ja sitten heti, sinun täytyy hakea aurinkovoidetta, jolla on korkea suojakerroin (SPF edullisesti suurempi tai yhtä suuri kuin 50)," lisää lääkäri.

Sara korostaa myös, että potilaat, jotka eivät ole koskaan käytetty retinoideja tai on herkkä iho, tulisi käyttää tuotetta joka toinen yö tai jopa kahdesti viikossa saada hyviä tuloksia käyttämällä vähemmän mahdollisuuksia ärsytystä. "On yötä kun tuotetta ei käytetä voiteet muiden periaatteiden, kuten kiristimet, kosteusvoiteita ja vitamiineja, voidaan soveltaa", hän sanoo.

6. Kuka käyttää tuotetta retinoiinihappo pohja voi ajella fluff?

Nainen jälkeen käsittely retinoiinihapon perustuva poisto voidaan tehdä fluff uudelleen. Mutta, kuten hän selitti Sara Bragança jotka yleensä ajella vahalla keskeyttää seitsemän päivää ennen käyttöä happojen ei loukkaantunut iho on hyvin ohut.

7. Miten voin ostaa tuotteita retinoiinihappo?

Ihotautilääkäri määrää ja hoidon seurantaan, joka sisältää retinoiinihappo - jota pidetään lääkkeenä. Tapauksessa retinolin ja retinaldehydiä, tarkkuus on alhaisempi, koska ne luokitellaan cosmeceuticals. Vaikka ilmoitusta ja ammattitaitoista valvontaa pysyvät superindicados.

Joten jos olet kiinnostunut saamaan etuja, joita tuotteiden retinoiinihappohoidon voi tarjota, keskustele ihotautilääkäri siitä mahdollisuudesta. Ammatillinen varmasti siirtää kaikki tarvittavat tiedot, jotta hoito on menestys!