Kuva: toisto / Anna Fasano

Kuva: toisto / Anna Fasano

On monia tekniikoita uudistaa ulkoasua ja vaihtaa väriä hiukset. Yksi tällainen tekniikka on balaiagem tunnetaan hyökkäävät johdot vähemmän kuin muut menettelyt. Sonia Nesi, Studio hiusmuotoilija kauneus Sonia Nesi The balaiagem etuna on valaisevan kasvoihin. "Se on tekniikka hienovaraisesti kirkastaa johdot, tyvestä kärkeen", hän sanoo.

Mukaan Wilson Farias, kampaaja, hiusten visagista ja valmennus, The balaiagem toimii useampia avain. "Se on kevyt menettely, jossa me valita useamman sävy vaaleat värit, eli kristallinkirkas lahden ja pienehköjä blondi. Pidän myös tummaa taustaa ja savuinen vaikutus", asettaa hiukset.

Toinen etu mainitsema Wilson on etsiä eri tyyliä. "Se leviää hyvin harmaa. Balaiagem tuo erottuva tyyli, joka erottuu tahansa hiukset kohokohtia tai juovat. "Kampaaja tekee varoitus, että hiukset voi olla liian vahingoittuneita vastaanottamaan menettelyyn. "Kun hiukset on näissä olosuhteissa, päätän tehdä vain yksi ääni."

Sonia, asettaa mikä on menettely riippuu arviointiin ammattilainen. "Useimmat naiset voivat tehdä balaiagem, mutta se on jopa ammatillisen laadun arvioimiseksi lankaa. Jos se on liian rangaistaan ​​tasoitusta, en suosittele sitä. Jos hiukset on hyvin tumma, esimerkiksi balaiagem ilmeisesti ei ole yhtä avoin, mutta sävy lähempänä", sanoo hiusmuotoilija.

Eroa balaiagem, valot ja lukot

Kuva: toisto / Niina Secrets


Kuva: toisto / Niina Secrets

Balaiagem, valot ja lukot ovat käytetyt tekniikat tyhjentää johtoja. Kullakin on omat ominaispiirteensä ja johtaa erilaisia ​​vaikutuksia. Auttaa niille, jotka harkitsevat vaalentaa hiuksia ja ei ole vielä päättänyt, mikä tekniikka hyväksymään me huomauttaa tässä tärkein ero menettelyjä.

Lue myös: kalifornialainen Wicks: vinkkejä ja kauniita kuvia innostaa ulkoasua

Mitä tulee aiheutuneet vahingot hiukset, jotkut asiantuntijat sanovat balaiagem mukeja alle muut menettelyt. Kuitenkin Sonia ja Wilson sopivat, että kaikki kemialliset menettelyt vahingoita johtoja. "Hiukset on valkaistu hemmottelee muutenkin," pisteitä Sonia.

Wilson, käyttäen useampaa kuin yhtä sävyä, vahinko voi olla jopa suurempi kuin muissa menettelyissä. "Olen Oriento etsiä ammattilainen, joka todella itseään kunnioittava terveyden johtoja. Hän ymmärtää, että on tarpeen tehdä hyvä korvaava aminohappoja. Olen aina sanonut, että jos hiukset on hyvin kohdella kemiallisia putoaa hyvin ", kertoo Wilson.

Tärkein ero balaiagem ja valot mukaan kampaaja, on se, että valot ovat yksinkertaisempia, erillisiä värjäytymiä yhdessä sävy ja ohuempi. "Jo balaiagem on merkittävämpi värimuutoksia, punnertanut kohteeseen kolme sävyä, mikä asenne ja tyyli", kertoo Wilson. Se osoittaa valot enemmän konservatiivinen naisia. Mitä tulee tyylikäs ja niille, jotka etsivät jotain erilaista valoja, se osoittaa balaiagem.

