musta meikki: tummat savuinen Darling naisten - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Jokainen nainen, joka rakastaa meikkiä tietää, että hyvin tumma savuinen silmä musta varjo on yksi villejä kortteja, kun se tulee vaihtoehtoja osapuolelle meikkiä, balladi ja muita illan tapahtumia.

Mutta miksi musta meikki on niin rakastettu fanit tekevät? Musta smokey silmä on rakas naisia, koska se on meikki, joka sopii lähes kaiken. Kuten tavallista huulipuna käytetään neutraali sävy ja on savuinen mustalla värillä, joka sulautuu helposti muiden sävyjä, valinta vaatteita ja asusteita on paljon enemmän vapaa.

Jos esimerkiksi käytät oranssi mekko kuin morsiusneito, meikki on oltava neutraalimpaa tasapainottaa kirkas varjossa vaatteita. Jos käytät punainen huulipuna, ilme on hyvin ladattu ja disharmonious. Kanssa mekko, joka väri, pehmeä tumman savuinen ruskean sävyjä, tylsä ​​harmaa tai musta nude huulipuna on paras käyttää.

Niinpä monet ihmiset eivät taitavia tehdä musta, koska sen monipuolisuuden. Ja vaikka se on suhteellisen helppo tehdä, sinun täytyy seurata joitakin vinkkejä savuinen ei saa hämärtynyt eikä liian jyrkkiä. Tunnuslauseena tässä luonnollisuuden. Pehmeämpi saada savuinen, sen parempi. Tutustu opetusohjelma alla miten tämä meikkiä askel askeleelta ja harjoitella oppimaan.

Läpikäynti: miten tehdä musta meikki

musta meikki: tummat savuinen Darling naisten - Naiset vinkkejä

Kuva: Toisto / Tauko Blogi Feminices

Osa 1: Musta meikki silmässä

Välttää tahraa meikki, käynnistää prosessin silmään. Tee ensin vaihe vaiheelta silmämeikkiä ja sitten tehdä ihon valmistelua.

 1. Jos silmäluomen perustuu jo, seuraava askel on soveltaa järjestelijä varjot (pohjamaali varjot) liikkuvat ainoastaan ​​silmäluomen;
 2. Varjo harjalla soveltaa ruskea sävy koko langattoman silmäluomen yläpuolella kovera esfumando erittäin tasainen;
 3. Levitä musta varjon ruskea, vain mobiili silmäluomen ja esfume viettää hieman kovera. Mutta muista: älä anna mustan varjon ylittävät ruskea tilaa, koska se on mitä varmistetaan sujuva kaltevuus;
 4. Tee musta hahmoteltu silmän antaa maaliin. Käytä geeli eyeliner jos sinulla ei ole juurikaan käytännön, koska se on helpompi soveltaa;
 5. Ota sitten eyeliner alaripsille keskelle silmän. Älä tule lähelle nenä. Joten se on enemmän pehmeä ja luonnollinen. Esfume musta lyijykynä ohuella tuhrata harjalla;
 6. Sitten vain ripsivärin mieltymyksensä ja / tai käyttöön irtoripsiä.

Loppuun silmämeikki, jatka loput meikki: ihon valmistelua.

Osa 2: ihon valmistelu

Koska tämä meikki yleensä on tehty läpinäkymätön varjo ja huulipuna, ehdotetaan valmistaa ihoon käyttämällä tuotteita, jotka jättävät tilaa näytä hyvältä, terve ja sammutettua. Toimi näin:

 1. Poista meikki jäännös hyvä meikkiä poistaja ja supistava tonic ja kosteuttaa kasvot tiettyyn tuotteeseen ihotyypillesi (öljyinen, kuiva tai sekoitettu);
 2. Levitä perus pohjamaali T-alue (otsa, nenä ja leuka) tai kasvojen jos haluat;
 3. Emäksen kanssa synteettistä harjalla, sovelletaan perustaa oman valinnan koko kasvot, mukaan lukien mobiili silmäluomen ja suussa;
 4. Levitä poskipuna tai aurinkopuuteria poskissa varovasti ja sitten soveltaa puuteri koko kasvot käyttäen hyvin pullea luonnollisen harjalla;
 5. Vanupuikolla, pyyhi kulmakarvat poistaa joitakin pohja ja pöly, jotka voivat ovat laskeneet niitä. Korjaa rivi ja kulmakynä puutteita omalla tähän tarkoitukseen;
 6. Valitse neutraali huulipuna (nude, kiiltoa tai vaaleanpunainen) ja levitä huulet avulla suun harjalla;
 7. Lopuksi ihon antaa kimallusta näennäisesti sovelletaan valaisin jauhe poskipuna edellä ylähuulen ja nenän ja alapuolella kulmakarvojen.

Seuraava video, tekemät kauneus päätoimittaja Vogue, Vic Ceridono näyttää vihjeitä soveltamaan valaisin ja tuo joitakin tuote ehdotuksia.

