Retinolia: Aine uudistaa ihoa pehmentävä ryppyjä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Laajalti käytetty 90-luvulta lähtien, retinolin alettiin säädetty ihotautilääkärit hoitona akne, mutta potilaat alkoivat raportoida hänen neuvotteluja myös merkittävä muutos vähentäminen ryppyjä.

Tutkimus vanhusten University of Michigan 2007 osoitti, että käsitellyn ihon retinolirasvahap- perustuu voidetta oli hydratoitu, heikennetyillä ryppyjä, oli merkittävä kasvu kollageenin tuotantoa ja sen jälkeen parantaa ulkonäköä, vaikutus väheni todennäköisyys puhkeamista haavoja ihon pinnalla.

Asianajaja Amanda Bernardino tili, joka alkoi käyttää kermaa retinolin pohja vuosi sitten ehdokkaaksi oman ihotautilääkäri. "Kun täytin 25, minun ihotautilääkäri suositteli, että käytän kerma päivittäin. Tunsin paljon eroa ihoni, oli joitakin ilme kasvoilla ja ne pehmenevät tarpeeksi. "

Amanda sanoi myös, että sen lisäksi, että ilmaisun merkkejä, joka päivä kun haet tuotteen tuntuu uudistetun kasvot "Olin liian tyytyväinen tuloksiin. Vähentämisen lisäksi merkkejä, tunnen merkittävä ero edessä väsymys ilmaisun joka aamu. Haluan nähdä, jos kerma täyttää kaikki lupaukset ja ehkäisee ryppyjä pitkällä aikavälillä ", lisäsi asianajaja.

Mutta mikä on retinolia?

Retinolin on A-vitamiinin molekyyliin, alkoholin muodossa retinoiinihappo. Retinoiinihappo on aine, Tieteellinen näyttö toimia vastaan ​​ikääntymisen ja akne muodostumista. Sen vaikutus on geneettistä materiaalia solun, mikä lisää uusiutumiskyky ihon.

Retinoiinihappo on erinomainen liittolainen niille, jotka haluavat pehmentää jälkiä hänen kasvonsa, mutta hoito voi olla hankalaa iholle. Tyypillisesti jatkuva käyttö happaman taipumus jättää punertava iho, kuiva ja kirvelyä ja kuorinta. Siksi hyödyntää tämän tuotteen tarvitset lääkäriin ja reseptiä.

Mukaan ihotautilääkäri Paula Rasos Santa Casa de Misericordia Rio de Janeiro, retinolia on kevyempi toimintaa retinoiinihapon, tulokset kestää hieman kauemmin tapahtua, toisaalta on parempi hyväksymistä ihoa. "Vitamiini voidaan käyttää kermaa tai seerumi, aina öisin ja säännöllisesti. Tämä tuote on hyödyllinen liittolainen nesteytys ja ihon nuorentaminen ", hän sanoo.

Retinolia ei tarvitse reseptiä ja löytyy useita tuotteita kosmetiikan markkinoilla, mutta se on aina hyvä pitää lausunnon ammattilainen, joten ihotautilääkäri Paula Shallow havaitsi muutamia tuotteita:

Clarité AG Dermage R $ +126,90 vuonna DermaDoctor

Clarité AG Dermage R $ +126,90 vuonna DermaDoctor

Parantaa F Dermage R $ +170,65 vuonna Panvel Apteekit

Parantaa F Dermage R $ +170,65 vuonna Panvel Apteekit

Retin- Ox ROC R $ 169,91 vuonna Panvel Apteekit

Retin- Ox ROC R $ 169,91 vuonna Panvel Apteekit

Retinolia 03 SkinCeuticals R $ +188,55 vuonna Panvel Apteekit

Retinolia 03 SkinCeuticals R $ +188,55 vuonna Panvel Apteekit

Erilaiset segmentin tuotteet sisältävät retinolia, mutta ennen käyttöä on erittäin tärkeää kuulla erikoislääkärin, erityisesti raskaana olevat naiset ja imettävät äidit.

Brasiliassa, voiteet ja seerumit perusteella aine voi olla korkeintaan 0,3% sisällöstä standardin soveltama kansallinen terveys- valvontavirasto (ANVISA). Tuotteet, jotka sisältävät suuremman pitoisuuden retinolia, voidaan kaupan merkinnällä ja reseptiä.