Sonia kertoo, että ero balaiagem ja sydänlanka on lähes olematon. "Ainoa ero on, että yleensä säikeet ovat paksumpi ja ohut balaigem. Mutta samana päivänä, kun ehdot ovat sekava ", sanoo hiusmuotoilija. Mitä tulee merkintöjen asiakkaille, sanotaan, että kaikki riippuu siitä, mitä he etsivät. "THE balaiagem on hienosyisempi kuin säikeet, sopii niille, jotka eivät halua suuria muutoksia visuaalinen", sanoo Sonia.

Bloggaajat, balaiagem hiusten

Entä innostava bloggaajia tehdä balaiagem? Katso kuvat alla on myös hyvä tapa ymmärtää, mitä on menettely ja mitä johtaa monia erilaisia ​​hiusten. Katso kuvat ja inspiroidu maalata johtoja.

Lue myös: ei hiuksia Valot: ihanteellinen tyhjentää johdot vahingoittamatta niitä

Kuva: toisto / Niina Secret's

Kuva: toisto / Niina Secret

Kuva: toisto / Anna Fasano

Kuva: toisto / Anna Fasano

Kuva: toisto / Kayture

Lue myös: Ombre hiukset: kaltevuus, joka jättää hiukset hellävaraisesti selkeämpi

Kuva: toisto / Kayture

Kuva: toisto / Taciele Alcolea

Kuva: toisto / Taciele Alcolea

Kuva: toisto / Chata Wellington Boot

Kuva: toisto / Chata Wellington Boot

Kuva: toisto / Bru Pacific

Kuva: toisto / Bru Pacific

Kuva: toisto / Carol Tognon

Kuva: toisto / Carol Tognon

Kuva: toisto / Beca Brait

Kuva: toisto / Beca Brait

Kuva: toisto / Das Guimarães

Kuva: toisto / Das Guimarães

Kuva: toisto / Sincerely, Jules

Kuva: toisto / Sincerely, Jules

Kuva: toisto / Glam4You

Kuva: toisto / Glam4You

Valokuva: toisto / Blend

Valokuva: toisto / Blend

Kuva: toisto / Gabi Tuore

Kuva: toisto / Gabi Tuore

Kuva: toisto / Karina Fashionland

Kuva: toisto / Karina Fashionland

Kuva: toisto / Layla Monteiro

Kuva: toisto / Layla Monteiro

Kuva: toisto / blogi Dalla

Kuva: toisto / blogi Dalla

Kuva: toisto / Marina Casemiro

Kuva: toisto / Marina Casemiro

Kuva: toisto / Oz tylli

Kuva: toisto / Oz tylli

On huomionarvoista, että jokainen ihon sävyä edellyttää erilaisia ​​sävyjä balaiagem. Vaikka jotkut naiset ovat visuaalisia arvostettu super viileä sävyjä, toiset tekevät enemmän kirkkautta lämpimämpi sävyjä. Joten on tärkeää luottaa värianalyysin erikoistuneelle ammattilainen.

Balaiagem läpikäynti

Kuva: toisto / Marina Casemiro

Kuva: toisto / Marina Casemiro

Jotta balaiagem tai minkä tahansa muun menettelyn, joka toimii kemikaalien, paras suositus on kuulla colorist, kampaamo tai hiusmuotoilija luotat. Mutta te, jotka haluavat ymmärtää paremmin prosessin ja osaa antaa askel askeleelta, olemme listanneet, joiden avulla Wilson Farias, miten balaiagem.