Miten estää mustan varjon hämärtää meikkiä?

On olemassa kolme hyvin yleisiä keinoja estää mustan varjon luo tahroja meikkejä, sinulle jää pelätty tummia. Lähtö:

Vaihtoehto 1: Tee ensin kaikki silmämeikki ja vain valmistella ja soveltaa meikkiä iholla kun olet merkin silmien ympärillä. Joten, jos se putoaa varjo pölyä, poista vain ja alkaa valmistella ihoa.

Vaihtoehto 2: Valmistamisen jälkeen ihon, soveltaa hyvin antelias kerros puuteri silmien alla (ala tummia). Tee silmämeikki ja poista varjossa pölyn alittaa silmät harjalla sienellä erittäin kevyt liike ei tuhrata.

Vaihtoehto 3: Tuolloin soveltamisessa tummat varjot, omistavat osan alapuolella ripset jauheen putoamisen varjo kerrostuu paperille eikä värjäys ihoa.

Helpoin vaihtoehto mennä pieleen on yrittää poistaa epätarkkuutta peitevoide. Tämä voi luoda harmaa paikalla alueella ja jättää sinulle tummia. Vältä tätä tekniikkaa. On parasta, jotta pöly ei pääse putoamaan käyttäen joitakin edellä.

musta meikki: tummat savuinen Darling naisten - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Supervaidosa

Mitä huulipuna värit yhdistyvät musta meikkiä?

Kun lataat silmämeikkiä, joko musta varjo tai muita tummia värejä, ihanteellinen on panostaa valossa, neutraalein värein huulilla. Sävyjä kuten nude ja vaaleanpunainen ovat suosikki harrastajia savuinen musta silmä.

Blogger Cinthya Rachel yleensä käytä huulipunat Hug me MAC huulipuna Marina Tracta ja huulipunaa Cinthya Rachel Tracta kun savuinen mustat silmät. Kauneus bloggaaja blogi Marina Smith 2beauty on myös huulipunaa taitava Hug Me MAC.

Bruna Tavares, bloggaaja tauko Feminices suositeltu huulipunat Kinda Sexy Faux ja MAC sekä huulipuna Sabrina kokoelmasta on Tracta käytettäväksi tumma silmämeikki. Muista, että toinen ajatus on soveltaa nude huulipunaa ja lopuksi kiilto jos haluat ripaus huulikiiltoa, varsinkin jos olet valinnut läpinäkymätön tuotteiden muualla meikki.

musta meikki: tummat savuinen Darling naisten - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Hall Marcos Proença

tummat varjot vaihtoehtoja käyttää savuinen

Tarkista alla joissakin tapauksissa vaihtoehtoja ja yksikkö varjoja, joita voidaan käyttää tekemään savuinen tumman ilmeen haluamallasi. On huomionarvoista, että on tärkeää hankkia ruskea sävy käyttää "base" ja savuinen silmä luoda kaltevuus antaa luonnollisuuden meikkiä.

Kit Shadows Naked Basics Palette Urban Decay R $ +149,00 osoitteessa Sephora

Kit Shadows Naked Basics Palette Urban Decay R $ +149,00 osoitteessa Sephora

Shadow Pro Oppitunti Palette Smoky Eyes Sephora for $ +149,00 osoitteessa Sephora

Shadow Pro Oppitunti Palette Smoky Eyes Sephora for $ +149,00 osoitteessa Sephora

Varjo pretíssima Kuka sanoi Berenice R $ +23,90 verkkokaupasta QDB

Varjo pretíssima Kuka sanoi Berenice R $ +23,90 verkkokaupasta QDB

Varjo valaisin Pure Shine vult # 21 $ 14.90 vuonna Loosho

Varjo valaisin Pure Shine vult # 21 $ 14.90 vuonna Loosho

yhtenäinen varjo Elke preto 9 $ 11,98 kaupoissa

yhtenäinen varjo Elke preto 9 $ 11,98 kaupoissa

Varjo Compact Koloss 219 per US $ 9.30 ShopBela

Varjo Compact Koloss 219 per US $ 9.30 ShopBela

Videot: miten bloggaajat tekevät savuisen musta

On olemassa useita erilaisia ​​tapoja soveltaa meikki tekniikoita tehdä savuinen musta silmä ja videot alla voit tarkistaa tekniset ja suosikki tuotteita smokey musta silmä kuin bloggaajia Camila Coelho ja Alice Salazar. Opi erilaisia ​​temppuja ja valitse suosikkisi harjoitella kotona.

Savuinen perinteinen musta Alice by Salazar

Savuinen musta silmä pullea ilman kovera Niina Secrets

Savuinen musta ja tumma huulipuna Mariana Saad

Savuinen musta juhlia Camila Coelho

Savuinen musta mustaan ​​Barbara