Meikki kouluun: miten saada valmiiksi kurssi - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Lisää turhaan tyttöjen koulunkäynnin vaatii myös tiettyjä tuotantoon tietenkin liioittelematta. Monet heistä eivät tunnu hyvältä, esimerkiksi kotoa "pestä kasvot." Niin usein kysymys on: voi minun meikki mennä tunnille?

Luciano Alencar meikkitaiteilija Pierre Louis Coiffeur, huomauttaa, että tytöt voivat tehdä meikki mennä kouluun, vain että se on erittäin kevyt. "Salaisuus koulussa on tehdä tytön olla 'luonnostaan ​​kaunis'", hän sanoo.

Ihannetapauksessa niin, se on antaa visuaalinen ja luonnollinen. Meikki tulisi olla hienovarainen, nopea ja helppo voi parannella. Yksityiskohtaisempi meikki pitäisi etsiä juhliin tai mennä balladi.

Luciano Alencar kertoo, että tekevät kouluun pitäisi olla hyvin kevyt useista syistä. "Yleensä, luokat pidetään aamulla, tytöt ovat vielä uusia ja monet koulut eivät hyväksy liioiteltu meikit", hän sanoo.

"Ehdotan siis, jotka tekevät 'kaunis, kuin hän olisi juuri herännyt,'" vitsejä meikkaaja. "Voit viettää pohja, kevyt poskipuna ja jopa ripsiväri ja kiiltoa kulkematta pisteen. Mielestäni käyttäen varjo ja musta vuori on reilusti yli, ja ne olisi käytettävä illan tapahtuma ", hän lisää.

Bianca Demetrio, 17, sanoo hän haluaa tehdä kevyt meikki mennä kouluun. "Miksi mennä luokan aikaisin, ja että nukkuminen kasvot. Vähintään yhden emäksen, peitevoide ja huulikiilto täytyy mennä ", hän sanoo.

Toinen erittäin tärkeä vinkki on älä unohda siirtää aurinkovoidetta kasvoille ennen meikkiä. Mitä enemmän pysyt pitkään luokkahuoneessa, paluumatkalla ja koulun sekä välillä tuntia, voit olla alttiina auringonvalolle. Valitse sopiva tuote ihotyyppisi (öljyinen, kuiva tai yhdistelmä) ja käyttää sitä päivittäin. Muista aina, että ihonhoito pitäisi aloittaa aikaisin!

Ihanteellinen meikkejä kouluun

Meikki kouluun: miten saada valmiiksi kurssi - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Meikkitaiteilija Luciano Alencar opettaa askel-askel meikki, joka voi täysin tehdä käydä koulua:

  • Aloita hyvän pohjan, ihon sävy. "Liioittelematta vain yhtenäistää ihon", hän sanoo.
  • Sitten käyttää hyvän concealer piilottaa tummia. "Käytä selkeää ripsiväri kammata kulmiaan. Muista, että niissä olisi aina ajan tasalla, "meikkitaiteilija.
  • Levitä ohut punastumaan, vain antaa väriä poskipäät. "Ei mitään tekemistä, että nuken kasvot aamulla klo 7", vitsailee meikkaaja.
  • Ripsiväri korostaa silmään on sallittu.
  • Valita sävyjä huulipunat clarinhos kuin alasti ja punertava tai kiilto. "Let kirkkaanpunainen yöksi," meikkitaiteilija.

"Tämän perusasetukset, tyttö on kaunis ja luontevaa raze koulussa," toteaa meikkitaiteilija Luciano Alencar.

inspirations

Tarkistaa joitakin videoita, jossa bloggaajat opettavat askel-askeleelta Meikkinuket kouluun:

Kun kaikki nämä vinkit ja inspiraatiota on helpompi mennä kaunis kouluun ja olo melko hyvä!