 1. Ensimmäinen on tärkeää tehdä testi sen johdot nähdä, jos se ei mene rikki menettelyä. Varsinkin hiukset jo kemiaa, sinun täytyy käydä läpi tämä ensimmäinen askel on soveltaa tuote yksijuosteisesta hiuksia ja analysoida vaikutus lanka;
 2. Jos hiuksesi ovat pysty tekemään balaiagem, seuraava askel on analysoida hiusten valkaisuun tausta, eli mitä sävyjä yhdistää parhaiten sinun lanka;
 3. Tämän ensimmäisen analyysin, se on aika päättää mitä sävyjä, joita käytetään hiusten;
 4. Valmistele väriaineita voidaan käyttää. Normaalisti yksi sisältää valkaisu jauhe ja vetyperoksidi ja muut halutun värin. Helpottamaan aika hakea, on tärkeää asettaa kullekin colorations eri väriä ruukuissa, auttaa tunnistamaan;
 5. Jaa hiukset viiteen osaan: kaksi puolta, pään takana kahteen osaan ja yläosan;
 6. Käynnistää sovelluksen tuotteen mukaan takaraivoon;
 7. Erillinen pieniä osia, ja ommella niin, että on olemassa homogeeninen jakautuminen väriaine;
 8. Tämä ensimmäinen juoste on suositeltavaa käyttää väriainetta valkaisu jauhe;
 9. Erillinen toinen lukko ja eristää sen;
 10. Jälleen, erillinen ja ommella uusi juoste käyttämällä tällä kertaa, haluttu väri toisen väri;
 11. Tämän menettelyn jälkeen kaikki osat hiukset, odota tarvittava aika väritys teosta;
 12. Huuhtele ja täysin poistaa tuotteen lankojen;
 13. Haluttaessa sävyttää johdot olla enemmän harmahtava sävy;
 14. Jälleenrakentaa johdot, korvaa ravinteita ja kosteuttava hiukset;
 15. Lopuksi niin halutaan.

Selventää miten balaiagem, Denise Ferrari opettaa video seurata täydellistä askel askeleelta prosessi, yksityiskohtaisesti kaikki vaiheet ja opettaa kuinka lähteä jaeltu väriaine ja tuloksena on luonnollinen värimuutoksia.

Tuotteita käytetään tekemään balaiagem on valkaisu jauhe, vetyperoksidi, erityisesti kalvon balaiagem, väri, kampa ja tuotteet rekonstruoida lanka toimenpiteen jälkeen.

6 jälkeinen balaiagem hoito säilyttää terveen johdot

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Useimmat kemiallisilla menetelmillä vahingoita johtoja ja on välttämätöntä säilyttää paljon huolenpitoa jälkeen käyttämällä kemiallista jotta he toipua ja palata pysyä sammutettua, pehmeä ja hyvässä kunnossa. Meillä hiukset vinkkejä, Wilson Farias, ja colorist, Wilson Barros, Crystal Hair.

 1. Hoito pitää jälkeiseen balaiagem terve johdot alkaa ennen se on tehty. "On tuotteita, joita voidaan käyttää ennen balaiagem ja huolehtimassa langan. Ne ovat reconstructive tuotteita valmistaa kuitua vastaanottamaan menettelyyn. Intian syöpymisiä, kosteuttava aminohappoja, "ehdottaa colorist, Wilson Barros. Jo Wilson Farias huomauttaa eteeriset öljyt Argan, macadamia, Marula, OJON ja kookos niin suuri hoitoja ennen balaiagem.
 2. Jälkeen balaiagem, Wilson Farias kärki on tehdä rekonstruktio massa korvaamisesta;
 3. Käytä tuotteita värjätyille hiuksille on suunta, joka antaa Wilson Barros. "Koska Vitamino väri linja, L'Oréal Professionnel on," osoittaa colorist;
 4. Usein nesteytys on myös tärkeää pitää käsitellyn johdot. "Kahden viikon välein, jotta rikkaat kosteuttavia eteerisiä öljyjä. Kotona joka viikko, tee naamio ja käyttää kosteuttavia tippaa öljyä päivittäin johdot, "neuvoo Wilson Farias.
 5. Vältä kosketusta suolalla, kloorin ja liiallinen käyttö kuivausrummut ja silitysraudat auttaa pitämään sammutettua johdot jälkeen balaiagem, selittää colorist, Wilson Barros;
 6. Niin että väri kestää pidempään, pitää sammutettua ja johdot käyttää erityisiä shampoot tähän tarkoitukseen. "Sinipunertavien shampoot ovat parhaat vaihtoehdot käytettäväksi kerran viikossa", sanoo Wilson Barros.

Balaiagem on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtaa hiusten väriä ja katsoa tyylikäs ja moderni. Seuraa ohjeita hiukset luottamusta, pitää sammutettua johdot ja käytettävä oikeita tuotteita, joten sinun on kaunis hiusten väri haluat ja erittäin terveellistä.